87

Основен играч

преди 13 години

до японец"Работещи българи" са такива, които по цял ден киснат тук и се оплакват колко са бедни, а в почивните дни ходят по курортите да ядат и пият като разпрани.

86

До 74

преди 13 години

Какво да ти кажа разликата между нас двамата е огромна! Аз 400 лв. изкарвам само от работата си вкъщи, отделно получавам доста повече от 1000лв.! Но аз разлика от теб имам нужните знания и най-вече амбиция да раста както професионално, така и като доходи. Продължавай да плюеш по форумите и да мизерстваш, но такива ката теб сами са си виновни.

85

ХА СЕГА

преди 13 години

НЕ СА НАПИСАЛИ В СТАТИЯТА КОГО СА АНКЕТИРАЛИ-СИГУРНО САМО РАБОТЕЩИ В СТОЛИЦАТА.ЕЛАТЕ В ПРОВИНЦИЯТА И НАПРАВЕТЕ АНКЕТА-ТОГАВА СРЕДНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА ЩЕ ПАДНЕ ДО 390-450 ЛВ.ЗА ЗАПЛАТА НАД 600 ЛВ.РЯДКО ХОРА ОТ ПРОВИНЦИЯТА МОГО ДА СЕ НАДЯВАТ.ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЦЕНИТЕ НА ХРАНИТЕЛНИТЕ ПРОДУКТИ-В ТЪРГОВИЩЕ ТЕ СА С НИВО КАКТО В СТОЛИЦАТА-А ЗАПЛАТИТЕ КАТО В СТРАНИТЕ ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ.МАЙ ВЕЧЕ Е ДОШЛО ВРЕМЕТО ЗА ФОТОСИНТЕЗА-ИНАЧЕ ЗАГИВАМЕ.

84

ОС

преди 13 години

От тия 2 150 000 души бас държа, че няма нито един ***...

83

някой

преди 13 години

Значи тези, които се осигуряват са 2 млн. А оня ден казаха, че здравно неосигурените са също 2 млн. Останалите са пенсионери и деца. Следователно половината от населението не се осигурява. Нима това не е най-сигурното доказателство за краха на здравно и пенсионно осигурителната система в България? Време е здравната каса да бъде закрита и който си ходи на лекар, да си плаща само веднъж, а не както сега - 2 пъти!

82

Основен играч

преди 13 години

до 72 шарк Това, което пише в "бумагите" също е важно защото от него зависи колко ще ти е пенсията след години. Аз в момента съм на 31 г. и от 6 години не допускам да ме осигуряват на по- ниска от реалната ми заплата. Много хора се осигуряваха години наред на мин. заплата, а взимаха прилични заплати и като се пенсионират ще взимат пари все едно цял живот са мили улиците.

81

японец

преди 13 години

Моля някой да ми обясни какво значи "работещи българи".

80

anonimen

преди 13 години

ami xaide kato izvadim cifrata na pensionerite i te da sa tolkova mi to kvo izliza 4e polovinata narod ili e bezraboten ili raboti v siviq sektor bez dogovor,ma6aala,nqma takava darjava v Evropa,deto vsi4ko se krie

79

Somebody

преди 13 години

Сивата икономика също е икономика! Хората работят за заплата и който дава повече той гипривлича! Ако ще и да е под масата...

78

Iwan

преди 13 години

" най-ниски заплати получават работещите в секторите Хотелиерство и ресторантьорство Затова да не се учудвате като отидете по родните курорти защо 3/4 % от персонала е недружелюбен и незнае бъкел английски и немски.

77

Калин

преди 13 години

политкомисарите и десе .. мафиотите техни теляци .. на бунището .. нали сега правят пари от ***, да си знаят мястото.. суровина на преработвателната промишленост на ЕС!

76

прованса

преди 13 години

Къде 689лв. средна заплата?!? Я стига сте залъгвали хората. Стига с тая "удобна" информация. Извън София средната заплата е около 400лв.

75

Анонимен

преди 13 години

Кажете, моля къде дават такава средна заплата, да отида да кандидатствам и аз??? Може би заплатите на ЕОН,ИВН,и др.,както депутатските вдигат толкова цифрата??? Тази информация и толкова далече от действителносттаV

74

Калин

преди 13 години

отпрашиха за Гърция щото им е по евтино .. от бардака ви другарю пишман полковник... мафията да мре .. все трудно ще ви става!

73

Политкомисар

преди 13 години

@ 74 Ти щом си безработен и се мръщиш на 400 лв. явно имаш други доходи и няма нужда да работиш.

72

Полковник от ДС

преди 13 години

до 69На Великден и Гергьовден бедните, изнемощяли от глад българи заредиха даогоре от "скъпите" горива и отпрашиха към Гърция да хапват агнешко и да харчат евро.

71

gtf

преди 13 години

до 66. аз ще ти отговоря вместо него: 1. щото няма къде или ако има е за 400лв. 2. Интервюто не ти гарантира работа, още повече работодателя се въздържа да наема по-квалифицирани щото знае, че в първия удобен момент бегат на по-добра заплата...до 57 - герберче захлупено - минималната заплата в София може и да е 1000-ка ама София не е България, в пров. на заплата 350-400лв. си доволен щото поне нема да седиш много гладен ..

70

до 26

преди 13 години

Малко уточнения:Бензин А-95 преди 1 год. и 8 месеца 1.80 лв. сега 2.50 лв. - За една година цената на петрола(в САЩ примерно се е увеличила)от 2.5$ за галон на 4$ за галон.Хранителните продукти с 50 процента увеличение. - примерна производствената цена на килограм кашкавал - 7лв,цена в магазина - 11лв.Какво може да направи правителството срещу картелите?Цигарите увеличение с 40 процента - със 100% увеличение пак им е малко,никаква полза няма от цигарите.Само и единствено вредят.

69

Shark

преди 13 години

689 лв ама чисто, или с данъците?! Щото ако е с данъците, значи заплатата е около 500лв. За мен заплатата е това, което ми превеждат картата, а не това, което пише в бумагите.

68

Iwan

преди 13 години

2 150 000 работещи българи, при близо 4 млн в трудоспособна възраст смятайте за каква безработица иде реч