191

до от: ВИНКЕЛ

преди 13 години

Абе или се *** или не си минал 4ти клас? Цифрите, астрологията, математиката, медицината от кого са основоположени бе лумпел такъв? Я отвори ако не друго википедиа и попрочети, че само се излагаш! А я вземи потърси кой и кога за първи път е ползвал пушката? Че и тук ще останеш много ама много изненадан/

190

Даола

преди 13 години

Има две недопустими действия от молещите си - високоговорителите и килимчетата извън пределите на джамията.Но сбивния и агресия няма да решат нищо в 21 век - действията трябва да са законосъобразни и последователни, а не кампанийни.

189

do 202

преди 13 години

Как да не са измислили нищо........,а кючекът

188

Анонимен

преди 13 години

"По думите му именно те са насаждали верска омраза, тъй като нарекли атакистите ***. " - само за протокола - *** значи неверник и то на арабски, не виждам от какво точно се обижда Боленчо? Че то в партията му го обиждат къде къде с по долни думи, а и в българския така наречен разговорен език всяка 2ра дума е псувня или обида, защо не съди съпартийците си които в едно изречение вмъкват поне 2 псувни, а се обижда на "неверник", да не би пък да е истински вярващ в Бог?

187

до Винкел

преди 13 години

Цял свят разбра и проумя че ислям = дивак , терорист , само нашите управляващи се правят на ощипани моми и се ослушват.Към диваците(турците) не трябва да се правят никакви компромиси.Те не са хора а някакви *** животни които само искат да унищожават , всичко до което се докоснат.Не съм атакист но това не ми пречи да ги мразя.

186

Анонимен

преди 13 години

АКО НЕ Е СИДЕРОВ ,УТРЕ ДРУГ ЩЕ СЕ РОДИ ,ДОКАТО ИМА ДПС ,БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ Е НА ТРЪНИ

185

До ВИНКЕЛ

преди 13 години

Помисли малко кои държави са колонизирали другите и кой от тия държави са Ислямски. Днес християнските държави имат колонизации в Африка, Азия. Живеят върху гърба им но според теб това е човечество.

184

до 201

преди 13 години

В източна Гърция (Никозия) живеят чисти турци, дошли след напускането на британците през 195... някоя си година. Просто САМОНАСТАНИЛИ СЕ.

183

ВИНКЕЛ

преди 13 години

Ислям не е религия за съвремени и интилигентни хора, та те мюсюлманите нямат наука нито един учен с принос за световния прогрес не са измилили или изобретили нищо свързано с прогреса на човечеството. Паразитират на гърба на други цивилизаций дори оръжията с които войюват са измислени и изработени от омразните им християни. Ако ги оставим ще живеят в пещери и ще таковат кози:)))))))

182

До бг 189

преди 13 години

Наистина нямат ли гърците такива проблеми. Техните проблеми са по големи. В източна Гърция живеят много турци но Гърция не иска да признава че те са турци, казва им гръцки мюсюлмани (както в бг се казваше до преди няколко години.) Но това не променява проблема. Имат проблеми с македонците, с албанците, с помаците,....

181

Анонимен

преди 13 години

Това което се пэ по минаретата е повик за молитва и нищо друго.Децибелите ги определя съответната община където се намира джамията.Ако джамията се препълни хората си постелват килимче и се изповядват за греховете си.Какво е страшното не мога да разбера.Там кадето има държава има и ред. А там кадето няма държава върлуват разни башибозуци и серсемикоито дърпат обществата само назад.Жалко за България. Бог да ви е на помощ.Амин!!!

180

бг

преди 13 години

Всички нехристияни и роми на кораби и към Антарктида. Там да си правят джамийки и да заживеят нов живот.

179

трън в очите

преди 13 години

Сидеров е като трън в очите на продажниците,затова не го харесват ,та те отдавна го мразят не от днес или от вчера.Етническата омраза не я насажда Сидеров а ДПС,защото на ДПС всичко им е позволено и сакън да не им попречим на тяхните права и свободи.Омрръзна ми да слушам как трябва да сме толерантни и как щяло да стане много лошо.

178

Конозрител

преди 13 години

Имаше един френски филм, как един пичага с калашников и руска джипка се връща през 12..година и попада в Истанбул ... калашника грееше и печеше а пичагата стреляше по всичко ... ордите се върнаха в Азия а франсетата срутиха всичките джамии и си направиха катедрали с камбани... другото гледайте филма и се кефете как ефендитата се дупят пред дулото и буквално се пръскат.

177

Анонимен

преди 13 години

мдааааа, трябва от време на време някой да повдига тези въпроси, защото винаги си траем в името на мира, а те си прокарват техните неща.Както е тръгнало наистина ще се молим в ***, защото те раждат по 3-4 деца а ние не и след някоя година ще построят джамия върху църква в центъра на София и ние пак ще си траем защото са мнозинство......Така че всички турци да се затворят в резервати под строга охрана.... едно време хубаво ги беха подкарали ... ама на.... сега ще ни го върнат ....

176

до 177

преди 13 години

Не, приятелю, на никой не съм роб, идеалите ми са си мои, не ги налагам на другите с яйца и камъни. Нарича се здрав разум, който ако беше по-ценен на тези географски ширини от измислените каузи, България сега наистина да е Швейцария. Без работа не става, без морал не става, а моралът изключва насилието, освен в крайни ситуации. Тази не е такава и Волен не е Левски.

175

до 191

преди 13 години

И колко други нации са представени в БГ освен турчоляата бре момко?

174

До 186

преди 13 години

"Етническа омраза ще има докато има ДПС,тази партия е антибългарска и е вредна за обществото."А според тебе има ли разлика между ДПС и Атака? И двете партии печел;лят от това да настройват българите едни срещу други. Ако нямаше ДПС нямаеш да има и Атака. Изцепките на Атака само дават сила на ДПС и им осигуряват вярна ядро от избиратели, оплашени от лудите националисти.

173

Анонимен

преди 13 години

za6to balgarite sa protiv volen

172

Анонимен

преди 13 години

ТОВА НЕ СА ТУРСКИ ДЖАМИЙ ДЖАМИЯТА Е ЗА ВСЕКИ КОЙТО ИЗПОВЯДВА ИСЛЯМА-АРАБИ ТУРЦИ БЪЛГАРИ МЮСЮЛМАНИ БОШНЯЦИ АЛБАНЦИ ЧЕЧЕНЦИ ТАДЖИКИ И МНОГО ДРУГИ НЕ БЪРКАЙТЕ ПОНЯТИЯТА НЯМА ТУРСКА ДЖАМИЯ ДЖАМИЯТА Е ЗА ВСЕКИ ИЗПОВЯДВАЩ ИСЛЯМА!!!