46

БГ

преди 13 години

НИЕ ВСИЧКИ "ВЕРВАМЕ" НА ПРОУЧВЧНИЯТА НА "ГАЛЪП". КАТО ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ "КАЛЪП" СА. ТЕ ПОДОБНО НА КОМУНИСТИТЕ НОКОГА НЕ НИ МАМЯТ И МАНИПУЛИРАТ.ТАКА КАТО ПО ВРЕМЕТО НА РАЗНИТЕ ВИДОВЕ СОЦИА- ЛИЗМИ И НАЙ-ВЕЧЕ НА НЕДОНОСЕНИЯ бкп ПЕЧЕЛЕШЕ ИЗБОРИТЕ С 99,99999999. ТА И СЕГА "ПОДКРЕПАТА" ЗА ГЕРБ НАДВИШАВА !00%,КАТО В СЪЩОТО ВРЕМЕ ЗНАЧИТЕЛНО СА ПОДБРИЛИ РЕЙТИНГА СИ *** ОТ бсп.ДА ОСТАВИМЕ гоце,БОЦЕ И ЧИНОВНИЧКАТА криСТАЛИНА/НЕВЯРВАЩИТЕ ВЕДНАГА РАЗБИРАТ СЛУГИНСКО-КОМУНОИДНИЯТ И ГЕНЕЗИС/.

45

МУТАНТ ОТ РАДИАЦИЯТА

преди 13 години

Разбира се,че които са против строителството на АЕЦ Белене ще бъдат изкарани,че са "ЗА".Затова им се плаща на определени агенции.Важното е управляващите да си гушнат МИЛИОНИ долара комисионни/РУШВЕТИ/,а народа да го духа и да плаща за АЕЦ Беляне независимо ,че страната ни и в момента има излишък на ел. енергия и дори прави износ за съседни страни.

44

Анонимен

преди 13 години

39 valkoАз съм от тоя край и ние искаме да се строи. Искаме работа, искаме пътища, които без съмнение ще се построят за АЕЦ-а.

43

@

преди 13 години

до 41Специализирания съд да осъди умниците олигарси дето са ги заровили в дупката.Да им конфискува откраднатото и всички ще са на печалба.

42

Анонимен

преди 13 години

абе да бутнем парламента,партийния дом ,мин .съвет да разчистим и ето терена за аец

41

nema

преди 13 години

абе да излезнат и да кажат активите и пасивите от белене ? та да можем да преценим неда се джавкат по нета и телевизията

40

немо

преди 13 години

Досега 1 милярд лева или повече при отказ от строителство 1 милярд компенсаций.Това пак от нашите данъци.Като се построи ще може да се изплати с годините иначе хвърляме 2 милярда лева на вятъра.

39

do 33

преди 13 години

ТО И БСП-ТО ДЕТ НА УПРАВЛЯВАШЕ БЕШЕ ПЪЛНА НАБУТАЦИЯ АМА НЕ ГО СПОМЕНАВАШ

38

valko

преди 13 години

никой не пита живеещите около Белене дали са съгласни

37

миро

преди 13 години

Нема такава нация-овце овце овце

36

Анонимен

преди 13 години

кой *** иска да инвестира личните си пари в белене

35

аз

преди 13 години

не я ли изчерпахме тази тема "белене" вече?!?!и да си чешеме езиците и пръстите,то вече е решено...ще се строи,и това е!даже Б.Б. лично ще среже лентата..а дали е изгодно?!?!то ще си покаже..ние така или иначе сме прецакани..

34

До 28

преди 13 години

Омръзна ми хора да говорят без да мислят. Естествено,че тока няма да падне. Но с една АЕЦ поскъпването му ще е първо по-малко,второ ще е по-плавно. Ако няма АЕЦ какво се получава-освен,че ще си плащаме таксите,производството на самия ток ще е по-скъпо. Да не говорим за възможността за износ на ток която е изключена без АЕЦ.

33

Калин

преди 13 години

Българските политици спечелиха първото място в традиционната класация на списание Forbes за най-некадърни политически представители в света. В жестоката надпревара за те са успели да се преборят с конкурентите си от Сомалия, КНДР, Нигерия... и Конго.

32

Анонимен

преди 13 години

БЕЛЕНЕ Е ПЪЛНА НАБУТВАЦИЯ И МИНАВКА

31

Някой

преди 13 години

Разбира се, че АЕЦ "Белене" ще има повече предимства за държавата, отколкото недостатъци - няма две мнения по въпроса.

30

до28

преди 13 години

Дяо 2020 ЕС ШЕ СЕ РАЗПАДНЕ И ЗА ТОВА АЕЦ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОСТРОЕНА

29

Анонимен

преди 13 години

ПомнещМоже и по-стар от тебе да съм. Режим на тока имаше, защото много изнасяхме. Когато дойде Горбачов "отряза" брежневите дотацийки. Арабите ни отрязаха заради Възродителният процес. Щом си възрастен, сигурно помниш, че точно тогава за капак се заредиха наколко супер неплодородни за сел. стоп-во години. И се оказа, че само с износ на ток може да вържем бъджета. А сега? С износ но *** ли ще го вържем?

28

Анонимен

преди 13 години

до24Тя дискотеката и купоните бяха за да се проведе псевдо революцийката на другарите и за да ограбят и подложат на геноцид собствения си народ.Тогава и фабриките не бачкаха.От къде такава консумация?А сега нито фабрики има нито някаква промишленост.Още тогава цял тец бачкаше за турция и го плащаха на половината на което ние.

27

До 17

преди 13 години

Пич ти си много зле.Дори да се построи централата и дори да падне себестойността на тока той НИКОГА няма да поевтинее поради една много проста причина.От 2020 в *** ЕС всяка страна ще бъде принудена да огромни въглеродни и екотакси за нея и останалите централи.Това е колосална брадва върху потребителите понеже тия такси ще минимум 30% от цената на тока.Като към това прибавиш 20% ДДС и печалба на евентуалният концесионер на централата ще излезе какво излиза?!