166

гуньо

преди 13 години

До 163Копането на домати не е проста работа така че не се подигравай с нея. Така, а сега да ти кажа простичко за да ме разбереш гербав умнико , бюджетът е изготвен с приход от ДДС върху основа Х. Когато основата стане (Х+10) тогава може да се намали ставката без това да се отрази върху размера на фиска. Всъщност сега като се замисля май обясненията ми ще ти дойдат малко сложни за гербавия мозък ( а то има ли такъв изобщо ? ).

165

Истината

преди 13 години

Другият вариант е самите търговци да си намалят печалбите, но това не се прави защо ли?"Е те това е връх на тъпотията? И това ти го казва министър? Министрите от кабинета на ГЕРБ са най-големите *** управлявали тази бедна държава. Най големия *** е най-високо в йерархията. Аз пък не искам да си намалям печалбата! Как ще ме накараш? И какви са тия антикризисни мерки? Като миналите ли? *** тъпанарите!

164

Национален срам

преди 13 години

Браво Герб!Правите богатите все по-богати,а населението да мре!Не можете да докажете,че 5 компании,които вие направихте монополисти са монополисти ли???Не можете да докажете,че бензинът е надценен ли?Не можете да докажете,че собсвениците на тези монополи станаха милиардери ли?Или не искате да докажете,защото те ви платиха и пак ще платят предизборната ви кампания?Сега парите от нашите данъци вместо за болници и детски градини ще отидат за покриване на печалбите на тези същите компании!СРАМ!!!!!!

163

Ф.С.В

преди 13 години

Костов продаде Нефтохим за цена на 3 самолета 110 мил дол ,(БГ тази година ще купи стари Ф16 за 2 милиарда лева) Царя продаде ел преносната мрежа на Австрийски дружества и цената стана 8 пъти по висока,Ковачки купи Топлофикациите Бургас Варна *** държи ВИКтата -Жълтата пасмина (НДСВ) ни вкара в война с Ирак защото сме имали да взимаме от Ирак 1 милиард дол -а после си разделиха парите и официално опростиха дълга --защото БГ са много богати - САЩ и в момента точат безплатен петрол от ИРАК

162

Чукундур

преди 13 години

Вальо Златев - кандидат на ГЕРБ за Президент!

161

Даскал 6 дан спагети

преди 13 години

Любимите ни братушки имат монопол върьу нафтата, бензина, газта, ярденото гориво. А какво става при монопол? Напънете си мозъчетата. Ха така ! Браво!Някой с верния отговор ?

160

до 103

преди 13 години

А къде забрави старта на разрухата, бе "историк"? Къде прати Фифи Перото - сега става посланик, който разруши селското стопанство, къде остави Костов - комуто дължим разложението на здравната система, грандиозния приватизационен обир, пенсионната де-"реформа". Къде остави "Царо", който узакони моралната разруха, да не говорим за по-старите фигури - Жельо Желев - мир да не намери дано - той излъга всички и за всичко. Но не се отказва от привилегиите си - струва ни поне 500 хиляди годишно и сега!

159

Анонимен

преди 13 години

Лукойл трябва да си намали печалбата драстично ! Цената която предлага е колкото в Великобритания, а там нефта е по-скъп и заплатите - следователно разходите за преработката му до бензин ! ЛУКОЙЛ ДОЛУ! ЗЛАТЕВ да спре да печели по 80ст. на литът върху които плащаме после и Акцис и ДДС !!!! ЗЛАТЕВ твойта майка нагла !

158

Чукундур

преди 13 години

# 163Тоя бюджет, другарю БАШ-икономист, ще го актуализират точно след 2 месеца.

157

Последен валс

преди 13 години

Благоденствие ти обеща.И нали беше млада, свенлива.Аз повярвах на тази лъжа,с нея ти беше много красива.Последен валс,сбогом любима.Ще си спомням за теб дории дори под новото име.

156

Кифла с малко мозък

преди 13 години

Ако държавата мине на варианта "антикризисни мерки" без търговците да намалят печалбите си, това би означавало само едно - публично признание на безсилието на правителството да управлява икономиката на държавата. Защото това не става само в сектора на горивата, а и в зърнопроизводството, хранително - вкусовата промишленост (мляко, месо, изкупуване на земеделското производство, олио)..... Все монополи, пред които държавата в момента е безсилна.

155

мравка

преди 13 години

Тоя *** пак се опитва да ни залъгва какво щели да направят някога.Нещастнико ние искаме сега ,веднага да се свалят цените на горивата,а не в незримото бъдеще.

154

за 160

преди 13 години

***, копай доматето на село и не се сбаждай.............нали има гласуван бюджет със залегнали приходи...........интернет трябва да се дава само на хора със средно и без жълти к нижки

153

c0ldblooded

преди 13 години

хора не се връзвайте на платените гербави провокатори тука то е ясно че ги има поне няколко, които пишат тъпотии дето нямат нищо общо с реалността и цъкат минуси...Само гледайте сега за 5 мин колко на мен ще ми нацъкат ;)

152

Чукундур

преди 13 години

Да живее ПАРТОКРАЦИЯТА! Да живее КРИПТОКОМУНИЗМА! Да живее ГЕРБ!

151

гуньо

преди 13 години

Третият вариант, г-н пицар, е да намалите ДДС върху горивата, но явно нямаш куража да "бръкнеш в раната".

150

за 156

преди 13 години

4 са, но спамят за 40 ..........поне това могат :)0

149

оф бе тъпаци

преди 13 години

Като беше по-евтин бензина ,живота в България сякаш беше рай?! Все същата работа ,дали ще дам 20 ст. повече за бензин или 5 ст. повече за хляб,това не променя кой знае колко нещата!

148

$

преди 13 години

Щом ДКЕВР ще се борят с цените, изводът е че ще поскъпнат още.

147

vanhorn

преди 13 години

Пълна лъжа е за Брюксел................аууууууууу как се лъже !! Всичко става със решение на нашето си народно събрание по предложение на кабинета!! Срамота е господа журналисти да заблуждавате така всички!! ам май забравяте че сега не е 1990 година и сме доста по осведомени !! Дерзайте господа министри.....имате все още време за решения за народа си !!