527

Анонимен

преди 13 години

Проява на типична комунистическа наглост и арогантност е в страна като Хърватска да заявиш,че в България се живее по добре!Тази невероятно чиста и подредена държава,с прекрасни пътища,възпитани хора, със стандарт много,много по-висок от нашия-да дръзнеш да изплюеш такава глупост.....Поне да се беше сетил,че това е католическа държава и от там да му светне,че са много по напред от нас.Изумен съм от Хърватска.за която много от нас нямат представа.

526

539

преди 13 години

даже не ми се и вижда глупаво... цинично и нагло е такова твърдение

525

НФБ

преди 13 години

Западняците и САЩ са го много добре измислили! Живеят охолно на гърба на държави без дългове!Всички бедни страни включително България изнасят капиталите си при тях!Западняците корумпират нашите политици, после при нужда блокират парите им в банките и се разпореждат с тях! примери парите на кадафито, садам, милошевич..руските олигарси, българските мутри и червени кредитни милионери!Вярно че и на Запад много се работи и твори!Ние само копираме но не твориме, нямаме нито едно откритие!

524

Анонимен

преди 13 години

Според мен има спекулация, извадена от контекста, но все пак е глупаво да се каже, че България е добре при положение, че повечето от хората не могат да си позвалят елементарни неща.

523

НФБ

преди 13 години

предпочитам да работя и живея в страна с много дългове като Франция или Германия, а не в страна като България! В крайна сметка и в Гърция с тези дългове не се живее лошо! Поне не по лошо от България Факт е че хиляди българи намират препитание там! получават по високо възнаграждение а и пенсиите са доста по високи!Гледна точка кой с какво се хвали!Чаушешко бе върнал всички дългове а мизерията бе тотална! Извода е че управниците крадат много!Без дългове но с нисък стандарт..дайте друго обяснение!

522

Maraba

преди 13 години

Поредния боковизъм!Скоро ще се изучава и в началното училище,като пример,вместо овчарчето Калитко!

521

Анонимен

преди 13 години

BEZSRAMNIIIIK............ TI MAY SI GOVORI6 NA SVOE IMA A ?!?! ABE 4UDQ SE KAK TAKA TOQ NAROD MOJA DA IZBERE ZA UPRAVNIK TAKAV BEZSRAMNIK LICEMEREN.........

520

торбалан

преди 13 години

глупав , по-глупав , много глупав , *** ......милиционер , по-милиционер , най-милиционер , главен милиционер кръстосан с пожарникар ЩО Е ТО ?

519

Анонимен

преди 13 години

Ако отиде човек в северозападнала България ще види колко добре се живее!Там все едно,че е след изгубена война хора почти няма,а ако има те са на преклонна възраст около 60-70годишни.Но както е казал един мъдрец Българиьо-Българиьо да те е.а в п.тката като няма кой да те пази.

518

530

преди 13 години

ами твърде сложно за нашия, то се иска и акъл за да сванеш какви глупости говориш...

517

Анонимен

преди 13 години

Бойко , тиква проста и вие всички лапачи от властта !Всички държави в Европа сас с голям външен дълг ,в това число и най- развитите ,но те не оставят народа си да живее ,като скотове с мизерни доходи.Справка -Португалия и Гърция уж били пред фалит ,ама евро съюза им отпуска заеми помощи , а тия *** в *** се бият в гърдите ,че с цената на мизерното съществуване на българина поддържали нисък външния дълг.Нещастници!

516

2

преди 13 години

вече 2 години го гледам как се хвали,е викам си обича човека да се хвали ,но сега съм сигурен че това е патологично състояние

515

Анонимен

преди 13 години

Много дълъг дойде лимкът в 527, та затова се наложи да го скъся: ***/kimwOd Това е по данни на Евростат от 26.04.2011

514

Анонимен

преди 13 години

Голяма гордост ,че имаме малък външен дълг.1989 беше 10 милиарда ,сега е 50 милиарда. 22 години не стигнаха на всякакви тикви да се наядат и крадат в и без това опосканата държава.Ако не бяха такива *** досега да сме го изплатили тоя дълг и забравили.Ама не , всеки идва на власта и почва великото лапане и крадене.Другите преди мене са крали ,що аз да съм съвестен и така до безкрай- стани да седна.

513

hh

преди 13 години

hah toq e lud.

512

Анонимен

преди 13 години

Ето колко "по-добре" живеем от хърватите:google/publicdata?ds=z3ennpo156rm1e_&met=minimum_wage&idim=eu_country:FR&dl=bg&hl=bg&q=%D1%84%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%8F+%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0+%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%B0+%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0#ctype=l&strail=false&nselm=h&met_y=minimum_wage&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=country_group&idim=eu_country:HR:BG&hl=bg&dl=bg

511

Анонимен

преди 13 години

Безработицата е поне 80 %, аз от всички хора дето познавам има едва двама трима работят за по 500 лв. останалите са безработни. Има хора не са яли втора година вече нищо, на една вода карат и на слънчева светлина...

510

Анонимен

преди 13 години

Казаното от Борисов е вярно. За съжаление / наше/ той говори не за народа на България, а за обкръжението си.

509

то

преди 13 години

кон с капаци по-добре вижда явно...между другото - представете си само Цецка Цачева до тая жена, министър -председателя на Хърватска, само от там може да се види кой е по-добре... жена с визия, стил и достойство, абсолютен антипод на нашата повлекана

508

Анонимен

преди 13 години

Преди тоя *** Дянков вземаше от работещите процент от заплатат за пенсии и сега ,като безработицата стана 50 % , кърши пръсти и се чуди какво да прави.замразява пенсии и заплати и пак няма пари.Смешници.Малко ви е да ви приложат мъченията от време разделно на османците.Гадове мръсни.