53

до заинтересован

преди 13 години

Родителите може би според теб са професионалисти ? Те трябва да излекуват детето си ? Или да дадат мнението си на надменните "префесионалисти" от света марина ? Или е трябвало притеснявайки се за детето си в тази стресова ситуация очевидно спешна да го размъкнат по другите болници за второ мнение, защото некадърността на тези лекари е очевидна ? Вместо да разчитат на професионализма, който всички ние се надяваме да имат, за което им плащаме луди пари. Коментара ти е меко казано неуместен.

52

Анонимен

преди 13 години

Естествено, че са виновни лекаритеВиждал съм как хирург отива в тоалетната, пуши цигара, яде семки и отива след това да оперира без дори да си измие ръцете.....какво да говорим повече разтрел за всички подобни...

51

до 50

преди 13 години

Ало, заинтересования, родителите са завели детето в болница, отам нататък лекарите са отговорни!Родителите не са лекари!

50

пациент х

преди 13 години

От уважавани лекарите се превърнаха през последните години в най-омразната ми ***.Те са най-алчни, най-корумпирани и най-нагли. Сега искат 24лв. за преглед, а на ден правят средно по 25 до 30 прегледа, каква по-голяма лакомия от тази да искаш да вземеш за 1 ден толкова, колкото други за 1 месец не могат. Най-се кефя, като прочета че някой *** са били лекари, дай боже по-често такива побой. П.П. Разбира се, че има и прекрасни лекари на които свалям шапка и горните ми думи не са за тях.

49

Заинтересован

преди 13 години

Жалко за детето! Съболезнования на близките!И с цялата ми убеденост, че не е момента, в който да се изяснява това - но къде са били родителите през това време - в информацията се съобщава за апендицит, киста на яйчника, сърдечна-съдова и дихателна недостатъчност... И не-между другото - т.н. журналисти да спрат да плюят или да защитават едно или друго съсловие по поръчение.

48

Анонимен

преди 13 години

Джансу???....кво изобщо ни занимавате...

47

до 46

преди 13 години

Сепсис е. Очевидно е. И ? Сепсис следствие на ? Я продължи колега. Да си кажем нещата в очите.

46

Русенец

преди 13 години

Ей, няма шега - скоро ще пратя едно ДжиПи , най малкото при ортопед. Няма да има свидетели. Не ми се влиза в подробности, но *** ветеринар, вместо да ми издаде направление за изследване, ми изписва хапове от които щях да гушна босилека ! Добре, че се спрях навреме и си платих за ИСТИНСКИ преглед. Колегата му се хвана за главата и не промълви и дума /етичност някаква/. Въпроса е, къде са ми мангизите, които шибаното ДжиПи досега е получавало от моите здравни осигуровки ?!

45

Gen

преди 13 години

Звучи като типичен следоперативен сепсис. Дали ще удари мозъка или белите дробове или бъбреците е въпрос на 'късмет'.

44

Анонимен

преди 13 години

az ne sam na vaseto mnenie , naistina ima i nekadarni lekari , no ia mi kajete kolko kadarni ima. jiveia v 4ujbina i prosto nemojete da si predstavite kolko sa nekadarni lekarite i kak se lekuva .

43

galina

преди 13 години

prekaleno mnogo lekarski gre6ki a nqma osaden lekar dokoga ?ni6to li ne zna4i 4ovekiqt jivot za balgarskite upravnici

42

Свиреп

преди 13 години

Чест и почитания на изключително малкото свестни лекари, но си мисля, че е крайно време да има случаи на вендета. Е не може повече така ! Хората са наясно, че лекарите не са богове за безнадеждни случаи, но така описан този случай говори само за едно - ПРЕСТЪПНИ ЗНАХАРИ не получили пари на ръка ! На този баща живота му е вече свършил, но защо не е повлякъл в отвъдното и някой мародер в бяла престилка ?!

41

баба ви

преди 13 години

Тук докторите само минуси слагат. Май не намират думи да се защитят.Има и добри лекари в България, но с всеки ден намаляват.Бягайте хора....

40

Анонимен

преди 13 години

Истината е, че от много години здравната система се съсипва от некомпетентност, шуробаджанащина и алчност за власт и пари. След направеното от доктор Семерджиев, което е единствената реформа в положителна насока, здравеопазването в БГ се съсипва с една единствена цел - да се унищожат кадърните лекари и да се налапат болниците. За жалост тогавашния екип от истински професионалисти - администратори беше изместен от некомпетентни кариеристи без никаква визия за доброто развитие на здравеопазването.

39

Анонимен

преди 13 години

Американски лекар казва:- При нас понякога се случва да лекуваме една болест, а болният умира от друга...Българският му колега отговаря:- Ние нямаме такъв проблем... от каквото лекуваме, от това умира пациентът.За съжаление не е смешно ,а повече от трагично!Аз лично изпитвам ужас да ида на лекар. Страхувам се от него.

38

Анонимен

преди 13 години

Тъжно! Горкото дете!

37

13

преди 13 години

В България не ни трябва война, достатъчно е това, че си имаме множество некадърни лекари .... жалко е.....:(((

36

вили

преди 13 години

Да се сформира един наказателен отряд. Око за око и зъб за зъб. Като хвръкнат главите на двама трима доктори ще видим дали няма да се оправят нещата.

35

насо

преди 13 години

ами лекарите да се колят сега... не може само пациентите да страдат;когато само едната страна е потърпевша, никога няма да има желание за промяна на състоянието...

34

Кадафи

преди 13 години

А бе аз ви казвах, че българските медици са убийци, ама кой да ми повярва!Дръжте си ги у вас- няма само либийски дечица да изтрепват!Кофти, а?Кадафи не бил прав като нарича българските лекари убийци, ама вие можете да си им викате както поискате!Как можете да обвинявате някой в ... преднамерено убийство, само заради някакво неясно съобщение в медиите!