113

Анонимен

преди 13 години

Герберче форумно! Не си сменяй ника! Мисли за после! Свърши се:)

112

Винету

преди 13 години

и Цецо да обяснят защо вчера,когато *** копаеха желязо в Красно село от 6 РПУ се криеха и отговориха че НЯМАТ ПРАВОМОЩИЯ

111

bulgarian god

преди 13 години

абе, ще слушате какво ви повелява царят. правосъдието е корумпирано, щото не слуша какво му се разпорежда царят - слънце - "разпоредил съм се", "наредил съм", "казал съм"... Все едно, че е в казармата, нищо че в туй правителство всеки прави, каквото си иска и няма никаква координация или по друг начин казано държавата е на автопилот. М много важно, че има закон, щом ви го казва Човекът.

110

Анонимен

преди 13 години

Няма никаква "Сила", а поредна гнусна комунистическа манипулация. БСП видяха, че не могат с вот на недоверие да свалят правителството на Борисов и още тогава Станишев се закани, че ще организират масови протести, защото до изборите вече нямат право на вот на недоверие, заради искания вот на доверие от Борисов, който беше спечелен и по този начин ги прецака, щото *** нямат право да искат повече вот на недоверие.

109

чичо

преди 13 години

кви протести ве то вчрера имаше парад на душевноболните *** и слуги на умиращата бсп.

108

Анонимен

преди 13 години

Най-добрите политици на днешно време са Бат Бойко, Цецо, Сидеров, а останалите жълти, сини, червени, бенбени си една крадлива пасмина, сплотена от безграничната им жажда за власт и влияние от което да трупат несметни богатства, без да си дават сметка за мизерията, която докараха на милиони честни българи, работещи за жълти стотинки, само и само те да трупат милионите. Тия се гаврят с хората и се надявам поне Господ да не им прости и да накаже алчните им души...

107

Анонимен

преди 13 години

Не се сърдете на Борисов! Той толкова си може! Все пак гънката, която има ,използва за обслужване на седалищните си мускули:)

106

Анкета

преди 13 години

ПРЕЗИДЕНТЪТ ЩЕ Е ОТ:ГЕРБ +БСП негласуванеСК -ПОЗНАЙТЕ ОТ КОЯ ОТ ТРИТЕ ПАРТИИ?

105

Анонимен

преди 13 години

ЕХОООООО ДРУГАРЧЕТААА КВО СТАНА С ГРАНДИОЗНИТЕ ПРОТЕСТИ......

104

Анонимен

преди 13 години

Комунистите не се спират- чрез "Сила" протести организират,мизерията докарана от тях пак визират.толкова сте нагли и гладни за властче ни са повръща от Вас!На есен картон червен ще ви дадембелким от вас завинаги се отървем!

103

истина

преди 13 години

Това което е сега при ГЕРБ никога не е било при другите комунисти Тези от ГЕРБ са най червени и долни

102

Анонимен

преди 13 години

и комунистите обещаха да не крадът ама сега крадът двойно повече

101

Анонимен

преди 13 години

Червения електорат се пука от яд,че Бойко е премиер голям,а Сер-гей с неговия Вигениннаправи партията си за срам.

100

Анонимен

преди 13 години

То Борисов какво ли не обеща .*** това не е като да режеш ленти и да правиш първа копка .

99

Анонимен

преди 13 години

Бесепарите чудесни, по митингите искат нови песниСтанишев благо да им блееПърванов още да се големеепак да ги баламосват за бъдещето светлои гладни, но щастливи вечер да си лягат в бетонното гето.

98

Анонимен

преди 13 години

Все пак БЛорисов си е една мутра от най-мрачните времена на българският преход и е свързан с масови убийства, отвличания, силови застрахования! ненапразно беше кинезетерапевт на Живков, но нищо не е научил от него:) Дори немощният Живков беше с класи над Тиквов:)

97

!

преди 13 години

КОМУНИСТИТЕ ВИНАГИ СА НИ ТИКАЛИ В ПРОПАСТТА

96

До червените

преди 13 години

Червена Партио любима!Колко много крадлива си ти!Който те последваскоро ще се отврати!Недейте само по форуми да пъшкате и реветехванете пушки и партизани станетеима кашкавал, има червени доматидаже Станишевще ви плаща заплати!

95

истината

преди 13 години

АКО ИМАШЕ ГЛАДНИ И БЕЗРАБОТНИ ВЧЕРА БЕШЕ МОМЕНТА ДА ПРОТЕСТИРАТ.АМА ПРОТЕСТ ПОЧТИ НЯМАШЕ.ЯВНО НАРОДА Е ДОВОЛЕН КОЛКОТО МОЖЕ ЗА МОМЕНТА И НАЙ-ВЕЧЕ РАЗУМЕН.ЯВНО НАРОДА ВЯРВА НА ГЕРБ И БОЙКО,ВЪПРЕКИ ЛЪЖИТЕ И МРЪСОТИИТЕ КОИТО СЕ ИЗЛИВАТ ОТ БСП-МАФИЯТА,ОТ ГОЦЕ-МИЛИАРДЕРА И БРАКОНИЕРА И ОСТАНАЛИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ НА ТРАКТОРА.ЖЕЛАЯ НА БОЙКО И ГЕРБ ПОНЕ ДВА МАНДАТА(АКО РАБОТЯТ ВСЕ ТАКА РАЗБИРА СЕ)ЖЕЛАЯ СЛЕД ИЗБОРИТЕ НА БСП И ГОЦЕ ДА ИЗЧЕЗНАТ ЗАВИНАГИ ОТ ПОЛИТИКАТА И ВЛАСТТА.НЕ СА НИ НУЖНИ ПРЕСТЪПНИЦИ.

94

Анонимен

преди 13 години

Как ГЕРБ ще ни спасява от пропастта, като те ни вкараха в нея