11

Анонимен

преди 13 години

Точно "Плод и зеленчук" сме! ненапразно начело е Тиква:)

10

Расъл у Расник

преди 13 години

Не че защитавам това смотано правителство, ама щом комунистите ***, значи нещата отиват в правилна посока.

9

Анонимен

преди 13 години

"Продължава да пада средната скорост на движението на влаковете."Kaто си спомня каква беше преди време и се плаша... Тя ако падне още малко и сигурно ще тръгнат на заден ход тия влакове...

8

Анонимен

преди 13 години

Който ни натресе тези некъдърници да си им сърба попарата. АЗ НЕ ГИ ИСКАМ!! Какво значи ЗЛАТЕВ да е консултант от руска страна в преговорите за Белене. Мафия, корупция, картели, монополи. Не съм гласувал за това. Това е тяхната България, не моята. ВЪН.

7

Анонимен

преди 13 години

Хайде започна цирка с волната програма!Стига се занимавали с простотии бе и Тиквата, и депутатите!Вземете свършете нещо, че сме зациклили яко!

6

плод и зеленчук

преди 13 години

Защо един юрист започва със стартова заплата 1500 - 1600 лв и то на държавна работа ? Къде има стартова заплата 1500 - 1600 лв за млади лекари и инженери ? Къде ? Никъде ? Ами тогава ?Гоце бил социален ? Това виц ли е ? Ако той беше социален, както твърдеше, нямаше да дава хиляди левове за убиването на невинни животни в гората, защото това му било хоби, а щеше да ги дава за БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА !

5

Анонимен

преди 13 години

"Тук не избираме и не сменяме управителя на Плод и зеленчук, а министър, разлюти се червената депутатка Мая Манолова."Така си мислиш ти, ние оставаме с впечатлението, че шефът на ЕООД-ето си ги менка според това на какъв кеф е.

4

Държавен служител

преди 13 години

Симеон Дянков - най-новият любовник на Боко Тиквата :)Как го гледаше влюбено вчера в Пловдив само - щеше да му се нахвърли ако не бяха журналистите ;))) Естествено Боко веднага изпълнява желанията на новия си любовник и прави рокадите в кабинета!

3

narod

преди 13 години

tazi bilgarska prosta6tina nqma si krai

2

бай Курти

преди 13 години

А какви зеленчуци имахме на времето само...

1

Анонимен

преди 13 години

Мая Манолова е идеална само и единствено за фак фейс.