38

Анонимен

преди 13 години

36:А на теб напълни ли ти се душата от злобеене? Готино ли се чувстваш като си мислиш, че си много над нещата и много интелигентен? А моята представа за забавление си е моя работа. Лека вечер ти пожелавам!

37

Анонимен

преди 13 години

Алоооууу, участника в кича, какво говориш за злоба, като тебе тя те е изела со се парцалите? Бая злобничък коментар си пуснал - говоря за 35.

36

Анонимен

преди 13 години

35, мноо инфантилна представа за забавление обаждаш. Виж , ако следващия път се замеряте с лай*а, ще ви гледам по тв-то и ще ти цъкна некой плюс. Доволен ли си сега?

35

Анонимен

преди 13 години

Как може да сте толкова злобни. *** сме били и ***... За разлика от вас излязохме и се забавлявахме, докато вие си седяхте пред компютрите в събота на това прекрасно време и говорехте за Бойко и не знам си какво. Чак сте жалки. Вместо да седите и да се оплаквате колко ви е нещастен живота, или направете нещо за да го промените или се радвайте на малките неща. Защото всички хора на тези снимки са усмихнати и се забавляват, а в коментарите ви има дълбоко нещастие.

34

Анонимен

преди 13 години

До номер 16: Ти първо научи кирилицата, че направо те съжАлявам колко си ми умничък... :)

33

...

преди 13 години

... пух и зрелища ! Какво му трябва на човек ?!

32

Анонимен

преди 13 години

Tъпи хора, *** шматки без работа!

31

ариец

преди 13 години

Да бяхте написали нещо за протеста пред паметника на съветската армия ПОРОБИТЕЛКА с искания за неговото събаряне , а не да ми пишете за тази простотия с възглавниците . Големи комунисти сте май !

30

бафанабафана

преди 13 години

*** монументалната мащабна глупост!!! Неам думи. В околните 4 парсека по-големи злетаци немаааа!

29

Милена

преди 13 години

До 22Очаква се тази вечер министър-председателят Борисов и още шестима министри да присъства на традиционния пролетен бал на ГЕРБ, който ще се проведе в известен пловдивски хотел. Проявата е благотворителна и събраните средства ще бъдат дарени за подпомагане каузата Пловдив - най-старият жив град в Европа". Инициативата е на трите ротари клуба в града под тепетата.ПЛОВДИВ-НАЙ-СТАРИЯТ ЖИВ ГРАД В ЕВРОПА.Сега разбра ли пичле селско?

28

Анонимен

преди 13 години

*** инфантилната история

27

Пич

преди 13 години

"скоро си ПРЪЧ отколкото ПИЧ, всички знаят че цялата селяния на Българиа се е събрала в София"Хахахаха, еййй вие сте и неграмотни бе, скъпи селяни. И собствената си държава не можете да напишете правилно - "Българиа". Охх, мъкаа, мъкааа ...

26

АнонИмен

преди 13 години

На това на официален език се казва "да се произведе новина". Първо малоумното събитие, измислено от *** по света, после организация.... и т.н., от сутринта пишем коментари тук, сега пък ще четем за резултатите, новините по телевизията ще го отразят..............Машината ще се върти........машината за манипулации и пари.

25

White Rabbit

преди 13 години

ПИЧ, това , че живееш в столицата изобщо не те прави гражданин, личи си по коментара ти че си от село и по-скоро си ПРЪЧ отколкото ПИЧ, всички знаят че цялата селяния на Българиа се е събрала в София, която от толкова *** няма къде да си ги изхвърли освен в Пловдив, лигльовци !!!

24

X

преди 13 години

До 22Хайде бягай да питаш вашите кога са се довлекли в софия от село?

23

пффф

преди 13 години

софийска превзета история .............

22

Пич

преди 13 години

"Тези пък софиянци само да не видят нещо - смешници.Подобен, но много по-добър бой с възглавници, беше организиран в Пловдив "Абе *** пловдивски, вас кой ви брои за живи бе?! Направили били бой с възглавници в Пловдив ... смешници. Като го направихте този бой, някой разбра ли бе ***? Вие сте 5-та глуха. Стой си там в смотания град и еж "пили със зели. Еййй, започнаха и селяните да имат мнение по върпоса бе, аман ...

21

Анонимен

преди 13 години

Селска история

20

Анонимен

преди 13 години

да направят световен ден на почистването

19

Away from home

преди 13 години

До бЕдНяК Кой решава кое е езичество и кое не !!?? И кои са истинските ценности тц тц тц... олеле А за оня другия дебилистик дето нешо е написал докато си е бъркал в носа :- Как реши че съм тя а не той ахахахах , после чалга не съм слушал ако не броим тва по неволя минаваки от нейде , а с език събирам само бира :)))