28

Мартин Димитров

преди 13 години

И ако за нас няма парички, ще се разсърдим, ще си вземем топката и ще се приберем разплакани при мама... и ще ви изкажем така да занаете...ХАХХАХААХ папагалщина

27

льохМАН

преди 13 години

15 това да не е външния *** на баба ти, та като се напълни да копаш друга дупка.

26

blade

преди 13 години

Ако се отвори Белене ставаме напълно енергийно зависими от Русия.Не стига че им купуваме природна газ и петрол, а ми да се загробим за 50 години напред да им изплащаме АЕЦ-а и да им купуваме ядреното гориво за този АЕЦ.

25

Мнение

преди 13 години

Този аграр, като е толкова против Белене, защо не си вдигне чукалата и да иде да живее на село без ток, вода и *** на двора.

24

Анонимен

преди 13 години

Не корупцията, не бедността, не цялостното разкапване на държавта, не факта че имаме *** начело на правителството, а Белене!Що така бе? Пак ли за пари?

23

mjhglmhnk

преди 13 години

Мартинчо инфантилния пак ръси простотии

22

Цветан Караилиев

преди 13 години

Надявам се,че след изборите няма да им се чува скърцащото им гласленце!Нуждите от ел.енергия ще растат с всеки изминал ден,вятърните и други подобни са вятър работа,много скъпо излиза,единствената евтина ел.енергия е от ядрените ел.централи.

21

Анонимен

преди 13 години

Много интересно стана - вярваме на лъжи , а истината приемаме за лъжа. Може да са всякакви но единствено десните имат последователност във всичко. Плюс това само те застават зад средния и дребния бизнес, защото едрият ще вади износ, а другите ще запълнят потреблението тук, така може да се развие икономика, а не като се приемат само чужди инвеститори, от чиито инвестиции гражданите виждаме толкова , колкото виждаме и извънземни! Не , че почти всички не са "маскари"....

20

Oleee

преди 13 години

А не почнат Белене, а няма да влезете в следващия парламент! Политически трупове, разсипници и некъдърници не искаме да ни управляват! И иванчо да излезе да си каже за черното тото - не да се услушва като шушумига в храсталака! И КРАЙНО ВРЕМЕ Е ТАЯ ПРОКУРАТУРА ДА СЕ САМОСЕЗИРА НАЙ-СЕТНЕ И ДА ЗАПОЧНЕ РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА ДАЛАВЕРИТЕ МУ!

19

ARE BE

преди 13 години

Те ако поемат ангажимент за 11 млрд. евро...Големия ускорител на частици в Женева на CERN струва US$ 6.4 милярда и за допълнителна техника като компютри, детектори и т.н. ?1.43 милярда.Дайте да не ги даваме тия 11 милярда евро за глупости (това е адски завишена цена ми се струва, и има много наредени на опашката за част от баницата) и да си направим един ускорител. Белкем допринесем с нещо полезно най накрая... туко виж открием граветона, тъмната материя, тъмната енергия... абе нещо важно...

18

Анонимен

преди 13 години

еми и моите спонсори ако бяха налели толкова пари във ВЕЦ-ове и перки и аз щях да съм силно притеснен от строежа на нова АЕЦ, че хем парите ще секнат хем не се знае какво сме им обещали и в коя канавка ще се субудя!

17

до 14

преди 13 години

Волен вече е безгласна буква и сега ще получи мн по малко гласове отколкото преди 5г. Кротна се мн бързо и нищо не се вижда да прави освен ПР акции.

16

Анонимен

преди 13 години

Белене трябва да се започне! В близко време електромобили и хибридни автомобили ще навлизат все повече. Важно е да има близък и сравнително евтин източник на електричество.Даже, не само трябва Белене да се построи, ами електроразпределението трябва да се национализира. Не може ЕОН и ЕВН да са част от картел, който е насочен срещу потребителите, тъй като фактически те не се конкурират.

15

до 1

преди 13 години

да ги подменят като ги спрат! Много по евтино ще се върже от това безумие Белене!

14

Анонимен

преди 13 години

Бихте ли гласували за Волен президент ?

13

ха ха ха

преди 13 години

*** нападнаха форума да бранят честа на сектанта.

12

Георги

преди 13 години

Абе тоя *** няма ли да се скрие някъде най-после. Едно време спряха реакторите на Козлодуй сега и тук икат да пречат. И понеже вече имат толкова подкрепа колкото им е родата само гледат с какво може да попаднат под светлината на прожекторите

11

до 3

преди 13 години

Спокойно няма да черпиш.

10

атомен физик

преди 13 години

А спрете Белене, отказвам се от вас! Чудя се каква им е далаверата от това да се спре Белене? Май само РЗС е истинската опозиция?

9

Ivan

преди 13 години

Гласувайте въздаржал се и всичко ще е 6. То и да сте в парламента и да не сте няма никаква разлика. Върнете СДС на Костов и той ще ви покаже как се прави политика стига с тия празни приказки и мазане на очи. Ся за Белене "експертите" ще кажат че ще печелим милиони от там 50г напред и ще си приберат комисионните и вече Бойко ще си мие ръцете с тях и ще казва е те ни казаха така аз нищо не съм направил. Бягство от отговорност и некомпетентност. Срам ме е че ме управляват такива хора.