173

Калин

преди 13 години

ДОКАТО НЯМА ИНДИВИДУАЛНИ ПАРТИДИ И .. НЕ СЕ ДАДЕ ИЗБОР НА ХОРАТА НА УПРАВЛЯТ ПАРИТЕ СИ ТЪЙ ЩЕ Е!! *** .. ДА ВИ ПЛАЩАТ . ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ .. ЩОТО ДРУГИ БАЛАМИ НЕМА МЕНТАЦИ .. ПЪК И ВИЕ СИ ГИ ХАРЕСВАТЕ ***!

172

Калин

преди 13 години

АНАЛОНИМЕ .. И ЦЯЛ ДЕН ДА КИСНЕШ И ДА ОБЛИВАШ С ОБИЧАЙНАТА СИ ПОМИЯ . МЪГЛИШ ***!!

171

Калин

преди 13 години

ДЪРЖАВНАТА СУБСИЯ ЗА ПЕНСИИ КОЛКО Е .. КАЖЕТЕ БЕ НАЛИ МНОГО ЗНАЕТЕ И ЛАЕТЕ ТУКА.. ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ НАРАСТВА В ПРОГРЕСИЯ .. КЪДЕ ОТИВАТ ОТЧИСЛЕНИЯТА ЗА ПЕНСИИ ТОГАВА ? КЪДЕ .. МЕНТАЦИ ТРЪГНАЛИ ГЛУПОСТИ ДА ПРОБУТВАТ .. УКРИВАТЕ ДЕФИЦИТЕ С АДМИНИСТАТИВНИ - НОМЕНКЛАТУРНИ ПОХВАТИ И МИ СЕ ПРАВИТЕ ТУКА НА ВСЕЗНАЕЩИ! ЦЯЛ ЕС СЕ СМЕЕ НА ТОВА ЩО Е УПРАВЛЕНИЕ НА ПУБЛИЧНИ ФИНАНСИ В БГ .. БОЛШЕВИСТАНА НА ЕВРОПА!! ДА НАПОМНЯ ЛИ КАК ВИ ХВАНАХА В МАНИПУЛАЦИИ ОТ ЕВРОСТАТ А.. И ПРЕДИШНИТЕ И СЕГАШНИТЕ!!!!

170

...166

преди 13 години

Много си се загрижил за Боко и мен ,блг.!"Който си е имал кожухче ,пак ще си има ,казала Кума лиса на Вълчо "!А вие къде сте ?

169

Белият водач

преди 13 години

Няма незаменими хора. Браво на Бойко, че изгони Митрева. Яде с глутницата, а когато трябва да вие заедно с алфа- водача, се крие и спотайва и се прави на голям експерт.

168

Анонимен

преди 13 години

167 - Кой къде е бил бре!? нещо по оста мисъл-писменна реч май пак се обърка! викай техника с бялата престилка:)

167

Анонимен

преди 13 години

165 - Бързо хапчетата и ако не помагат - 112:) Ха кажи как е структуриран бюджета като знаеш:)))))))

166

...158

преди 13 години

А къде беше 20г. ,много" къс" преход ... само 20 г. ?

165

Анонимен

преди 13 години

163 - как ще откриваш Америка! И ти като Боко откриваш Сомалийският залив:)

164

Калин

преди 13 години

ТИ ОВНЮ ЗНАЕШ ЛИ ЩО Е БЮДЖЕТ И КАК Е СТРУКТУРИРАН ТОЙ? МНОГО ЛАЕТЕ БЕ И ТО КАКТО СИ ЗНАЕТЕ...ОТ ОБЩИЯ КЮП СЕ ПЛАЩАТ БЮДЖЕТНИ ЗАПЛАТИ ОБЕЩЕТЕНИЯ И АЛА БАЛА .. ТАМ СА И ПЕНСИИТЕ!!

163

...158

преди 13 години

да ,ама не ....съдбица !Ти сега и за КАТ ли ще съскаш ?

162

....155

преди 13 години

А ти каквво очакваш ,учителите им бяха ---3-ната коалицийка ,или откривам Америка ,това са плодовете ....нали ?

161

Анонимен

преди 13 години

156 - Глупости! Тя тогава си начисли 136 лв, от който 116 бяха отчисления за Боко, но той се разсърди на малката сума:)

160

Анонимен

преди 13 години

Баси, толко много ни лъжат в последно време, че вече не знам кой ме лъже повече...Тази жена изглежда откровена и интелигентна, бушон нарочен да гръмне, защото нечии фантасмагорични приходи не се случват..Айде на бас, че до няколко часа ще скочи Станишев да яха работата и да наглася и той настроенията в негова полза. ***...Нещата верно май не вървят хич на добре..

159

Охранител

преди 13 години

Не защитавам Христина Митрева!!! Тя също си има доста трески за дялане, но да хвърляш вина наляво и дясно, за това, че ти самият си некадърен е много тъпо. А искам и да попитам: Е, сега разбрахте ли за каква дебилност от страна на правителството и Симеон Дянков става въпрос?

158

цццц

преди 13 години

Признавам си - вчера плюх Митрева, но днес и свалям шапка. Звучен шамар за НАП, Дянков и Тотю. Нои не е виновен за ниската събираемост на осигуровките, защото не ги събира НОИ, а НАП. А хората не плащат осигуровки, защото са без работа/в сивата икономика/емигрирали. И съвсем скоро ножицата на приходите и разходите ще стане огромна и никое правителство няма да може да оправи нещата.

157

Анонимен

преди 13 години

154 - Ми като ти гледам поста, Митрева, дори на 101, ще е по-полезна от теб:)

156

е,да

преди 13 години

Какво толкова е станало ,има и такъв термин ,...оставка !

155

Джованоти

преди 13 години

Тази дърта пепелянка Митрева да обясни как си е начислила сама хонорар от 30 000 лв. и как е била принудена след височайше обаждане по телефона с повелителен тон да ги върне. Митрева се е разплакала не за друго, а за много тлъстата заплата, която повече няма да взима.

154

Анонимен

преди 13 години

150 - Да! Новата тройка ГАД-ГЕРБ, Атака и ДПС, съска и хапе!