43

Анонимен

преди 13 години

Като те надушат експертите от "4 - ти километър", може да останеш и без избирателни права ... Тъй, че няма значение за кого ще гласуваш.

42

PhD Economics

преди 13 години

Супер се изнервям вече като гледам как постонно се плюе правителството от възможно най-необразованите и неосъзнаващи се малки хора, които нямат и най-малка идея от фискална политика и икономика, а само гледат праволинейно като коне с капаци! АМАН!

41

балканджия

преди 13 години

винаги ще гласувам за Бойко и за Волен ,това са истински българи,всичко друго е политическа ***.........

40

Анонимен

преди 13 години

39 - Ухааа! сега хората станаха мързеливци:) коато избираха Боко бяха умни и работливи:)) Давай рефрена за предишните, ама вече свърши! Изчерпи се! Пък за паспортите хайде да не говорим и да си спомняме изказвания на Цвъцко:)))

39

35

преди 13 години

Абе 35, случайно ли използваш речника на Яне или от БСП, се опитвате да го минете по простотия.

38

ЛЪЖА!!!

преди 13 години

какво лицемерие.това е призив българинът за пореден път да бъде *** и да не си отстоява правата за НАМАЛЯВАНЕ НА НЕПОСИЛНО ЗА НАС И НЕЗАКОННО ВИСОКИТЕ ЦЕНИ. ЩО ЗА ГАВРА С НАРОДА- НЯМА ДА ВИ НАМАЛЯ ЦЕНИТЕ,НО ПОНЕЖЕ ЗАРАДИ ЛИБИЯ ТЕ ЩЕ СЕ ВДИГАТ/ОТКЪДЕ ЛИ ГО ЗНАЕ/ ,ХАЙДЕ ДА ИСКАМЕ МОРАТОРИУМ ДА СЕ ЗПАЗЯТ СЕГАШНИТЕ ЦЕНИ/ ДА НЕ СЕ ПОКАЧВАТ 1 МЕСЕЦ/ ПЪК СЛЕД ТОВА ЩЕ ВИДИМ.А ПРЕЗ ТОЗИ МЕСЕЦ НИЕ С ВАЛЬО ЗЛАТЕВ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ВИ КРАДЕМ ОТ ПАРИТЕ. КАКЪВ ИЗМАМНИК!!! И ГО ТЪРПИМ.БЪЛГАРИНО НЕ БЪДИ ***

37

до 30

преди 13 години

30 -ти май не си в час. Нека всички мрънкащи мързеливци да бъдете малко последователни. Нали "ЛУЙОЙЛ" е монопол и частна фирма. Как премиера на една демократична държава ще нарежда на частна фирма, нали веднага почвате да се оплаквате че УБИВАЛ бизнеса, помним какво стана с паспортите, ревахте ама хората чакаха по опашките с дни. И кой направи монополистите, такива ГОЦЕ,КОСТОВ, ДОГАН, СТАНИШЕВ или Борисов.Седнете, обмислете и тогава пишете, че Мая Манолова май от вас се вдъхновява!

36

Анонимен

преди 13 години

Аз искам мораториум върху исказванията на Боко! Просто човека не знае какво говори:)

35

Анонимен

преди 13 години

БОЙ ПО БОЙКО,БОЙ ПО БОЙКО,БОЙ,БОЙ,БОЙ!!!

34

Анонимен

преди 13 години

Да садим картофи-последният бисер на бойко

33

p

преди 13 години

toq e golqm zadnik.kak samo ni metna da glasuvame za nego.NE6TASTNIK.naredil dneska na 4engetata ot targovishte da spirat kolite koito praviha miren protest protiv visokite ceni na gorivata.pisna mi ot policei6tina.mai e vreme da si hodi toq ***.

32

Анонимен

преди 13 години

ДолуГерб до изборите долу

31

Анонимен

преди 13 години

Не зная дали заради войната в Либия или по-скоро защото играеш по свирката на господаря ти Валентин Златев от Правец.

30

trunk

преди 13 години

и коша прави Златев с тази ниска печалба,тате и тази година няма да мръдне напред в класацията за най-богатите ......

29

Анонимен

преди 13 години

ПРОТЕСТ!Драги управляващи,Направете цената на гориватада е съизмерима с мижавата ни заплата!Даваме ви срок от една цяла неделяпакет от мерки, подходящ да се намери,така че цената да не се определяот ненаситни и алчни мародери-кожодери.Очакваме да защитите изконния ни интересв противен случай, готови сме за нов протест.Тогава, обяснения за ДДС, надбавки и акциз -не щем! ПОБЕДА ще е нашия девиз!

28

ПЕНЕ

преди 13 години

Тоя *** го гледах !Не каза "ще настояваме" а " "ПОМОЛИХ" !Той пред спонсорът си не може да настоява а САМО ДА МОЛИ ! ! !А сега - МАРШ всички да садите картофи !Това е най-новата антикризисна мярка на Тиквата !

27

уф

преди 13 години

ама тоя освен да се оправдава с цял сват как му пречи, друго не може да измисли... нефтохима не си купува петрол от арабите, с руснаците си имаме договори, ако не са изгодни за нас, не света ни е виновен, а че няма кой да защитава нашите интереси при договарянията... щото ако не е това е друго - значи си получават комисионните и си мълчат

26

Анонимен

преди 13 години

26 - Хахахахаха! Разликата се вижда! Сега гледат през прозореца жално:)))) Хората живели тогава могат да преценят, а не тези, които само са чели:) Пази боже от сегашното развитие:) Дори зеленчуците са отвън:)))))) АЕЦ е оттогава! пътищата са от тогава:) За 20 години лошото развитие от соца хлани държавата:) Що ли не виждам нищо нова, а се разпродава построеното лошо:)))))

25

Анонимен

преди 13 години

Цинети на торивата в България са Геноцит

24

Инкогнито

преди 13 години

До 19: Боже, опази от такова развитие! Не ми се минава пак през гладни зими, дефицити на стоки от първа необходимост, режими на тока, фалити на държавата!