197

Боко Тиквоча

преди 13 години

Добре си живеем във България.... или поне някои от нас...

196

ivo

преди 13 години

А сега сериозно и без политически пристрастия. Бог да му прости на този човек, защото зная , че самоубийството е грях. Преди малко попаднах на един форум , в който младо момиче поставяше здравният си проблем , след като напразно е била посетила сума доктори с техните дипломи и съвети. Поставила го е в ИНТЕРНЕТ.Бог да прости цялата ни държава, член на ЕС , кандидат за Шенген , в която здравните проблеми на хората се решават , чрез ИНТЕРНЕТ. Нищо по възмутително досега не бях видял и прочел.

195

една българка

преди 13 години

Още един ***, който не вижда изход от ситуацията, в която е вкарана цялата държава! Жалко! Много жалко!

194

Димитров

преди 13 години

Добре си живеем....мир на праха му :(

193

Анонимен

преди 13 години

Бойко нали обича статистиките , да назначи една за самоубийствата , или за хората на които не им остава нищо , или по-скоро за хората които са стигнали до там , че да решат , че това е решението ! Да разправя " Ние си живеем добре " . Лицемери

192

Дедо

преди 13 години

Сигурно е бил някой от кандидат президентите на Синята коалиция .

191

ние от герб

преди 13 години

Когато се е самоубивал е викал: "Ние сме ГЕРБ, с теб сме силни!"

190

Адриан

преди 13 години

Трябваше да пукнат ГЪРБ и всички, които са гласували за Боко Тиквата, а не този нещастен човек...

189

ми

преди 13 години

По същият начин и аз бих могла да напиша-химизацията и електрониката унищожават много повече от обикновенните оръжия с които ни убиват медиците .Но те са все невидимото оръжие което добре бизнесменства и внася нови ерудити с компютърна информатика-християнски резултати нали?За сведение вижте % смъртностост и заболеваемост сред компютърно неграмотните които чакат само програмите ви.

188

читател

преди 13 години

Само банките и едрият бизнес са важни за Б.Б.Другите на Малашевци... руският вариант, страна на олигарсите.

187

живковист

преди 13 години

Бог да го прости. тези гербавите унищожиха малкия и среден бизнес. сега само съкращаване. нека той народа няма вечно да ги търпи.Като се сетя с каква надежда избрахме Бойко ,а то избираш Бойко печелиш В. Златев. същата работа като с крадливия мадридски мошенник. Пък и станишката се заигра с ДПС.БСП е най-големия виновник сега да ни въртят на "кон сърма" гербавите некадърници.Жалко за човечеца. Вече 21год. си правят експерименти с народеца. нали сме овчедушни. Криза дрън ,дрън ние сами си я създ

186

бай Миле

преди 13 години

Добре бе, в белият свят думата фалит не означава край на живота. Има застраховки по кредити държавата щото си плащал данъци осигуровки и т.н. не те оставя гол като пушка. Тука си е е....майката

185

Анонимен

преди 13 години

МТЕЛ Е ВИНОВЕН..........!

184

a3

преди 13 години

България уби бизнесмен! Къде са заглавията на парцалите "Труд" и "24 часа" ? Ясни са мотивите - Б.Б. и Цв.Цв. разгониха фамилията на БГ бизнеса за десетилетия напред.

183

цар'ин

преди 13 години

Никъде по Земята Комунизма не е дал положителни резултати т.е. можем да обобщим спокойно,че е провал на идеята на лудите евреи,вкл. Маркс,Енгелс и Ленин са евреи,да вкарат масите в удобна за юдеите посока и позиция,с една единствена цел : господарско положение на юдео-ционистите и умъртвяване на непокорните и непоробените народи и нации.Проблемите в БГ са решими,ала не ни се позволява да излезем от "омагьосания кръг",в който умишлено ни въртят.Така сме лесни за стригане и доене,досущ като овце.

182

Idiot

преди 13 години

Всичко живо стана бизнесмен-предприемач...Работник не остана...Резултатите не закъсняват...

181

с.

преди 13 години

Ако близките се откажат от наследство банките ще си вземат своето,ама другия път!Крайно време е да бъдат озаптени тия лешояди!

180

Просветителят до 193

преди 13 години

:))) Просто ти показах, че не съм филмиран изобщо, а Кутев в прав текст си казва, че си имат хора да плюят ГЕРБ и да защитават БСП. Щях да съм "филмиран", ако само ПРЕДПОЛАГАХ че е така, без доказателства. Но при положение, че Кутев в прав текст го казва, отпада всяко филмиране, нали? И не разводнявай спора с някакви неудачни примери САЩ МАЩ и т.н. Много ясно ме разбра, какво казвам

179

Анонимен

преди 13 години

194Много добра идея,която се върти от 1989 насам.Но кой да свърши мръсната работа,като ето за един протест се събират обидно малко хора?

178

БАЙРЯК СЛАВЕЙ

преди 13 години

Кой каквото е искал да го постигне - го е постигнал , като гледам коментарите . Жалкото е за човека ,така нелепо посегнал на живота си , отървавайки се от проблемите , той ги прехвърля на семейството си . Нима сега банките няма да си вземат своето , като Борислав го няма . Няма такива филми , това не е решение на проблема , а заплитане .