127

Анонимен

преди 13 години

Тоя козел за пореден път доказа ,че от юдео-хазарите по алчни и нагли няма .Този не е никакъв цар ,той е едно жалко посмешище ,а неговата прокълната хазарска фамилия начело с хомосексуалния му дядо-Фердинанд вкара България в няколко национални катастрофи .ШНУР ЗА ТОЯ МЕРЗАВЕЦ !

126

някой

преди 13 години

Вижте на снимката кой стои зад гърба на царя - дедо му!

125

Анонимен

преди 13 години

Тоя нагъл дърт пръч не иска ли еда мачуга в главата.*** ти наглата *** Кобургготска.Тия са алчни за имане ,а ние му вярвахме ,че е дошъл за хубаво.

124

Анонимен

преди 13 години

С изключение на някой гори, около Рилския манастир, които са закупени от княгиня Евдокия, останалите земи и дворци, за които този наглец претендира са били на интендантството, а не лична собственост на фамилията му. Не само трябва да не получи Кричим, ами трябва да върне всичко, което продажниците му дадоха незаконно и да възстанови на България сумите, които е получил от сеч на гори. А тези продажници, които му подариха български земи трябва да бъдат съдени и осъдени.

123

Анонимен

преди 13 години

Напоследък само се майтапят с коронованите особи и никой не ги взима на сериозно.

122

Калин

преди 13 години

Земите и имотите .. никога не са били на институция .. от османско насам, колкото да произхода на парите .. с които са купувани .. Царската фамилия .. специално тази .. от столетия .. разполага с авоари .. комунистическите *** .. и историците доносници.. кви ли не глупости насаждат :) От кога комуниста .. КАЗВА ИСТИНИ.. И КЪДЕ ИЗОБЩО ГО ИМАЛО ТВА НЯКЪДЕ ?

121

Контра - Атака

преди 13 години

На 1 Април 2002 г. юдо-хазаря Кобург и ***-ислямист Доган спряха мизерните детски от 8,50 лв. на 700 000 бели (не-***) децаТова те направиха чрез член 4, на влезлия тогава в сила ЗСПД (Закон за семейни помощи за деца), в който въведоха следната дискриминация :Семейства които плащат данъци върху данъчна основа от НАД 150 лв. БРУТО трудов доход - НЕ ПОЛУЧАВАТ ДЕТСКИОт 2009 г. този праг е 350 лв. БРУТОДа бъдат проклети завинаги Кобурга и Доган, техните деца и внуци !!!

120

българин

преди 13 години

До 109: Неее, драги, този *** - пишман царя, ни го натресоха червените му господари, не баща му и дядо му!

119

цар Киро

преди 13 години

Къф цар е тоя бе. Аз говорим български по добре от него. И по-хубав алкохол от него пия! Има само един цар в България и това съм аз!

118

Калин

преди 13 години

За имотите е платено .. на собствениците .. физически лица и банки от едно време ... когато е имало богати хора с прозрачни капитали :) *** ревът .. щото тяхното е по партийна линия . раздавано ..за тва и крадът ..манипулират и унищожават документи .. от старите архиви :)

117

nemam nervi

преди 13 години

Какво ни занимавате с тоя дърт козел ,че даже и снимка сте му поместили да си върви в Мадрид

116

Контра - Атака

преди 13 години

Ще ти върнем двореца, но ти върни детските на белите семейства,които спря през 2002 г. чрез т.н. "Подоходен праг в БРУТО"*** юдо-хазарска ...

115

EXTREMISTA

преди 13 години

KUM KOMENTAR 113 - TI SI TUP I ISTORI4ESKI NEOBRAZOVAN

114

Knock

преди 13 години

Абе няма ли кой да му шибне един бан на това нагло ***? Отнемайте му гражданството и да си не го чуваме повече никога

113

ham hum

преди 13 години

izgonete go be bati nagliq 800 denov maloumen tikvar da hodi da raboti

112

шефа

преди 13 години

ВЪРНЕТЕ МУ ИМОТИТЕ, ТЕ СА СИ НЕГОВИ!!! :)

111

Анонимен

преди 13 години

България няма цар! Въпросният човек е гражданинът Симеон Сакскоборгготси.

110

Илиян Цветков

преди 13 години

Земите и имотите са на ИНСТИТУЦИЯТА , не на ЛИЧНОСТТА .... той не ги е купувал с лични средства , а с парите на ДЪРЖАВАТА заслужава да му се покаже един голям СРЕДЕН ПРЪСТ!

109

EXTREMIST

преди 13 години

KOBURGITE KAKTO CITIRA STEFAN CANEV, DRUGI AVTORI, SA EDNI OT NAI-GOLEMITE KRADCI.TRQBVA DA BUDAT IZBITI ZARADI GREHOVETE IM KUM BULGARIQ A ZA TOQ OSWEN EDIN GOLQM DEBEL K.R KATO ZA BASTA MU PEDALA NISTO DRUGO

108

Калин

преди 13 години

Кога народните събрания са дарявали имоти на Царете? кога?какви бяха тези имоти преди и по време на Царството? Частни що бившите собственици са ги залагали и правили ипотеки върху тях в началотъ на века :) Отрепките ще върнат ли придобитото по партийна линия ?Което си е престъпно от всякъде .. сега гнусняри са се развили и някви теории заразвивали!Имотите са частни от Османката империя насам закупени са къде от собственици, къде от банки .. *** след 1944 ги направиха партийни за банкети!