318

МЕГИ

преди 13 години

Ако глупостта имаше крилца - тоя щеше да хвръкне като гълъбица!

317

ПРОСТАК

преди 13 години

пРОСТОТИЯ НЯМА СВЪРШВАНЕ НЯКАКВА МИЖАВА СПОРТНА ЗАЛА,КОЯТО Е АРХИТЕКТУРЕН ГАФ Е ВАЖНОТО ЗА ТИКВАТА. ПОЖАРНО ТИ КАРАШ ВЛАКА ПРОУМЕЙ ГО, ЩЕ КАТОСТРОФИРАМЕ ,СТИГА МАЧЛЕТА И ШМЕНТИ-КАПЕЛИ.

316

Анонимен

преди 13 години

Силно тяло на зидаро - мазач,а сърцето му ЗАЕШКО!

315

стига толкова..

преди 13 години

За теб мистър 4: 1 бих казала само: Слез Господи и си прибери версиите....за теб лично и ГЕРБ ли ГРОБ ли..само това. Отивай си вече, стига толкова глад и мизерия за тази проклета страна...Не ми цитиирай приказки, които не разбираш. ОТИВАЙ СИ . Писна ни на нас, НАРОДА, ако случайно знаеш, какво значи това. Това е, онзи лош матриал, който те е избрал. Или остатъка си, си го платил от парите на кака Цветелина.

314

Анонимен

преди 13 години

Проклет да си,Бойко,и твоите министри,и онези преди те.Проклети да са децата ви и бял ден да не видите ,днес пред очите ми умря човек -на почти никой не направи впечатление-хората са посивели и зомбирани..от три месеца не съм вземал заплата...а вие легла в самолета ще си слагате-Пред Бог и пред всички свети неща за мен те проклинам..За мизерните пенсии,за неполучените заплати ,за обречените онкоболни,за лъжливите обещания,за обидите към Отечеството,за обидите към"лошия материал"-възмездие ще имa

313

СЛОНА

преди 13 години

Колкото повече магистрали открива пожарникарят, толкова повече магистрални *** ще има в България, и съответно повече ТРИПЕР и сифилис...))

312

ннс

преди 13 години

ПИСНА МИИ...писна ми все ние да сме най-зле-у нас най-бедния регион в европейския съюз, ние сме били най-нещастни, при нас бензина най-скъп, заплатите ни най-ниски,нямаме здравеопазване вече,нямаме и образование,нямаме работа,нямаме пари..навсякъде има криза,а ние все сме си най-зле и с криза и без..писна ми да ме управляват смешници,некадърници и крадци...

311

СЛОНА

преди 13 години

Колкото се пише на СИЛЕН - толкова е и СТРАХЛИВ!

310

хахаха

преди 13 години

комунист ще ни говори за Господ! Тоя даже не е и кръстен в църква!?

309

БЕАТРИЧЕ

преди 13 години

Бойковите ШМЕНТИ КАПЕЛЛИ!Не му обръщайте Ф'нимание - просто да му е! Днес е на тенис , утре маа *** из магистралите ..После - мачле ..Изобщо , една малка червена лампичка свети вече нон - стоп .. )

308

Анонимен

преди 13 години

Писна ми от банкенски с хвалбите си за НИЩО не свършената работа...

307

Ъ

преди 13 години

Борисов: И за един българин пращам самолета!Борисов: Измазваме една сграда и сме в Шенген!Борисов: Дюнерите ни пазят от атентати Борисов: Магистрала Тракия няма да си я занеса в двора в БанкяБорисов пусна път като слънцеБорисов: Познавам Мишел Бонев от футболен мачБорисов: Калина Илиева ни е заблудила по брилянтен начинAз съм й сърдит и съм й обиден

306

ьь

преди 13 години

Добре е и една голяма градска баня да направи! Ох, баня, ох, кеф!Ама голяма, за много посетители. С двуместни сепаренца оборудвани с вана и други екстри. И теляци да докара от Турция, че са майстори. До билетната каса да има сергия за вазелин и помощни материали.Пък да видиш наплив и печалба. Не ти трябва футболен мач!Ох, баня, ох, кеф!

305

СЛОНА

преди 13 години

Бойко, той и другаря Живков се хилеше като тебе едно време но му замръзна усмивката...*))

304

Местен БУШМЕН

преди 13 години

До 343 Мозъка ти е колкото на един алабаш, *** смотан...Ти да не си ми дал нещо наготово в ***, ти ли ще си ми съдник...Аз като съм садил и копал съм прокопсал, не съм казал че съм гладен.Ами ако дойда при аз от село при вас комунистите в София, нали ще ми станете безработни всичките, защото и двете ви ръце са в задниците...Знаеш ли кретенче как се преживява в един малък град където размера на заплатите е картел.Не си мислете че хората от провинцията всичките са чеда на комунистии агенти на ДС като вас в София.Не си мислете че работят по малко от вас ГОЛЕМИТЕ СТОЛИЧАНИ.Та какво е направил Иконата ти за провинцията, ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО.ЗНАЕШ ЛИ КАКВО Е ЗА НАС ТОЙ< ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО!!!

303

До силния

преди 13 години

БОЖЕ КАКВА СИЛА, КАКВА МОЩ СЕ ИЗЛЪЧВА ОТ ББ. КАТО ЯДРЕНА ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛА...... ....И НАПОСЛЕДЪК САМО ИЗПУСКА РАДИАЦИЯ КАТО ЯПОНСКА АЕЦ СЛЕД ЦУНАМИ!

302

до 343

преди 13 години

ти сега не издавай схемата, че симеончо веднага ще дотича, ще си намести очилцата, ще цъка с език, ще размаха пръстчето и ще върже краставиците към касовия апарат или даже направо с нап. трай сега.

301

за бушменчето

преди 13 години

звучиш ми като *** ни,които чакат все някой да им дава нещо на готово. ами отиди на село-пълно е с празни къщи и ниви, и копай,сади, бери, храни животни,печи ракия и продавай на по-мързеливите от теб съседи. така живеят хиляди селяни и никога,ама никога няма да гладуват,каквото и да приказват по стар обичай.или си покани японци да дойдат,че да ти оправят селото, докато вие гледате около тях като безмозъчни добичета и ахкате,и акъл дори ще давате.оправяй се сам, а не ми хленчи срещу герб...

300

пеньо

преди 13 години

ще строим завод, огромен завод... като едно време стана, ей, комунизма и неговите ненормалщини се връщат.

299

СИЛНИЯ

преди 13 години

БОЖЕ КАКВА СИЛА, КАКВА МОЩ СЕ ИЗЛЪЧВА ОТ ББ. КАТО ЯДРЕНА ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛА......