609

01. 2008г.

преди 13 години

От 07:00 часа на 2 януари 2008 г. "Лукойл" повиши крайните заводски цени на всички горива като промяната не засегна единствено пропан-бутана, става ясно от търговската информация публикувана на сайта на компанията.Най-масовият бензин А-95 Н се покачва с 5.01 на сто и цената му става 1935.60 лв./1000 л. Цената на дребно по бензиностанциите е 2.05 лв.Бензин А-98 Н се повишава с 4.77% и ще се предлага вече за 2028.00 лв./1000 л.Цената на евродизела също регистрира повишение от 5.18 на сто като стига до ниво 1996.80 лв./1000

608

Анонимен

преди 13 години

свещи да си купиш....***.Яд ме е защото гласувах за Вас-но подобна грешка -няма да направЯ НИКОГА ВЕЧЕ.ИМАМ ИДЕЯ За ТЕБЕ-да накичим жена ти със злато,да я турнем в един нов мерцедес и да я пуснем в *** махала само по бельо ,а ти да гледаш.После да ви дадем една гарсионерка да си я плащате с кредит и да работите като роби на моя шеф,дето 3 месеца не ни е плащал...И да ви звънкат от банката, а наследниците ти да се возят в трамвая от 70-те,помисли си ,не е за изпускане дебиле

607

Анонимен

преди 13 години

Дянков, *** си сам, докато народът не те е изгонил с камъни !

606

0

преди 13 години

СЛЕД ЧЕРНОБИЛ НА НАШТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ИМ ДРЕМЕ НА ПУ....ТЕ ЗА ТОВА КАК ЖИВЕЕ НАРОДА.КОЛИТЕ НА НСО СЕ ЗАРЕЖДАТ НА СЪВСЕМ ДРУГИ ЦЕНИ НЕ СМЕНЯШ МАСЛО ФИЛТРИ РЕМЪЦИ РОЛКИ ГУМИ НЕ ПЛАЩАШ ДАНЪК ПОО 200ЛВ НИЕ ИМ ПЛАЩАМЕ ВИНЕТКИТЕ КОМАНДИРОВАЧНИТЕ-ПОЧВАМ ДА СЕ ДРАЗНЯ И КАТО ПИША ПРЪСТИТЕ МИ ДОПИРАТ ДОЛНАТА ЧАСТ НА КЛАВИАТУРАТА.М-А- Ф-И-Я-Т-А Е Н-Е-П-О-Б-Е-Д-И-М-А.

605

Анонимен

преди 13 години

бай иване не лъжи! разрови се в гугъл и виж и тогава пиши, аз също съп против този мазен гнусар, но нека да казваме истината.

604

Анонимен

преди 13 години

До 607Ако имаше алтернатива мислиш ли че хората щяха да пътуват с коли на работа? Ти ако ти е 1 час и нещо с градския транспорт (20 мин с кола) до работата май няма така да се изказваш а? Аман от разни такива разбирачи- щом караш кола- имаш пари за бензин, щом си купуваш месо- имаш пари за ядене, щом се грееш с печка- имаш пари за ток... КОГА най накрая ще имаме пари за елементарните неща, за които в нормалните страни дори и не се замислят- транспорт, храна и консумативи??? Другия живот?

603

ДАЛИ Е ТАКА

преди 13 години

Сега ГЕРБ ще вдигнат цената на олиото,.Както правят - Нереалните цени на горивата - Кадафи виновен.Нереалните цени на храните - Яшните Китайци виновни.В България цените на Храните се увеличиха защото се увеличиха цените на Горивата,а цените на Горивата се увеличиха защото се увеличиха цените на Храните ,а цените на Храните се увеличиха....Това е инфлационна спирала от която се облагодетелстват много малък кръг *хора*.При тази скъпотия би трябвало да има много по- голями приходи в Бюджета.

602

нн

преди 13 години

монката отдавна не се беше явявал по медиите ,та бяхме позабравили неговите шедьоври на финансовата мисъл,но ето появи се и обра негативното настроение на хората,които и без това са разстроени покрай трагедията в япония...

601

Анонимен

преди 13 години

До утре да пукнеш Дянков,а за онзи който ми изтрие коментара-да ти изсъхнат ръцете

600

Анонимен

преди 13 години

Тебе ще свалят тогава само не разбирам що смяташ че си по-голям от народа

599

Червената помия

преди 13 години

Все по-натрапчиво чувство имам че министрите на Борисов не се познават лично, не си говорят, и са събирани заедно само веднъж-когато приемаха правителството в НС.През 10 минути различни министри развиват различни теории за това, какво трябва да се прави, колко сме добре и как ни хвалят на запад.Едни говорят за държавно разследване и регулиране на цените, други-че не е възможно,а шефът им-тръгна да бере грижанта на Японците как да се оправят.Или живеят в илюзорен свят, или са тотални профани.

598

евлоги

преди 13 години

все се питам *** ли е боико че държи във власта такива *** като симион дянков цецо цветанов .заради тея две *** ние се озлобяваме към герб .много искам да ги напсувам но ще ме изтрият.боко дюнера не видяли не чули в неделя колко народ говореха нежни слова за маиките на ц.ц и с.д даже и за неговата и за всички от герб.е и богу толкова некадърно управление не сме имали.но на 27.03.12 ще излезем пак на улицата и няма да сме кротки стига са ни управлява ли *** те от герб .да го духат.

597

Анонимен

преди 13 години

Я ми посочи , кой го уважава .Ако е чел някъде лекции ,то тези които са го поканили са искали да покажат , какъв не трябва да бъде един министър на финансите ! Пък и едва ли са го канили повече от веднъж !

596

bai ivan

преди 13 години

по времето на станишевнефта 150 долара за барел, бензин 1,60по времето на бойко нефта 118 долара за барел, бензин 2,50айде, герберастите, заливането с помия за да скриете истината да започне СЕГА

595

киро

преди 13 години

бе, ЧОВЕЧЕ ~!!! що си пере гащичките ми те така ще миришат повече на секс..тва е нашият НАПолеон другарят дянков дето гледа като *** в МГ....сега се върнал в БГ и си изживява младостта за наша сметка ЛЮБОВНИЦА И ПОДАРЪЦИ ....не можело да се намали ДДС за горивата;0))ти да видиш!!! по ниски ставки повече оборот и повече за всички, не в ДРУГАРЯ ЗЛАТЕВ ДС да е всичко -ама нали всички партии са нахранилка там!

594

До До Киро

преди 13 години

Аз като го гледам тоя и той едва ли много често си пере и сменя гащите !

593

Анонимен

преди 13 години

630 и за теб може да се кажи същото!

592

Анонимен

преди 13 години

аххх твойта кожа само да дойдат изборите ще ти разкажем играта

591

Анонимен

преди 13 години

На мама интелигентното момче .........

590

Аспарух

преди 13 години

"Ни акциз свалям, ни ДДС върху горивата!" - ако ти не ги свалиш, ние народа ще свалим от поста ти заедно с цялото некадърно правителство неспособно да се справи с управлението на България.