126

гладен народ

преди 13 години

Там явно е хубаво, удобно, топло, а и го хранят и цигари му носят. Нормално е да иска така да дочака старините си! Навън е мизерия и глад и който не си сади картофите сам - жална му майка!

125

ПиАр агенция

преди 13 години

Подозирам, че Боко ще награди Цеци, с орден за храброст. И изобщо наШТа милиция ще се окаже по-добра и от ФБР и от Интерпол!

124

Анонимен

преди 13 години

Абе тоя не можа ли да гръмне Боко Тиквата... Ба си ще има пищов. Боко ще е на 10 метра от него и няма поне да опита да направи добро на народа...

123

Gosh

преди 13 години

Полицаите май са тренирали само как да изкарват заложниците, но не и похитителите хахахаххаха

122

hollywood

преди 13 години

daite mu dva dunera da se podsili i da prekarat oshte edna vecher tam da zeme i psihologa za zalojnik xaxax

121

Баровец с Х6

преди 13 години

Егати ситуацията.Дано всичко свърши добре.Този е луд как ще вземе 7 човека ще гръмне един и ще изкара цял нощ с цигари и кола.Без да яде.Колкото до Бойко ако не беше отишъл щяхте да кажете що го няма.Сега що е там.Бойко президент!!!

120

наблюдател

преди 13 години

най важното от цялата операция е че е създаден кризисен щаб. щом има такъв щаб значи всичко е ок

119

Ф.С.В

преди 13 години

Сирака отдавна е на другият свят -в момента се мисли за преждевременното му "самоубийство" --акта който той е направил в никакъв случай не е за пари -а защото било несподелена любов,,Банките не носят вина за случващото се --те са тук за да помагат на хората в БГ --

118

Анонимен

преди 13 години

abe 102,kakvo znaesh ti za toz samovluben *** borisov>nema po-gaden izpolzvach i lujec dosega u vlasta.Nema da znaesh. Nego go interesuva kak shte izglejda, kolko pari pravi na den, da vlastva, a ne da upravlliava. Kak se gleda na chovek bez semeistvo, znaesdh li?ima li koi da mu kaje kato se pribere, che ne e prav?nema. Okolo nego samo guzomiinici i svirachi za da grabnat i te malko ot kokula. kakvo mu e obrazovanieto?Edin ezik ne znae> Kato slepec i gluhar e v EU. Glasuvaite si za nego ako

117

дон

преди 13 години

До 119.На дали има човек,който се присива на пострадалите или да съчуства на тоя тиквени!.Всички роптаят,понеже по всичко си личи,че от една беда се направи една мнго одобра ПР акция!

116

Анонимен

преди 13 години

108 - Прочети още веднъж написанато. Явно си голям профан и не знеш разликата между карате, киоку-ши и таекон-до. Валери Найденов ги знае доста добре, той е 1 в България, при това вече над 30 години и ги е обяснил доста добре, но явно не четеш.

115

Анонимен

преди 13 години

*** пак се разпениха срещу Боко :) Предлагам да направят спаринг със Станишев и да се приключи :) Може и Гоце да се включи - на страната на Станишев ;) И Янка Партизанка - елате ми повече :))) хахахах

114

НАРОДЕ ????

преди 13 години

Това, което е извършил нападателят е отвратително престъпление. Извратено е някои да му симпатизират по какъвто и да е начин. Я си представете, че ваши близки са били на мястото на заложниците.

113

do 102

преди 13 години

Слабо ме боли кой е Валерий Найденов. За пари всичко може да напише. Борисов е тренирал карате, а не таекуон-до, така че не ми ги пробутвай тия приказки от 1001 нощи. Четете си ги в централата на Позитано - ако от това ви става по-леко на душата.

112

са

преди 13 години

То стана страшен батак ама вече почнаха да се награждават ордени фанфари цветя ***... И като всичко свърши цецо *** ще каже "Това беше една супер успешна акция на МВР"(нищо че крадеца се е предал сам) Ама какво може да очакваме от едни некадърници и това им е много!

111

Аспарух

преди 13 години

До Анонимния 88"А той нямаше доблестта дори да излезе на татамито, да играе и на втората секунда да падне, уж се подхлъзнал. Него дори го беше страх да излезе на спаринг." Страхът е нормална човешка черта. Нима ти не се страхуваш от нищо? Действията му тогава говорят само за едно - човекът има реална представа за собствените си възможности и не иска за поема излишни рискове. А хитринките на дребно които предлагаш говорят че при теб водеща е не трезвата мисъл, а манията да се показваш.

110

Анонимен

преди 13 години

ей, тоя ще поиска постоянно местожителство и адресна регистрация

109

Анонимен

преди 13 години

abe tapaci kvo mi zashtitavate toq "pohititel" izkaraha go nqkakav super prestapnik s nqkvo smeshno pistoletche te tiq spec chasti kvoto sa gledali po filmite tva pravqt ako beshe v rusiq do sega da sme zabravili za tozi sluchei

108

Анонимен

преди 13 години

Отговарям то направо - ще бъде изведен, но не веднага, а когато Цветанов отиде в Сливен. И по-точно - ще бъе вкаран наново вътре, ще се нагласят камерите и тогава, когато Цецко си е заел мястото пред обективите, престъпникът ще бъде изведен. Иначе какъв е смисълът да го арестуват, ако няма политически дивиденти и съответната доза "колко сме добри"... За последното, естествено, със забележката, че за последните около 2 години има повече въоръжени нападения на банки отколкото за предишните 20г.

107

до луди коментари

преди 13 години

Ето ви още един коментар от друга статия в този сайт, който има 33 плюса - "Аз живея в Холандия, тук за такова нещо цялото правителство си подава оставката. Миналата година имаше 8 пъти предсрочни избори, и 3 служебни кабинета. Когато обраха банката в Антверпен, замалко и кралицата да се оттегли от трона. А тук си правят пиар..."...