101

georgi

преди 13 години

Az sam na 65 g. i 6 dena. Predlagam na nai dobroto /Mac.***/ sastezanie po teoria i praktika na upravlenie na avtomobila. Ako zagubia si kasam knijkata i mu podariavam avtomobila si.Ako spechelia ste predloja v parlamenta vsichki ot BMRO da karat na rachna spirachka do , kato navarshat 65 godini.

100

Петров

преди 13 години

Аз няма да гласувам защото в нашата държава абсолютно всичко се обещава преди избори и се обсъждат и приемат абсурдни решения.в развитите държави хора вземат книжка на 16 но там пътищата са хубави колите им са нови имат закони и най важното имат акъл в главата. в наща мила Родина и на 30 да вземеш книжка няма да има голяма разлика.Нащи тук седнали да си почешат езиците уш че са загрижениа загрижени да си вземат заплатите.

99

ddt

преди 13 години

pri tova sled 65 g, triabva pregleda da e na max 2 godini !!!!!!!!

98

ddt

преди 13 години

pri tova sled 65 g, triabva pregleda da e na max 2 godini !!!!!!!!

97

pigeater

преди 13 години

аве полупедал, стой си там и не се меси в работи, от които си се махнал, защото не можеш да се бориш. Един човек ако е кадърен - навсякъде ще се оправи, дори в България. Каквото си го направя - това ме очаква!

96

В

преди 13 години

до:pigeater -не говори така е *** и тебе това те очаква тука постояно гледам 90+ англо-саксонски и германски *** да се разхождат и наслаждават на живота нашите да умират щот ние сме пички и неможем да се борим за по-добър живот така ли имайте малко уважение

95

pigeater

преди 13 години

Бреййй само дъртаци в тоя форум. Купихте ли си парцели?

94

pigeater

преди 13 години

А колегата, който се уповава на това, че почти нямало катастрофи с възрастни водачи, да помисли колко предпоставки правят и не е ли вид тероризъм това да седнеш след инсулт зад волана? Преди няколко години в Банкя един дядо умря докато кара, добре, че беше след завой и беше намалил. Кой ще е виновен ако подобен случай блъсне пешеходци? Умрелия или органите, които позволяват на некролози да шофират?

93

в

преди 13 години

улиците ни приличат на улиците в Берлин през 45 г. навсяъде виждам пряко попадение на артилерия от 100 мм. нагоре

92

Noname

преди 13 години

Всяка година трябва да има проверочен изпит, медицински преглед и психотест! Всяка година има промени и изменения в ЗДП. Всяка година средата и начина на живот отключват една торба с предпоставки за психически разтройства.

91

pigeater

преди 13 години

Това на колко години ще дадеш книжка на един човек няма значение. Винаги ще има период да е млад шофьор и да прави грешки. Важно е възпитанието. Друг е въпроса за другата възрастова граница - току що един дядо мой съсед излетя с опела си от паркинга с форсиране и *** газ. Прави го защото "не усеща двигателя", а оборотомера е "екстра за повече пари". Възрастните шофьори трябва да преминават ежегоден тест за пригодност, както и да им се забранява да карат на дълги разстояния

90

ME

преди 13 години

Тез не им е призвание за измислят закони, да вземат да се занимават с нещо друго, по-неотговорно ...

89

stefan

преди 13 години

Предлагам членовете на ВМРО-НИЕ или ВИЕ да преминават първо психо-тест,а след това да ги приемат,а след 65 години на същите членове да им отнемат евентуално успешно издържаният психо-тест и да ги пращат да пасат патките.Супер е,а?

88

Гражданин

преди 13 години

Абе хора имате ли акъл ! Вие се борите със следствието а не с причинителя на болеста ! Докато е тази корупция в контролните и правораздавателни органи, визирам КАТ и Съдебна система нищо няма да се промени ! Има и други причини, тази касапница и агресия по пътищата преди я нямаше защото нямаше така нареченото пълно каско. Слушам около себе си непрекъснато коментари от шофьори " Карай бе, какво ти пука нали е застрахована ".

87

lekar v berza pomosh

преди 13 години

Подкрепям

86

В

преди 13 години

аз пък викам да вземат да се оправят дупките а?? половината птп-та стават заради това аз не шофирам аз избягвам дупки през цялото време и стомахат ми е свит на топка от напрежението отделно от 16:00 до 19:30 не се кара всички смазани психически от гърча на работа се прибират и понеже цял ден са търпяли като пички гърча на работодателя вместо да се надигнат и си изкарват агресията по улиците емоционално изцедени *** сме б*х мааму

85

хм

преди 13 години

а какъв е % на произшествията предизвикани от водачи, навършили 65 г., че го приказват това ? погледнете новините, 13-25 са най-активните нарушители, и то тези, които убиват , не само трошат ламарини

84

Анонимен

преди 13 години

Подкрепям

83

crus

преди 13 години

като искат да ограничат младите шофери ...по добре е да им сложат ограничение в конете на автомобилите ..примерно до 60 коня първите 2 години ...как драстично ще намалеят джигитските и прости изпълнения...полигона е задължителен ...

82

Възмутен

преди 13 години

ВМРО - вие не сте с акъла си - какви са тези глупости които предлагате - нали повечето катастрофи ги правят младите около 25-45 а ние по-старите караме бавно и внимателно и Господ ни е опазил до сега - я се махнете от България и хайде стига сте предлагали безумици да спрат да карат тези над 65 - ***!!!