213

До 204

преди 13 години

ти ако си американец, аз съм английската кралица

212

BLAST

преди 13 години

Първо не разбрах как реши, че съм безродник, може би трябва да провериш първо какво означава действително в тълковен речник.Второ не разбрах как реши къде съм и от къде пиша !? ;)Трето не виждам за каква злоба говориш нито съм нагрубил някого нито съм обидил някого;) Като гледам как ме хулиш не мога да кажа същото за душевното ти спокойствие ;)Четвърто искрено ме забавляваш с алогичните си излияния ;) Всъщност не изглеждаш толкова глупав, колкото и да се стараеш ;)Живей дълго!!! ;)

211

до 207

преди 13 години

американците са много самокритични към държавата си освен това имат едно силно развито гражданско общество. но също така имат и добро възпитание в патриотизъм, което започва още от началното училище. Децата са от всякакви раси, но всичките слагат ръка на сърцето и казват pledge of allegiance. В което не виждам нищо лошо. В Америка живея от 15 години и не намирам основание да плюя срещу каквото и да било, въпреки че съм чужденец.

210

Анонимен

преди 13 години

Ами, така е, ние, българите, сме миризливи ***, живеем в една грозна и *** държава и адски се мразим помежду си, гледаме се един друг с голяма завист и все нпкой друг ни е крив, че сме бедни, прости и презряни, а всъщност сме едно крадливо, неблагодарно, нахално и инатливо племе с много ясно изразени престъпни насклонности и имаме точно онова, което заслужаваме - едно голямо, пусто нищо, гарнирано с чалга, бедност и камара ***!

209

Марк до 204

преди 13 години

Женен съм за българка и тук ми харесва!А иначе естествено, че можем да ходим до Америка всякога!Аз имам националност, а ти си един нещастен безродник, който е чужд в страна си а навън е просто един навлек присламчил се към богатата трапеза в чужд дом!

208

продължение 208

преди 13 години

Аз лично заради образованието си доста пътувам из европа като консултант. В никакъв случай не мога да кажа, че другите нации ни превъзхождат в нормалните човешки качества. Едни от нещата в които ни превъзхождат са липсата на огромната завист, липсата на безотговорност към обществото, обич към всичко си тяхно и свойте хора. Също така не се опитват да се прецакват по всевъзможни начини и взаимно се уважават. А ние - човека написал статия и го обиждаме, защо? По-добри ли сме от него?

207

Марк до 204

преди 13 години

Вече си на етап , когато трябва да внимаваш да не се спукаш като цирей откъм главата!Злобата ти е набрала твърде много в мозъка!

206

До 189

преди 13 години

тея 65 паунда на какво ги плащаш, на седмица ли? И какво получаваш срещу тях? И в стая с кой живееш. Това кажи! Аз не се тюхкам, че получавам малко. Напротив искам да оправя държавата та да се върнете. Щото мойте не пенсионирани пенсионери отидоха да работят в англия и аз от тук натам им помагам. Познават си внуците по скайп но искат да се оправят сами, а не да ми висят на врата, щото са от гордите Българи. Исках просто да кажа на повечето младежи да поучат и че там не е обетована земя.

205

Марк

преди 13 години

Аз познавам повече интелигентни американци!Тук не става въпрос за интелигентност, а за достойнство!Дали е интелигентен или не американеца няма да оплюее никога страната си!Не че няма какво да се оплюва!Впрочем според мои наблюдения интелигентни /в най-общ смисъл/ са не повече от 25% от американците, а от българите някъде над 50 %!Което обаче въобще не означава , че това е + за българите!А може би обратното!Но това е сложно съждение изискващо по-дълго обяснение, за което няма време!

204

Rich and Pretty

преди 13 години

Ako vi e pisnalo ot prostashtinata v BG, natisnete PLUS! Ako vi haresva i ne vi puka, natisnete MINUS!

203

BLAST

преди 13 години

да им се полюбуваш от близо!!!? ;) Направи ми денят!!! ;)

202

BLAST

преди 13 години

Заплюване !? ;) Просто ми е забавно за какви "глупости" се изливат тонове битове и байтове без никакъв смисъл ;) Утре опашката на летището в Брюксел ще е същата и пак ще има кавги за разни глупости, и на по-следващия ден ще е така и на по-по-по-следващия ден също. Разбира се тематиката може да варира;)А що се отнася до правописа "външниЯТ" да попрочете малко коментари от преди моя и ако е склонен да отрече дали има или няма неграмотници ;) "Въшен" с толкова много качества защо не се върнеш

201

do 188

преди 13 години

Ако извърлиш фас или *** през прозореца на колата си на магистрала в Калифорния, глобата е 1000 долара плюс два дни общественополезен труд - да чистиш улиците и парковете. Познавам двама души, които бяха глобени. Единият не видял полицай на мотор, който бил в лентата до него и си хвърлил угарката през прозореца и тя се ударила в каската на полицая. Добре, че не го съдиха и за опит за нападение срещу полицай хаха

200

do 201

преди 13 години

Аз пък познавам много американци, които са достатъчно интелигентни за да подхождат с дотатъчно самоирония към това, което ние, европейците, без да имаме никаква представа за американската култура и манталитет, незабавно обйавйаваме за лудост или простотия. Прословутите американски "закони" например, че не можеш да яздиш кон в неделя от Ъ до Ч пред белия дом. Много малко хора знаят каква е разликата м/у европейската и американската правни системи и защо на чашата с кафе пише, че е горещо.

199

Марк до 199

преди 13 години

Българите имат нужда някой от вън да им кажа, че в много отношения са повече от другите! Е аз съм "външен" /макар и от 20 г. в България и ви го казвам: Имате много качества, които не всички народи притежават! /айде да не ги изреждам, щото нямам време имясто!/Имате и големи недостатъци обаче! Еманация на главния недостатък /склонностата към самооплюване / е "умника "- 199. Когато срещна такъв човек, говорещ така за сънародниците си получавам спазъм в стомаха и повръщам!Няма такъв американец

198

od

преди 13 години

Хубава статия,браво на ауторката.Наистина лошите неща се помнят повече.Говорил сам с много чужденци посещавали България,всички са очаровани од страната ни,но много от тях им стои горчив спомен колко пъти са били излъгани за една почивка.Било от ченйджовете,таксита или надписани сметки в ресторанта.Да не говорим че снимкитена на хотела в интернет не савпадат с действителноста.Казват че са стояли едва ли не в постоянен грч.Не е редно да ни помнят с лошо при толкова неща с които можем да се гордеем

197

BLAST

преди 13 години

Статията бива;) Нищо ненормално тези седянки ги има по всяко летище, където има опашки от българи. Нищо скандално, нищо ненормално, нищо лично. Българите са едни страхливи нещастници!!! ;) "Пичшове" успех!!! ;)Една безплатна препоръка, когато искате да изразите мнение, дори и да искате да напсувате някого, първо погледнете правописа си. Без правописа просто няма как!!!;) Чудно ми е защо все най-върлите форумни патриоти са все най-големите неграмотници във всякакво отношение!!!Живейте дълго!!!

196

do 188

преди 13 години

Никакви санкции не са възможни в България. Страната на шуробаджанащината, където един пиян убиец се разхожда на свобода, защото е световен шампион, а братя Маргини, Галеви и всякаква *** са от невинни по-невинни. Където бабите с лека ръка вадят хиляди левове за "подкупи" и ги дават на измамници. Докато комунизмът и неговия начин на мислене не бъде изкоренен завинаги от България няма да има спасение!

195

Мишо

преди 13 години

Кри(е)мена - Каквото и да напишеш имаш голям + от мен! Скъсвам се от смях! Невероятна (невероятен) си!:)

194

do Lili

преди 13 години

Лили: ние българите СМЕ *** в по-голямата си част. По-голяма *** от нас са само "братушките"