1096

до #1153

преди 13 години

Не може да СТАНЕ в ***!

1095

Анонимен

преди 13 години

България се превърна в *** именно на теб, г-н Борисов и на твоите некадърни и крадливи министри. То само с медиен шум не става - трябва и акъл.

1094

СЛОНА

преди 13 години

Мутрите крадат България и после ИНВЕСТИРАТ в нея!

1093

така става ли?

преди 13 години

Увжаема, госпожице Меги, с риск да ви се натрапя, се осмелявам да ви поканя на едно нощно забавление.Ще си прекараме чудесно. Гарантирано от ГЕРБ!Сутринта ще се събудите усмихната с лек дискомфорт отзад:)

1092

Анонимен

преди 13 години

Чак толкова не сте, а даже нямате представа колко сте! Докарани сте дотам, че скоро като чуете позитано, ще почнете да скачате от прозореца, както оня хамерикански министър на отбраната Форестал (даже самолетонасач кръстиха на негово име). Той завалията тогава е викал: "Руските танкове идат!", а вие сигурно ще викате: "Позитано иде!". А, по -спокойно! Само помисли малко! Кой инвестиитор ще си даде парите на вашия, наричан от хамериканския амбасадор в депеша до шефовете му "едикой си Тиквата".

1091

:(

преди 13 години

В трудни времена като днешните управлението на една страна изисква преди всичко да обединяваш, окуражаваш и мотивираш народа, да му вдъхваш хъс, сили и увереност, че може да се пребори с трудностите. За жалост думи като тези могат да те мотивират единствено... да стегнеш куфарите.

1090

Боко Тиквоко

преди 13 години

Като цяло е правдив, но не съвсем. Първо за някои неща лъже. Второ оазиси се правят в пустиня ако има вода, а в *** пустиня няма нищо. Трето и него няма да го запомнат хората в БГ, както не запомниха никой преди него, защото ако бяха запомнили нямаше да гласуват. И четвърто заплатите са ни най-ниски, но за сметка на това цените щели били да се покачават, тиквооо, и да паднат, и да се вдигат е безразлично за бедния!

1089

българче

преди 13 години

"Българинът не се чувства сам виновен, а винаги си търси друг виновен." ББТой определено е Българин все едно го е казал за себе сиВиновни са му Станишев и Световната икономическа криза

1088

Анонимен

преди 13 години

HAIL HITLAH!

1087

дългоушко

преди 13 години

Приятели,независимо от тава кой с какъв политически оттенък е ,къде членува и какви пристрастия има ,всички ние,като българи поставяме България над всичко.Сравнението е непристойно и засяга достойнството ни.Срамувам се от такъв управник,който ни представя пред света.

1086

Прост народ...

преди 13 години

"*** народ, слаба държава"... Колко истина в 4 думи... Само погледни им правописа, за другото не питай! И седнали да обясняват колко бил *** Бойко Борисов. По-голям фарс не съм и виждал. Пък даже и не си сменят капс лока, като си пишат "новите" никове. Беатриче! Това пък как го измудри! Набутали "й", да има там, и факти, факти! Какво мнение може да има ***, който даже не може да пише без грешки? И какво ще промените с тези плюнки?

1085

до #1141

преди 13 години

Само от едно твое изречение разбирам,че не си моя ТИП!

1084

Анонимен

преди 13 години

Меги, искам тъ мъ чадооооо, мноу тъ искъм!

1083

Анонимен

преди 13 години

Изтече работното време и свършиха положителните коментари !Само които работи вижда успехите на кабинетаТиква ли си ял та си се насрал !!!

1082

до МЕГИ

преди 13 години

:-))))))))))))))))))))))))))))НО влюбените не управляват държавата, а ТОЙ - неразбиращият.

1081

Анонимен

преди 13 години

Меги, голяма си сладурка!!! Искам да ти дойда на гости откъм задния вход. Може ли?

1080

до 1125/Емо

преди 13 години

Абсолютно си прав!Досега няма политик, който да е нарекал България - ***.Както винаги Борисов се изказа изключително "интелектуално" по въпроса за собствената си родина, страната, която управлява и страната, в която живее 51 години. 100-процентов родолюбец.

1079

tonito

преди 13 години

Е щом е ***,кой е начело-най-големия нерез ли?

1078

МЕГИ

преди 13 години

Неразбиращият Борисов е проблем на всеки един от нас, включително на влюбените в него.

1077

Анонимен

преди 13 години

Мдааааааа..........от 1000 коментара тук, 700 са написани от трима човека. Много поздрави на майките им! И на Позитано! Чак толкова *** не сме.