517

до 539

преди 13 години

539, има една "мааалка" разлика все пак - в САЩ има законност и висок стандарт, а тук мизерия, *** и престъпност!

516

ИНФОРМИРАН

преди 13 години

ЧЕСТИТО БРАТЯ ЗАСПАЛИ БЪЛГАРИ :moreto.net/***.php?n=128878

515

Анонимен

преди 13 години

Жалко за дедите ни дали живота си за България и избити при Батак, Шипка и Сливница. България става турско-*** колония на САЩ.

514

Анонимен

преди 13 години

Това е май-точният индикатор за успеха на т.нар. Демокрация след 1988 г. България се превръща подобно на САЩ в ***, турска и *** държава.

513

българче

преди 13 години

Всеки прави изказвания "оо това не може да стане", "аа не виждам как ще стане това да се оправят българите", "политиците са виновин"... ала-бала...Тези изказвания ПРЕЧАТ. Това черногледство ПРЕЧИ. Представете си един човек да умира от рак... дали ще е по-добре за него постоянно да си мисли "оо не мога да се оправя, аз съм умрял вече" или да си мисли нещо по-положително?

512

доSchweizer от НФБ

преди 13 години

явно се страхуваш от конкуленцията на новопристигащите бълтари...след като не ти харесва се връщай а не казвай на другите да не заминават

511

an

преди 13 години

VAV FALIRALA GARCIQ RAZDAVAT BONUSI NA PENSIONERITE, RABOTNICITE I SLUJITELITE ZA VELIKDEN, ZA OTPUSKA, I KOLEDA. A V PROCAFTQVA6TA MUTRESTANIQ, HORATA NQMAT PARI DA SI KUPQT HLQB. VSI4KI KADARNI I UMNI SE IZNASQT.V MUTRESTANIQ OSTAVAT SAMO ***, TURCITE I MUTO-KOMUNISTITE. DOKATO 4AKATE NQKOI DA VI OPRAVI, GARCITE VSEKI DEN PROTESTIRAHA, I NE 4AKAHA NA NQKAKVA TIKVA DA GI OPRAVI. ZATOVA I SRE6TU TQH DA TI4ATE, NQMA DA GI STIGNETE.

510

Анонимен

преди 13 години

По голямата част/да не кажа всички/ бягат от България по принуда. На никой не му е по-добре от родния дом, ама само с роден дом не се живее! Така ни оправяха всички през годините, че .... знаете от къде сме тръгнали и вижте до къде стигнахме. Какъв е бил смисъла на всичко?! Можем ли да пребъдем в бъдещето и как?

509

гост

преди 13 години

До 507Вярно е, че камъка тежи на мястото си, но с добрите си пари, които си изкарал на запад, отидеш в НАП и искаш да правиш бизнес, не знам дали ще ти стигнат само фирма да регистрираш. И като попиташ данъчния защо те върти ти отговаря "просто така". Какво ще докажеш и какво ще направиш? А по повода децата - като го гледаш 1 год. и го пуснеш на детска градина и почне да се разболява през седмица - какво правим? Дайте работодател, който търпи майка през седмица болнични. Гледачка минимум 600лв.

508

Стоянов

преди 13 години

До 531На думи си прав, но аз лично не виждам как ще стане това!Тръгвай още днес да събличаш анцузи и да спираш музиката, аз предпочитам да се махна и да не я гледам, хората отдавна са измислили топлата вода.Докато ни управляват такива политици резултата ще е все тоя!

507

Анонимен

преди 13 години

Трябва да осигурим безплатен ток и кабелаци за крадене на нашите братя роми през 2030 затова задължително ни трябва АЕЦ Белене.

506

Анонимен

преди 13 години

ДЕЦИГАНИЗАЦИЯТА на България трябва да започне от нас самите! От създаването и опазването на българска ценностна система, от превъзпитаването на младежта по анцузи, тресяща се под *** музика в чалготеките, от създаването на Българска държавност, следяща за ред и законност, следяща да не се плаща на *** за крадени решетки и кабели... Тогава ще бъде гордост да се наречеш Българин!

505

Стоянов

преди 13 години

До: Заклетите националисти!Защо бягат хората ли? Ами бягат защото където и да отидат ще са в пъти по-добре от България.Хората не бягат за да забогатяват, на тях им трябва нормален начин на живот.И аз искам да взимам 3000 лева и да плащам горивото по 1.40,но тук не може да стане, и аз искам в магазина да си купя всичко необходимо но със заплата 300 лева тук няма да стане, и аз искам да си карам колата не като скиор и да заобикалям дупки но и това няма да стане. Ето затова бягат хората. Просто е!

504

Анонимен

преди 13 години

Заради статии като тази още повече хора ще напускат.Благодаря ви, господа журналисти... Българският народ има най-големи врагове в лицето на политиците и медиите си...

503

До 521

преди 13 години

"На запад нещата също не са розови. ... Не се чувствам свободен, а по-скоро като роб на когот му дават всичко от което има нужда само и само да го използват."Ами аз и тук се чувствам така. Само че там поне има пари. Не казвам че са в изобилия. Но виждаш ли тук инфлацията каква е? Какви са заплатите и пенсиите и цените.

502

SS

преди 13 години

до MJB : Може и да е хубаво да си оптимист,но е много по-добре,ако човек е РЕАЛИСТ.......!!!

501

Меркел

преди 13 години

Госпожа Меркел, която искам да припомня на Бочко е от партия-член на ЕНП наскоро каза на събитие на същата партия "Етническия модел в Германия повече не е възможен", в същото време тук прокарват тихомълком поправки в НК, за да се прикрие етническата престъпност, тъй като и журналистите,колкото и да са платени партийно,разбраха накъде отива България и че ако не казват кои са престъпниците,може техните близки да са сигурни жертви след 10 години.Братя българи, да защитим България!

500

до 521

преди 13 години

ти си един елементарен мошеник.

499

прогнози...

преди 13 години

Сега се прогнозира какво ще бъде през 2030-2040 г. Интересно какви ли са били прогнозите за 2011-та през 1981-ва, например? Преди Горбачов, преди фалита на комунизма и всички промени. Дали някой е писал някъде, че населението ще намалее с над 1.5 милиона след 30 години? По-склонен съм да мисля, че е било заложено как ще бъдем 10 милиона, което някак си не се получи.

498

чичко

преди 13 години

раждането на деца не е решение.*** ги раждат децата и какво? бройки,които не приличат на човеци по нищо, а всъщност са "наши" домашни любимци,защото ги храним,търпим им свинското поведени/да ме извинят прасетата/и срама,че това ни е обкръжениетно или,ако щете, произвеждаме си въшки, паразитно население.в сащ има ***,но половинота вече са напълно пълноценни американци като поведение,култура,образование,доходи.да не би турците в софия да ни пречат с нещо?но *** са напаст.раждат и какво