226

joe

преди 13 години

Една тема по която да сме единни.Не се делим на БСП,ГЕРБ и т.нБраво на дядката.Криво разбраната "интеграция"ни докара до това положение.

225

БГ

преди 13 години

Що не вземете най-накрая да пишете истината. Пишете цифри! Kолко пари ни струват ***? По груби изчисления за година даваме над 10 милиарда евро за да издържаме тези ***. Това включва всички видове помощи, загубите от неплащане на данъци и осигуровки, програми за интеграция, болничното им лечение, щетите от всички видове кражби, разходи за следствия и дела, престоя им в затвора, неплащането на ток, вода и т.н. Ето защо сме бедни...

224

жаго

преди 13 години

аз съм малцинство - трябва да ми се дават помощи и да ми се осигурят добри условия за крадене . Искам лечение , ако пострадам, и след това накуп да си взема помощите. Освободен съм от всякаква отговорност ,щото съм неграмотен,

223

Символ

преди 13 години

Не са виновни съдебните органи, а законите ни са калпави. Нас ни обираха 4 пъти. Полицията знае кой са, но не може да направи нищо. Закона им позволява само да ги предупреят. Това били дребни кражби - от рода на хулиганството и съда не ги разглежда. Виновни са депутатите, че не променят закона, за да защитят българите от *** кражди, а защитават ***. Не се сърдете на съдебната власт - сърдете се на депутатите.

222

BG

преди 13 години

Господ да те благослови старче и да ти даде поне още 77 години живот.

221

Пенсионер

преди 13 години

"Храбри" форумски анонимковци,За съжаление ние от старата генерация ще се наложи да ви спасяваме от *** напаст,защото вие сте оядени мамини синчета,криещи се зад полите на майките и съпругите си. Вие сте много "смели"пред РС скрити зад псевдоними .Ругаещи и псуващи,но ако се наложи да действате за защита на слаби ,немощтни от някой гад -бързо се скривате в "черупките" на безразличието.Не ми се сърдете ,но за да не се налага старци да ви защитават- стегнете се .

220

Гилотен

преди 13 години

Защо не е думнал и жената? И тя е виновна мизерницата! А Първанов трябва да награди човека с орден за принос в опазването на собствеността и имуществото!Хем PR за него,хем орденоносец на държавата по-трудно се съди; местната власт да го направи почетен член на града/селото, съюзът на ловджиите да го награди и т.н всеки да помогне с каквото може-с пари, с правна защита. Това да е прецедентът,по който българският съд да дава винаги оправдателна присъда!Поправка в НПКодекс ако е необходимо!

219

до 220

преди 13 години

Няма такъв закон. Просто медиите се се слагат на разни НПО-та. Вероятно срещу някой лев ...

218

марти

преди 13 години

Въпрос с повишена трудност към правораздавателните органи в тази държава!!!Имат ли право гражданите на тази държава да влизат в изоставени постройки и да си вземат каквото си пожелаят от тях???Очаквам отговори!!!

217

PPP

преди 13 години

Кой *** измисли този закон за журналистите да не споменават думата "***"??? Даже и до 3-4 години затвор ги грозяло... Този път пак добре, че сте написали и "*** крадец". И как така *** е с 2 условни присъди??? Условна присъда се дава веднъж само! И по време на изпитателния срок от няколко години ако направиш пак нещо нередно влизаш в затвора и с двете присъди вече и се сумират. Браво на човека, че е застрелял тази *** ***! Аман от мързеливи и крадливи вонящи ***!!!

216

777

преди 13 години

Браво на дядката , *** трябва да бъдат отстрелвани.При посегателство трябва да бъдат физически унищожавани , никакви компромиси и толерантност към тая *** не трябва да има.

215

жаго

преди 13 години

айдеее...аз имам права ! Ще ми давате помощи, и ще ми се осигурява нещо за краднене . Ако пострадам при кражбите, ще ми платите и лечението, за да мога бързо да се възстановя и да продължа кражбите

214

Див Петел

преди 13 години

Да дадът сега и на дядото условна присъда за бракониерство и готово...

213

до 211

преди 13 години

Замислям се, ако решим утре да си спестим 3 000 000 лева дневно. Толкова ни струват заплатите на тлъстите полицаи. Всеки ден - ТРИ МИЛИОНА ЛЕВА.Точно след три месеца, просто няма да остане жив престъпник. За какъв *** изхранваме тези *** с фуражки ??? Та те защитават престъпността ...

212

Анонимен

преди 13 години

"Починалият събирал желязо от изоставена къща" - как пък продажна *** *** журналистическа разбрахте, че къщата била изоставена ?!

211

до 213

преди 13 години

Има такъв закон. Но полицаите правят всичко възможно още в доследствието да стоварят вината върху обикновения човек. Не смеят да обвинят ***. Страх ги е.

210

Анонимен

преди 13 години

Трябва да се извоюва закон за защита на имота и сигурността, с който да се оневиняват хора, в чийто имот се навлиза с цел грабеж.

209

ph

преди 13 години

Браво на дедкото...пуцай *** пасмина и те т'ва е.

208

Свиреп

преди 13 години

А сега ще се повторя - твърдя, че МВР в сегашния му вид, не е просто безполезно. На практика това е изумително ВРЕДНА структура. ОК, ясно е че са неквалифицирани и практически не могат да се справят с престъпността, но ужасяващото е , че ПРЕЧАТ на хората да се самоорганизират и пресекат един път завинаги кражбите и бандитизма ! Да полицаи - не сте просто безполезни кърлежи, смучещи пари и облаги. Вие пречите на всеки който се опита да защити живота и имуществото си. Полицаите ни са ПРЕСТЪПНИЦИ !

207

до 202

преди 13 години

нищо няма да направиш щом си анонимен,нали?!но разбирам и подкрепям ЕМОЦИЯТА ти.