239

Анонимен

преди 13 години

Това *** пак се изцепи...

238

Анонимен

преди 13 години

Трябва да се откажем частично да сме суверенна държава в полза на Германия или Япония и да им дадем съдебната власт,полицията,законодателната власт - Точно за 1 година в България минималната работна заплата ще се увеличи на 580лв а след 10години ще се изравним с Еврпа с заплати от около 1500евроЕвропа трябва да ни наложи данък ром защото вече станахме ромска държава

237

Монк

преди 13 години

До Слободан Милошевич,председател на Социалистическата партия на СърбияУважаеми другарю Милошевич,Бих искал да доведа до Ваше сведение позицията на БСП относно последните събития в Косово. Ние отхвърляме подхода на двоен стандарт и едностранно обвиняване на Югославия за създалата се ситуация в Косово Парламентарната група на Демократичната левица декларира желание Народното събрание да приеме решение за неучастие на България във войната нито пряко, нито косвено. Ние разглеждаме предложението за предоставяне на въздушен коридор на НАТО през България като много опасно за националната сигурност и за Балканите. Наивно и безотговорно е да се смята, че приобщаването към НАТО е гаранция за националната сигурност. Това би било авантюристично решение Георги Първанов,председател на Българската социалистическа партия.

236

БГ

преди 13 години

МЛАД, КАТО СЕ ПОСТРОИ ЗАВОДА ЗА ***, ПЪРВО ТЕБЕ ЩЕ ПРЕРАБОТИМЕ!!!

235

Анонимен

преди 13 години

215И аз питам:Какъв *** трябва да си след като всеки вижда че кораба е почти потънал с герб да си стоиш в къщи и да не правиш НИЩО???Вместо всички да излязат на улицата и да изметат тази некадърна сганте си седят покорно в къщи.

234

преди 13 години

Ако има срам, да бяга да се скрие под полата на кака си Надя Михайлова - нали тя го лансира!!!

233

Анонимен

преди 13 години

Въобще в това правителство са големи "комисионери" - едните искат да гушнат комисионна от Русия и затова държат на Белене,другите искат да гушнат комисионна от Щатите ,като вкарат Уестингхауз в Козлодуй. И в двата случая тези които ще са прецакани сме ние - данъкоплатците.

232

Анонимен

преди 13 години

Г-н Младенов, Г-н Трайков махнете се от картофената нива иначе картофения производител много ще ви окаля.

231

Анонимен

преди 13 години

Балонът ГЕРБ, надут от Догановските медии, не просто издиша. Той вече СВИСТИ ...

230

Анонимен

преди 13 години

Както изглежда мероприятието по "набиване на обръчите" в правителството е минало... Сега е време Диана Дамянова и ръководената от нея придворна ПР групичка да си заработи рубличките, като покаже как се маже професионално

229

Анонимен

преди 13 години

Вари го печи го Ники си е ***! Само обратен може да се върти и политически и физиологически във всички посоки със свалени под колената ***.Пълен нещактник!

228

Алегоричев

преди 13 години

Абе Младенов, що не ходиш да си е*** м******, бе, т**о ко***е такова!Съжалявам, ако думите ми бъдат изтълкувани буквално!

227

Анонимен

преди 13 години

Вече дори поръчковите социологически агенции и платените слугинажни медии не могат да скрият ПЪЛНИЯТ ПРОВАЛ на ГЕРБ. Жалко, че отново е на наш гръб.

226

Олеее до 230

преди 13 години

Абе ти даже фамилията не му знаеш бе кьорчо! Кой е тоя Михайлов - вратаря ня Твенте ли? Или на БФС? Или някой друг? А може би говориш за николайчо младенов? Ако е за него презимето му е - етимов. ***!

225

рефреш

преди 13 години

а тук нито един Герберист ли няма,олиииии подкрепата на Герберята вече е -нула?Много бързо окапаха,дори сляпите подръжници видяха що за стока са.Браво вече имам вяра в БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД

224

27788

преди 13 години

Михайлов е пич. В сравнение с пуделът на Гоце - Клафин си е цвете за мирисане.

223

Умиротворителя

преди 13 години

Нито референдум ще има , нито АЕЦ.............а спорният документ го има в интернет..........няма никакви задължения в него и за 2 те страни...всеки само може д а прецени

222

dp

преди 13 години

Практически *всеки* от БГ министри и подобна *** сме го виждали да сеобръща на 180 градуса като му свият перките, включително министър председателят.Което идва да покаже кой не е шефът тук, щом и "първият" подлежи на свиване на перките.Не че е секретна информацията кой е, ама не са я повтаряли в медиите от 20+ години насам та публиката я е забравила и няма да повярва ако и да и се каже веднъж.

221

elektorat

преди 13 години

Я познайте дали ще гласувам за вас на изборите, нещастни гейбери?

220

gery

преди 13 години

Това безхарактерно момче-нагаждач е поредният пример на какво правителство с какви министри се радваме. Всъщност нищо чудно - хора, назначени от тъпоъгълника Бойко не могат да бъдат по-различни от него. Защото - първо - той не познава интелигентни хора и - второ - защото всички около него трябва да са по-*** от него. За да ги управлява с фебдфебелдските си маниери. Жалко, България!