208

Анонимен

преди 13 години

"Девойче?!?" Аз бях девойче на 23 години, ама за тази изпечена, гримирана до ушите мадама това определение никак не е подходящо. А Валери, горкия, не си дава май сметка реално какви са й интересите (ако има изобщо такива).

207

723

преди 13 години

не ми харесва Валери, ***

206

Анонимен

преди 13 години

Е такова нещо не бях виждал - как задружно никой не харесва тея двамцата. :DDЯ си стойте там при жабарите, тук никой не ви ще.

205

от хай лайфа

преди 13 години

Алисия беше ***.Да не говорим ,че аферата с Пехливанов може да се докаже.На 29 е ,но изглежда на 39.Кофти.И Николета е разпасана ,но поне е красива.А и на Алисия(която първа изневери на Валери с Петко) издържаше цялата рода.Построи къща на родителите й ,купи апартамент на Ася,даваше пари на братята й.Старата к.рва да не се прави на морална ,защото малко трябва ,за да се дакажат деянията й.Мислеше си ,че с дете може да се върже мъж ,но Валери не е толкова глупав.Поне си взе красива жена.

204

Анонимен

преди 13 години

Според мен много от фенките й вече не я харесват като преди, след изцепките с Валери и как развали едно семейство и го тръбеше навсякъде все едно е повод за гордост.

203

Анонимен

преди 13 години

Той ще съжалява, че остави жена си, която е класи над НЛО-то. Ако вече не съжалява, но е късно. Тази ще е с него, до колкото може да й купи диаманти, часовници, кола, екскурзии и тн. Пък и е ясно, че не се обичат, то си личи и по снимките, че всичко е поза.

202

тцтцтцт

преди 13 години

...девойче??!!??...

201

Fansi

преди 13 години

На мен лично и двамата много са ми паднали в очите.Първо поведението на Божинов е под всякаква критика...Нека погледне неговите колеги какво правят..да вземе пример..Нека играе, да вкарва голове..Стига се е занимавал с Николета и списанията, медиите..Второ, според мен той не я обича..Само я използва както Алисия..И трето и медиите са виновни,защото само с тях се занимават..Как не им омръзна не знам..

200

Анонимен

преди 13 години

И аз това се зачудих, обикновено всеки си има фенове, а тук нито един.Как пък не видях нито едно тийн мнение - Ники, ти си върха, обичаме те, ти си най-красивата, прекрасната и тн. ей такива неща май има само във фейсбука й.

199

Анонимен

преди 13 години

николеткееееее, къде са ти фенките и феновете, нещо не ги виждам, как няма и едно положително мнение за вас, да ви отсрами :D

198

гроздьо

преди 13 години

Аман от чалга!

197

dantes

преди 13 години

Zatvaryam temata! ne si zaslujava

196

Анонимен

преди 13 години

ама тя милата Николета е толкова проста, че сега като прочете негативните коментари ще си помисли, че са защото им завиждаме

195

да бе

преди 13 години

Тоя мачо ,май не ще да издържи на натоварването !А на момето ,това му е работата ---само секс за кинти!

194

ichko0o0

преди 13 години

Тоз бъстун май са оплаква а ? Или и в леглото е толкова слаб колкото на терена?

193

Анонимен

преди 13 години

това е държавицата ни ку...валък и селяния!

192

:)))) до 203

преди 13 години

203добавен от: Люси преди 30 секундиАбе верно му е празен пакета....:))) Ха ха ха ха ама със "златни топки" мечтата на всяко ***! Топчета вместо топки , но на "футболист" да са! То поне футболист да беше ама нейсе!:))):)))) Абе оставете ги хората да се изживяват:))) Видели те че на запад ставало!!:))

191

Люси

преди 13 години

Абе верно му е празен пакета....:)))

190

Джулиян Мантъл

преди 13 години

Поредния ПР...... Добър си, брат ми, само в Биад.

189

аннт

преди 13 години

Нямат страх от бога , но колелото се върти , връща се стократно в най-милото!