61

Анонимен

преди 13 години

"Без посланици ДСари след победа на ГЕРБ на президентския вот"Вие какво си мислите , че ще спечелите ли?

60

Аз

преди 13 години

Може ли да ме назначите, аз не съм от ДС , а от ДАНС-да им имам проблема!Посланиците на всички други страни да не би да не са от службите!Хайде де !Що се гъргарят с народа!Дс,ФБР,какво значение-ако са нарушавали закона -да, но иначе какво ?Щот тъй ни харесва,или правим мили очи на някой ....от някъде...!

59

Абориген от село

преди 13 години

Какво е това "ПОЗИТАНО", ние от село на знаем?

58

Анонимен

преди 13 години

Алоу, стига сте се напъвали на Позитано, че чак до ЦУМ се размириса на фекалии...

57

платен писател

преди 13 години

Без посланици ДС-ари,.... каза Цецо и отгриза от шпековия салам, очите му се насълзиха и той отпи шумно глътка горнобанска вода, след което се уригна. На челото му кацна муха. "Внимавай Цветанов", каза си наум,... всичко е конспирация, тази муха не каца току така на умното ми чело. Изправи се бавно и се засили срещу стената. Последва удар и загуба на съзнание. Тишина накъсана от бръмчене на муха.

56

xx

преди 13 години

абе админите можели статиите без снимките че кат им видя мазните мутри почва ми са драйфа

55

Анонимен

преди 13 години

Цецо още не знае, че мандатът му приключи откъм кредит на доверие! сега само черпи отреденото му в Конституцията и законите:)

54

Абориген от село

преди 13 години

А аз само си сада КЪРТОВИ

53

кви

преди 13 години

какво Дс,кви 5 лева...Няма парииииииии,всичко нагоре ,доходите на долу,ако ще агенти от Марс да са,кво ни е.е,няма кво да се яде,той за агенти ми говори,другия ПИЧАГА ЗОВЕ ДА СЕЕМ КАРТОФИ,и да гледаме прасе за мас,аре освобождавайте терена,само глупости говорите,за народа-казвате;Потърпете,дааа ама НЕ....Чао 6 апартамента ти стигат,,,

52

mm

преди 13 години

А аз искам следващите министри ако са бивши държавни служители на заплатка от по 300 лева да имат не повече от 1 апартамент панелка в краен квартал, и тъстове с доказани доходи!!!

51

Анонимен

преди 13 години

До 41След Гр.Шопов в ВГУ/Второ Главно Управление на ДС/бяха секретарката и шофьора.

50

Анонимен

преди 13 години

Да не смеете да протестирате за цената на горивата ние с Русия сме се разбрали 70% е тяхната печалба 30%нашата дето отива в партийната черна касаИмаме бюджет от 100 милиона за СРС и незаконно подслушване и сега ще можем да контролираме масите Заръчали сме на медийте да предават само наща партийна програма- ние дадохме пари на олигарсите да купят медии за да се контролира народа

49

Ала бала ДО №35

преди 13 години

И аз питам за същото,за което и ти го питаш,но Цуцко отговаря за влиянито на луната върху растежа на компирите,които Тиквата е разпоредил да се сеят!

48

xx

преди 13 години

герб да са заврът у софийските бали там им е мястото и по магистралите дет ги ровнат там да си остават

47

Бай Танас

преди 13 години

Коя победа БЕ-на махленския мач на Боко лоИ като се събуди Цецко какво-запотен *** и 5 лева под възглавницата,нали батинотоМам*цата ви НАГЛА

46

Фред Астор

преди 13 години

Предадохте ли се бе?Нали за това ви избраха българите,да сложите намордник на бившата номенклатура ,КДС-арите и мутрите.До тука нищо не изпълнихте.Срам нямате ли бе?Извикайте ги тези гадове на консултации и на техните места да застъпят временно изпълняващи длъжността.Нали това обещахте при положение че Гоце пречи!Да не би Костов да се окаже прав че м/у ГЕРБ и БСП се подготвя коалиция,ако е така се гответе за гражданска война,мръсни мутри!

45

ха

преди 13 години

дааа,то на САЩ,Франция,Китай посланниците на са от службите,само ние трябва да се одупим и да си ...абе помия сте,как си станал Милиционер и то някъде около ДС,без да си потомствен КОМУНИСТ,и от ДС,кого лъжеш.....Тва ДС дето си работил,не е онова ДС,дрън-дрън....

44

ха ха хи

преди 13 години

Цуцьо се прай на умрела лисица.Мноо добре знае,че следващият президент нема да е от ГРОБ и за тва само си мисли как да си купи седми апартамент на половин цена,а с другите приказки забавлява народа.

43

Анонимен

преди 13 години

*** верно Цецко имал Бузки:)

42

ДС-то

преди 13 години

Е и като ги отзовете какво ще правите? Ще увеличите двойно щата на МНВР-то, че да продължат да си живуркат като до сега. Това беше резултата от пъненето на Тиквата отзова ги от чужбина и ги преназначи на ръководни длъжности тук. Е благодаря, навън по-малко пречат.