259

Анонимен

преди 13 години

Червени прашки с флашки!Навсякъде са.Засират всяка тема,колкото и смислена да е.

258

ваньо

преди 13 години

Ще риташ сини и червени,а безидейни гербери?

257

до 300

преди 13 години

:(

256

Поздно, батюшка!

преди 13 години

1. Не мога да влияя на света!2. Ни акциз свалям, ни ДДС върху горивата!4. С до 20 ст. по-евтини горива за литър?Защо няма 3 в горната поредица?Ето го:3. 27 март. Под пълна блокада!

255

До истината

преди 13 години

Не е вярно че Герб дава 100 лв. за 100 коментара. Дава 100 лв. но ако само оплювач на Герб сам измисли текста на коментарите с оплювания и провокации че уж протестите са организирани от мафията и БСП с цел да си траем и да ни мачкат. Иначе ако вземеш текстовете от централата на Герб и ги въведеш тук е 10 лв. за 100 коментара,само ако ги измислиш сам и са "убийствен език" дават за 100 коментара 100 лв.1 приятел 1 седмица писа и накрая за 7 дни му дадоха от Герб само 320 лв.

254

Анонимен

преди 13 години

Не се нервете. Знам, че живота не може да спре и всеки има нужда от гориво ежедневно. Просто подминете с усмивка бензиностанцията на Лукойл и заредете на следващата.:)

253

Истината

преди 13 години

Скриха се нещо Гербавите привърженици,но утре пак ще се появят няколкото скъпоплатени писачи тук......А ето каква информация излезе днес във Фейсбук от хора платени от ГРОБ и на които тези дни са спрели парите и наели други,те разочаровани решили да споделят истината......Просто е ужасно,докъде стига тази крадлива хунта.........С наближаването на изборите ГЕРБ си наемат професионални оплювачи, които правят на пух и прах конкуренцията. Най-актуалната оферта в момента е 100 лева за 100 коментара.Повето форумци се възползват от анонимността в интернет и плюят по политици, бизнесмени, търговци или пък конкуренти в нишата, в която работят те самите. Но докато едни от тях го правят от удоволствие да заливат с помия определен човек или компания, то наетите от ГЕРБ, които извличат материална полза от писането по форуми, блогове и социални мрежи.Какво прави професионалният оплювач платен от ГЕРБ ?Най-важното изискване при наемането на професионален оплювач е той да има остър език. Позволено му е да псува, да напада други форумци, да налива акъл или да разказва истории с неверни факти. Така например може да се окаже, че единият кандидат-президент е насилник, другият е крадец, третият е алкохолик и т.н. и т.н.

252

Анонимен

преди 13 години

Борете се за високи доходи и висок стандарт, а не за ниски цени и ниски заплати

251

ор

преди 13 години

До 251, то примерно, народа отделя по 50 лв., за гориво месечно. Толкова пари ще получите, дори да стане 100 лв. литъра. А залежалото производство къде ще го закарате? А когато хората не копуват, за вас и власта, откъде пари? Същото се отнася за тока и водата.

250

Анонимен

преди 13 години

295 - А света колко хубаво място щеше да бъде ако те нямаше теб например - най-уродливото интелектуално човешко същество!

249

Анонимен

преди 13 години

Нищо добро недейте очаква от тези тикви.Докато народе не излезем всички да протестираме за високите цени на хлаб,олио,захар,месо ,горива,ел.енергия и още, и още високи цени и тиквата както си е плашлив направо , ще си подаде оставката

248

Анонимен

преди 13 години

СЪДА НА МАФИЯТА Е ОПРАВДАЛ ОТНОВО МАРГИНИТЕПРОТЕСТА ДА БЪДЕ ПРЕД СЪДА ...ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО....ПРЕД ПОЗИТАНО......ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ БОЛШЕВИШКО-КОМУНИСТИЧЕСКАТА МАФИЯ И ***..ЗАВИНАГИ...СВЕТА Е ПО-ДОБЪР БЕЗ ТИЯ *** И ***

247

kortez

преди 13 години

ДО 288 ДА АМА ШЕФА НА ТАЗИ ХУНТА ВЕЧЕ ЦЕЛИ 7 ПЪТИ Е ХОДИЛ НА ТЕАТЪР...

246

Анонимен

преди 13 години

Някой вее *** червени прашки.

245

патил

преди 13 години

Пазете се от платени провокатори на протеста!

244

Анонимен

преди 13 години

274 - Па ти знаеш що е себестойност! А там влизат ли заплатите и осигуровките например, които са най-ниски в Европа:) Ливада недоучена! Поредния *** потвърждаващ правилото, че може да имаш пари,ако ги имаш де, но това не те прави умен:)

243

ВДЯНКОВ

преди 13 години

ЦЯЛАТА ХУНТА НА ГЕРП СЕ СЪСТОИ ОТ НЕКАДЪРНИЦИ И МОШЕННИЦИ.КАКВО КОМЕНТИРАТЕ, НЕМОЖЕ ДА РАЗЧИТАМЕ НА ХОРА КОИТО СМЯТАТ ЧЕ "ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ 500 ГОДИНИ СМЕ СЕ ОСВОБОДИЛИ ОТ ТУРСКО РОБСТВО" ДА УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВА...

242

истината

преди 13 години

ПРОТЕСТА ТРЯБВА ДА Е ПРЕД СЪДА...ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО...ДА ИЗХВЪРЛИМ И ПОСЛЕДНИТЕ БОЛШЕВИШКИ И КОМУНИСТИЧЕСКО-МАФИОТСКИ ВЛЕЧУГИ..ОСТАНАЛИ ТУК-ТАМ

241

Анонимен

преди 13 години

Ако се намалят ДДС и акциза ще се издъни приходната част в бюджета.По- добре да увеличават пенсии и заплати,отколкото административно сваляне на цени.

240

протестиращ

преди 13 години

Вярно е ,че Лукойл зарежда всички вериги,но е и вярно,че големите играчи държат поне осемдесет процента от пазара на дребно.А тези скъпи обекти трябва и да се поддържат-респективно да правят големи обороти.Така ,че никакво зареждане на картеладжиите.Да живее българското!!!!!!