278

Do 289

преди 13 години

Е ти си знаеш ама колко пъти по-добре бяхме при управлението на БСП. Но не зная де може би сега ти си по-добре .Всеки си има мнение ---------------------------До 84 год управлението на БКП - ДА, след 84 дойдоха сегашните хардлайнери и бсп, които ще затрият българския народ!

277

До 282

преди 13 години

Ние сме лишени от водачи. Тези, които имаха лидерски качества бяха унищожени ситемно преди 9.9.44г , а след това още по ожесточено. Интелигенцията ни е скопена или "пробита" от бившата ДС. Всички срещу всички е реалността през последните седем десетилетия. Катарзис от този народ не чакай да дойде! Единствено ако се върнат просветените емигранти можеш да се надяваш, както е станало и през далечния 19век с хора като Раковски, Ботев, Каравелов, та донякъде и дякона Левский. Това е.

276

whatever

преди 13 години

Стига сега. Боко ни прави магистрали. Те ще ни отворят пътя към богатството.

275

до 287

преди 13 години

Е ти си знаеш ама колко пъти по-добре бяхме при управлението на БСП. Но не зная де може би сега ти си по-добре .Всеки си има мнение

274

Идея за милиони

преди 13 години

Още малко като се прочуем с невероятната си издръжливост и ще започнат да идват учени от цял свят, за да видят на какво се дължи това: умираме, умираме и пак оживяваме. Ето от какво можем да направим пари. Братя и сестри, да вземем пък да си издадем тайната българска !

273

Анонимен

преди 13 години

До 286Пич, бсп няма народ, тя е партия на мафията, цоцаща българския народ! Нещастнико некадърен кой ти изхрани децата или самия ти още си дете? --------------------Хахаххахаха , ето един ярък пример, как бсп се опитва да се оприличава, че тя е нбарода и определя съдбините му!!!!ДОЛУ БСП и мафиотска структура вкоринил се дълбоко структурите на държавата и убиваща бедния народ на България.

272

До 283

преди 13 години

Пич, бсп няма народ, тя е партия на мафията, цоцаща българския народ! Нещастнико некадърен кой ти изхрани децата или самия ти още си дете?

271

бЕдНяК

преди 13 години

И да "скочим" по улиците пак ще е тъжно, защото нямаме читави ценности в живота си, за които да се борим. Малко ли викахме по площадите : "седесе", "бесепе", "не знам си к'во си". Няма как да живеем в "чалга среда" и да искаме "виенска красота".

270

модерен

преди 13 години

ами печелете от интернет бе, вече има достатъчно варианти за работа по интернет!

269

До 280

преди 13 години

добавен от: Диоген Е от това по голем смех нема. Все едно Ал Капоне да яхне движение срещу мафията,Фидосова срещу затлъстяването,Доган срещу обръчите от мафиотски фирми.Единственото нещо което бсп е яхнало и то вече 67 години ,е собственият си народ. -------------------------Пич, бсп няма народ, тя е партия на мафията, цоцаща българския народ!

268

До 276

преди 13 години

Прав си че знаем, само за едно не съм сългасен с теб, че народа чака някой друг просто му трябва повече кураж.След 65 мачкане и изкореняване на изконни български ценности българина е забравил кой е и какво всъщност може. Народа е станал много страхлив, но се надявам ,че ще дойде катарзиса.Трябва просто няма друг изход иначе си заминаваме като нация!

267

Анонимен

преди 13 години

болен сидеров,виж докъде докара страната, егоист,злобар,некадърник,ненаситник само ламтиш ,лъжеш,подстрекаваш,народа,бъркаш се във вътрешните работи на съседите,нищо не направи за народа,нищо не става от тебе,дори човек

266

Анонимен

преди 13 години

добавен от: Диоген Е от това по голем смех нема. Все едно Ал Капоне да яхне движение срещу мафията,Фидосова срещу затлъстяването,Доган срещу обръчите от мафиотски фирми.Единственото нещо което бсп е яхнало и то вече 67 години ,е собственият си народ.

265

Чукундур

преди 13 години

# 275 МОЛааааДавай да подновяваме КЛАСОВАТА БОРБА! На крак, о парии презрени, на крак, о роби на труда! Потиснати и унизени, ставайте срещу врага! Нека без милост, без пощада, да сринем старий, гнилий строй! Светът на нас се днес надява, напред в решителния бой!

264

Една от вас

преди 13 години

Забравили сте да опишете това, че българите имат неимоверно висок праг на търпимост. Иначе не биха си търпели БАШИБОЗУКА дето ги управлава ....

263

ха ха

преди 13 години

е пак гласувайте за полицията ........

262

До Niko

преди 13 години

Братче, всички знаем какво трябва да стане, но всеки иска друг да го стори! Ние все чакаме някой да ни освободи, да ни оправи, да ни каже, да ни помогне, да ни ....Докато чакаме ще изчезнем и това със сигурност ще го дочакаме!

261

МОЛаааа

преди 13 години

Моа ли да ва попитам защо тогиз искахте капитализъм бре?Тошовата държавица май май се оказва по по по.Ай сеа целувайте на капитала д..то и си скубете косите вагабонти.А *** те шопите са виноовни.Те са отворили една уста всичко де има да излапат.

260

Анонимен

преди 13 години

Нашата работа ще стане като в приказката за магарето - научило се да яде камъни, но взело, че умряло!

259

аз

преди 13 години

номера е да откраднеш някакви пари за начален капитал и да имаш акъл после да ги развиеш. Познавам няколко такива хора и си живеят царски!