162

до 160

преди 13 години

Разбрах от коментара ти ,че отдаваш мн значение на гърците какво мислят за нас при положение ,че са едно долно племе, виждал съм ги има доста от тях тук! Не съм искал да те обидя сори ако е прозвучало така!

161

Анонимен

преди 13 години

KAKWA WIENA TE GONI WE DA SI CHUWAL ZA AWSTRO UNGARSKATA IMPERIJ KOJTO E BILA PO SILNA OT OSMANKATA . WIENA PREZ KRIW MAKARON

160

до 169

преди 13 години

То ако ставаше така лесно да го разкарат, нямаше да се нарича хакер.

159

Анонимен

преди 13 години

Етнос на ниско еволюционно равнище се нуждае от твърдата ръка на властта, иначе се разпада от собствената си свобода, преминаваща в хаос. Така е било с българите прес 14 век държавате се е била почти разпанала на малки княжества на пракика България не съществувала. Тогава идват отоманците и въвеждат централизирана власт и твърда ръка в българксите земи. Това води до сплотяване и запазване на българския еднос. През този период православната църква се финансира от Високата Порта правослвавните църкви и свещениците се издържали от Султана. Отоманската империя използва хитро православната църква да държи българите в подчинение, като църквата винаги играе на страната на властта и въпреки това българският етнос се развива и се появяват личностти от рода Ботев и Левски, така омразни на православието, които събуждат националния дух на българина и всичко това води до нова независима България. А това за кланетата са от турците са пълни спекулации. Имало е клане, но кой кого е клал?. Истинкси цинизъм е тази църтква която 5 века е служила на султана и се е страмяла всячески да погърчи и унищожи българския етнос сега да прави евтини дивиденти от битовата свада в едно село където мюсюлманите българи изклали част от християните българи!

158

Анонимен

преди 13 години

В Съда на Левски е предложено да приеме Исляма за да отърве въжето и той приема.

157

Басо

преди 13 години

Ае я го баннете по ИП този с програмата къде цъка не харесвам е

156

do stareca

преди 13 години

Ave starec sega mnogo revete ,predstavi si ako sa verni vashte tvardeniq tova sa 500 god predstavqsh li si ako sa iskali sega do Viena edin hristiqnin nqmashe da ostane,sega nali sme pod Amerikansko pokrovitelstvo zashto za 20 god namalqhte s 2 mil.

155

pra4ol na kra4ol

преди 13 години

ца (ср)Дааа Революционерите Нашите днешти национални герои Но наказани от Бога да бъдат без гробове И Ботев и Левски и Бенковски и Раковски иА какво се крие за тях По време на Отоманското робство сиромашкото население години наред събира пари за още оръжие Парите са дадени на войводите Филип Тотю и Панайот Хитов да купят пушки и с чети и въоръжено въстание да дойде мечтаната СВОБОДА Единият от двамата войводи заминава във Влашко и там с парите си купува къща и 300 декара лозе оженва се за млада и богата влаинка чокойка и си живее мирно тихо и дпокойно в Браила до дълбоки старини ХристоБотев преди заминаването на четата за България предвидливо изтегля във Влашко старата си майка заедно с жена си и дъщеря си както и Димитър синът на жена му от първия и брак Във Влашко Ботев оставя на майка си и на жена си повече от половината пари предназначени за изхрана на четата в България След това историята се знае Следват множество скандали между Ботев и изгладнелите четници Кулминацията е на връх Вола където Ботев е убит от Стефанаки Савов от Враца Обретенов от Русе и други четници Васил Иванов Кунчев по прякор Левски е подстриган за монах с черковно име Игнатий и чин дякон Но той се отказва от Бога и православието - захвърля расото Убива с кама и 12 годишно дете Участва в обир на държавната хазна Левски е осъден на смърт чрез обесване от съдията българин Иван Хаджи Пенчович при присъстващи 10 турски и 10 български съдебни заседатели Преди присъдата на Левски е предложено да приеме исляма за да отърве въжето И Левдски приема От турските заседатели ЗА смъртна присъда гласуват само 2 -*** от българите ЗА гласуват всичките 10 Левски отчаят и изплашен прави неуспешен опит за самоубийство като си удри главата в стените на килията Един ден преди обесването на Левски във двора на затвора е обесен Димитър Общи От Бесилото Общи за да вдъхне кураж на изплашения си другар се провиква - Левски виж как умира един истински революционер ! После сам слага въжето на шията си и увисва Любен Каравелов от Браила е изпратил писмо на Левски да му предаде архива И Левски от Ловеч я изпраща В Браила посред бял ден в къщата на Каравелов влиза турски агент и взима архивата и един портрет на Левски Въпрос на време е било кога ще го заловят В съда на масата Левски учудено вижда архивата която е пратил на Каравелов Гаврил Хлътев с чужд паспорт на името на Георги Бенковски сам се обявява за Княз по време на Априлското въстание дори си взима и жена Райна Княгиня Истинското име на Георги Раковски е -Съби Попович

154

Анонимен

преди 13 години

Турчин - българин приел насила исляма!!!!!!

153

Анонимен

преди 13 години

Айде пак хакнаха оценяването на коментарите. На форумистите четито!

152

Анонимен

преди 13 години

МОЯ РОД Е ЖИВЯЛ В РУСКАТА ИМПЕРИЯ И НОКГА НЕ Е БИЛ РОБ ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБЕ

151

Анонимен

преди 13 години

до 151------------------Ела д а ме поробиш.Чакам!!!

150

Анонимен

преди 13 години

роб си те аферим ,българите идваме от РУСИЯ,РУМЪНИЯ,ГЪРЦИЯ,СЪРБИЯ СЕ ЗАСЕЛВАМЕ В КРАЯ НА 19 ВЕГ А ТЕБЕ СА ТЕ ПОТЪР4ВАЛИ ТУКА РОБИ СИ ТИ ПРОУМЕЙ ГО

149

за Левски

преди 13 години

Васил Левски е предаден от българи, съден от съдия българин (Иванчо Хаджи Пенчович), и обесен oт двама окъсани ***. По пътя за София, когато заптиетата водят завързания Левски, българите които ги срещат по пътя, хвърляли камъни по него и го заплювали.

148

до 155

преди 13 години

И как разбра, че ме е срам да се наричам българин в Гърция? Как разбра че мнението на гърците е важно за мен? Отбелязвам само фактите. Виж колко си смешен!

147

тино

преди 13 години

От някой коментари тук,за съжаление става явно,че антибългарската и протурска политика вече действа.Скоро ще е времето когато услужливо ще се изплюем на националните си герои,и вероятно ще се извиним на нещастните турци за геноцида,който ние варварите сме извършвали срещу тях 500 години.Ще отречем ЛЕВСКИ и БОТЕВ,и ще ги заклеймим като престъпници.СРАМ!СРАМ И ПОЗОР!Никой не казва,че трябва да мразим турците,но да отричаме и да преиначаваме историята е недопустимо!!!

146

Аферим

преди 13 години

Знае се, че агресорите в Батак са били пак българи-башибозуци. То вие за едните пари и децата си ще продадете. Ама да сте видели някога турчин да измени на страната си?Роби бяхте, роби си останахте.

145

Анонимен

преди 13 години

до аферим ,ако са ме потър4или кате тебе по добре да се самоубия ,отколкото да съм нито българи нито тур4ин

144

До 149

преди 13 години

Къде може да се намери тази информация?

143

До 146

преди 13 години

Аз работя в Лондон и въпрки това не ме е срам да кажа какъв съм и от къде съм! За разлика от теб щом за теб някво мнение на някви гръцки *** е по-важно!