75

Анонимен

преди 13 години

Редно беше заложничките да благодарят на Премиера. Бойко е първия Премиер, на който му пука за съдбата на българите

74

Анонимен

преди 13 години

Ама Батман Картофов Лукойлов направо се изложи. Вече над 24 часа не мо'е да овладее ситуацията? Т'ва сигурно е постановка за отвличане на вниманието от истинските "геройства" на Батман.

73

Анонимен

преди 13 години

Лошо е че социалистите са замислили тежка провокация на собствения си протест за да обвинят ГЕРБ

72

Анонимен

преди 13 години

Дами господа цирка на Боко и ЦВ-ЦВ започва пак.Приятно гледане

71

аманоттикви

преди 13 години

аз искам да попитам, защо са подучили заложничките какво да говорят? и защо калин георгиев суфлира на втората заложничка да благодари на премиера?

70

Анонимен

преди 13 години

Става все по-абсурдно.... От трън та на глог (като че ли и пистолетът не се оказва ГлоК).... Задбарени са белите които в момента се забъркват и около БеляНе и ЛукОйл... Да живей живей труда... Цвъки пак се оказа неадекватен, Помпиерът за малко с голи ръце да спаси всички ---- В момента похитителят се намира в трезора на банката, приел е валидол в повече и заплашва, че ще самоубие, заяви Георгиев. Петров не е наркоман, дори, бих казал, има негативно отношение към наркотиците, каза гл.секретар. Не стана ясно как Петров се е сдобил с валидол. Въоръжен е с пистолет тип "Байкал" и има повече боеприпаси от разрешеното му по закон, съобщи комисар Георгиев. По думите на инспектор Тодоров, психолог, похитителят много се засегнал, че било съобщено, че е наркоман. Тази информация първо бе дадена вчера от вътрешния министър Цветанов.

69

Анонимен

преди 13 години

Добре е че дори и глуповатите *** разбрахам че рейтингът на МВР и ЦЦ се вдига

68

анонимен

преди 13 години

Демократа-N 45 поредния *** на милата ни полиция

67

Анонимен

преди 13 години

На *** им се щеше по почина на големия брат, полицията да вземе банката на абордаж, нищо, че щеше да има 3-4 жертви

66

до 63

преди 13 години

СирГейчоооооооооо :)))))))))))

65

Анонимен

преди 13 години

Хищните журналистически оси веднага са налазили по жертвите...

64

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ са организирали ситуацията в Сливен за да си вдигат рейтинга. А момичето, дето го убиха в Мездра, го е убил лично Цуцко, та най лесно да си прикрие следите като шеф на МВР. Толкова е прозрачно, избиват ни за да си правят пиар

63

Анонимен

преди 13 години

Ясно, чак сега разбрах - цялата постановка е била скалъпена за да може Бат Бойко да се похвали в Брюксел какъв надежден пазител на Европата е.Няма такъв ЦИРК !!!

62

Анонимен

преди 13 години

Изборите наближават и някой ПАК ще гледа като наакан от екрана и ще ни убеждава, че не е изгубил. Познайте кой!

61

Нема такава държава

преди 13 години

Ние българите сме свикнали да ни правят на *** и като че ли това ни харесва.Тази история със заложниците в сливенската банка е най-измислената история, която някога съм чувал ! Стърчат толкова много бели конци, с които е съшита тази история, че просто разумен и мислещ човек няма как да повярва в нея.Целта обаче е постигната !Вече хората не говорят за скъпотията и беднотията, а за заложниците в Сливен.Вниманието на простолюдието е отклонено. Зрелищата са подсигурени поради липса на хляб.

60

Анонимен

преди 13 години

Ювелирна акция на полицията и ЦЦ. Без жертви и материални щети. Браво!!!

59

до 49

преди 13 години

Неееее в грешка си, не утре, не при социологическо изследване - на изборите ще плачеш....:)))))))

58

Анонимен

преди 13 години

5 плюса на коментар, който нарича медицинските сестри от Либия "***"... ясно, и днес, поне още 15-20 минути, на Позитано са пълна смяна ***. Автогол си вкарвате, и ще го осъзнаете на изборите, но колкото по-късно, толкова по-добре ;)

57

Киро пора

преди 13 години

жалка държавица сме самата ТЯ ДЪРЖАВАТА е баща и майка на похитителя тяго е отгледала ,въспитала и така нататак. И както всички останали деца в тия държавни завидения ТО си е обществена тайна че от тези домове излизат само *** и престъпници ЗА КОЕТО Е ВИНОВНА САМО И ЕДИНСТВЕНО ДЪРЖАВАТА. а тия заложнички утре ше ги гледате при СЛАВЧО Т. в КАНДИДАТИ ЗА СЛАВА . жалко само за простреляния човек на който медиите не убръщат никакво внимание ЯВНО НЕИМ Е ИНТЕРЕСЕН а рейтинга е на първо място

56

Анонимен

преди 13 години

А някой може ли да ми обясни защо само жени работят в банковите офиси????