345

Анонимен

преди 13 години

Този парламент стана като Капалъ чарши:)

344

Анонимен

преди 13 години

На Боко алъш-вериша върви:)

343

АТАКИСТ

преди 13 години

ДО ОСМАН РАДВАЙ СЕ УРОДЕ ,РАДВАЙ СЕ АДОЛФ ХИТЛЕР НЕ Е ЖИВ ,ЩОТО ДОСЕГА ДА СМЕ СЕ КЪПАЛИ В *** -ТЮРК .

342

предатели

преди 13 години

Предателство е имало винаги,нали от предатели много царе са убити ,а Апостола ни за свобода Васил Левски кой го предаде.В историята има много предатели в всяка една страна има такива.КОЙ ЩЕ ГЛАСУВА СЕГА ЗА ТЕЗИ ПРЕДАТЕЛИ.

341

Анонимен

преди 13 години

Ами тез тримата след туй и от БГ ще се откажат! Кво правят въобще още в парламента? Независими? Я стига!

340

Иван

преди 13 години

Трима достойни българи!!

339

Охранител

преди 13 години

Абе, хубаво са направили...лошото е, че не е от тези морални подбуди, които ни пробутват...писна ми да гледам 22 години как се пребоядисват политиците ни за да са все във властта...или най-малкото в парламента...точно фурнаджийски лопати...УЖАС!!!...просто трябва да изринем цялата тая пасмина нагаждачи...

338

Анонимен

преди 13 години

Какво нещо е да имаш 3 млрд годишно от контрабанда и да откраднеш още 3 млрд от фискалният резерв!:)

337

нашата чаша също

преди 13 години

Чашата на българския народ също приля.Аз съм жена на 60 год.родителите ми са от различна етност но това не им пречеше да се разбират.Съпругът ми е Българин и имам две деца щастлива съм и не вярвам в никаква религия ,не искам да ми промиват мозака особенно да с този неприятен звук който идва от джамиите.Затова поткрепям Сидеров и ще гласувам за Атака.

336

Анонимен

преди 13 години

Eeeeeeeeeeeee... с маслооо... Изведнъж се появиха три сводобни електрона за подкупване :)))

335

Анонимен

преди 13 години

Какво нещо са парите! За съвест никой да не говори:)

334

Анонимен

преди 13 години

Важното е ЦСКА да вземат Купата на България!За сега е 0:0. :D

333

Анонимен

преди 13 години

Като са толковна съвестни нека напуснат и парламента, ама.....:) Боко, Боко! номерата ти изтъркани не вървят!

332

Луцифер

преди 13 години

Ало, г-н Министър на здравеопазването,до кога кръгли, опасни *** като Болен Лидеров ще се разхождат на свобода? Трябва ли да ухапе някой за да го приберете? Свършиха ли усмирителните ризи? Моля Ви г-н Министър вземете се в ръце! *** очевидно е в тежка криза...

331

Асен

преди 13 години

Давай, бате Бойко!Всичко хора на Слъчнив Бряг са за тебе!Да има мастика и кебапчета на Несебър всеки вечер-и си за наши!Туй го пише дащерата, чисти хотелче на твоа авер Янко и знае много компютар; ама и тя много хафт за тебе.Голям си бате, ше пускаме за тебе!

330

Дражко

преди 13 години

Предателството-една от националните черти на българина!И една от причините да гледат с недоверие на всяко негово начинание!Верно е че не му беше времето и мястото на това,което направиха атакистите,но и много истини бяха казани от лидерът им!Питам се ако отида в центъра на Истанбул-в българската църква, забуча един кръст в земята и започна да си казвам молитвата,каква ще е реакцията на "онези"там?И дали ще дадат на "заден"ход след два дни,в името на политическата "лапачка"?Какво ли би било мнението на Левски,Ботев и прочие патриоти,и дали то ще съвпадне с това на тези политически парвенюта,които всяка година коленичат пред паметниците им?

329

ДО ВОЛЕН

преди 13 години

Ако търсиш нови Депутати , аз съм пръв Кандидат.Какво кажеш ще правя , искам само да съм Депутат, дори само за 2 години.Да може да си оправя парното,тока и Частните Съдии,и да остане за децата.Мама ви да ... наркоманска, парламент ли , правителство ли , всички са криминални престъпници.

328

Анонимен

преди 13 години

С дпс към тюркие!

327

ДО АТАКИСТИТЕ

преди 13 години

ДОЛНИ ДЕПЕСАРСКИ МЕКЕРЕТА СТЕ ВИЕ, МЕЛИТЕ В МЕЛНИЦАТА НА ДОГАН СКАПАНИ ПРЕДАТЕЛИ

326

да-да,ама не

преди 13 години

Да напуснат и Парламента,другото е подигравка за хората гласували за АТАКА.пп Промяна и на Конституцията : напускаш партията с която си влезнал във влястта и всичко е нормално...другото е а морално.