183

Анонимен

преди 13 години

Няма по-мракобесна и крадлива пасмина от герберската! С бияча на жени се прегърна, сега с ДПС се прегърна! С който моге, с него краде!

182

Анонимен

преди 13 години

Млъкни смотаняко, син на баща който с група бандити политбюровци убийци са взели варварското решение да направят лагери на смъртта да избиват инакомислещите които са против варварското мародертво на тази вандалска партия и да избият стотици хиляди в тях. А после кво после кой ще си прави трудът да ги заравя , за целта са се погрижили свинарници да направят и прасета да хранят с труповете им. Това не е новина, публична тайна , но *** не искат да се говори и пише за това, а то трябва да се знае и от тези които сега отварят очи и уши , от подрастващото поколение да знаят историята преди да отидат да гласуват

181

Анонимен

преди 13 години

Щом хората искат да ги бие отново ***, който навреме ги налагаше с бухалката, за да се застраховат....ми нека го направят!

180

Анонимен

преди 13 години

Помня първите войни на ГЕРБ - с майките с малките деца, пенсионерите и болните! А същевременно МВР пазеха *** като грабеха и убиваха българи пред очите им! Всеки да си направи избора!

179

Анонимен

преди 13 години

Така е откак свят светува. Едни се скъсват от работа и имат, други само плямпат и се лумпенизират

178

нали

преди 13 години

171А българо -американската дружба като ни изтегли напред ,та чак най-отзад .....?Май всичките"ДРУЖБИ" НИ ГО СЛАГАТ ДОБРЕ!И добре че НЕ СМЕ ЕДИННИ ,ЧЕ ИНАЧЕ МОЖЕ И ДА СЕ ОПРАВИМ !

177

Стринка Гинка

преди 13 години

борисов хвана пътя към РАЗКЛОНА на Сухин дол За президенството АБОРИГЕНИ НЕ ПУСКАТ!!! ХАУ!

176

Анонимен

преди 13 години

Има ли по-големи убийци от герберите!? няма! Дори на онкоболните спряха лекарствата! Ами те бе *** не са всичките от БСП или ДПС, с която всъщност се коалирахте!

175

Анонимен

преди 13 години

Боже какво оставиха комунистите само капани и безброй дългове....а да не говорим че от колко години са на власт?....те създадоха мафията защото са изцяло част от нея те създадоха такава разруха че и господ да слезе не може не само държавата да промени а и мисленето и възпитанието ни,морала ни... Децата сега говорят че не е нужно да работиш за да имаш палат и хубава кола а да крадеш и колкото по-вече ,по-вече ще имаш . На това научиха комунистите народът да не зачита и уважава законите,защото зак

174

Анонимен

преди 13 години

Като не става с мир ще стане с война.Линчуване на предателите.Кога ще си потърсим интересите...

173

чичо

преди 13 години

Тези които желаят Борисов да се махне, заслужават наистина да го направи, и да дойдат пак комунистите и ДПС на власт и тогава толкова весело ще ми стане...Само един *** може да си пожелае в държавата му да цари анархия и безхаберие, и да няма закони и правила. Защото точно така беше при тройната коалиция.Ама на някои това им харесваше, защото си правеха парички на гърба на другите...Само че нека да им е ясно че когато вече не остане нищо за крадене и те ще залезят....

172

Анонимен

преди 13 години

Какво напавиха герберите за близо две години - изядоха 3 млрд от фискалният резерв, увеличиха контрандата на 3 млрд, Цветелина си купи банка, Цветанов - апартамент, Боко открадна бизнеса на Мишо Бирата!

171

Анонимен

преди 13 години

Стрино ГинкеБорисов вече хвана пътя към президентството :)))

170

до 151

преди 13 години

Случааааайно да ти е известно ,че БСП е най-голямата партия !Коя партия има по-голям електорат?А ти си крякай ---факт!Може и ГЕРБ да се коалира с БСП ,лошо ли е ?

169

Анонимен

преди 13 години

до 163Забравяш, че ни оставиха и животровната руско-българска дружба, която ще ни тегли назад поне още 50 години

168

Анонимен

преди 13 години

Кога ще плащаме вече в новаа банка на Цветито, че вече се затъжих:)

167

Прогнозатор

преди 13 години

Станишев е никой. Докато е председател на БСП, червените плазмодии ще бъдат заврени в ъглите на забвението.

166

Стринка Гинка

преди 13 години

ГОЛЕМИЯТ ГЛАД Е ТУК!!! ВРЕМЕ Е КАРИКАТУРАТА борисов ДА ХВАЩА ПЪТЯ!!!ХАУ!!!

165

Анонимен

преди 13 години

Трябват ни крайни националисти за изчистят тая *** и да започнем от начало.

164

Анонимен

преди 13 години

Герберите дотук изхарчиха 50% от фискалният резер - 3,5млрд, докараха дефицит 50%, обрекоха на смърт малки деца, онкоболни, стари хора и хората в затруднено състояние! Инфлацията е 50%, а не както казват костюмарите! АЕЦ стана 6,3, Люлин с 60 млн повече! За нароктиците писаха дори от Европол! кантрабандата скочи на 3 млрд! Бойко специализира масивни инфаркти и взе бизнеса на Мишо Бирата! Абе ужас! не ми се изброява!