111

Глас Народен

преди 13 години

България взима горива от Русия основно, която НЕ Е членка на ОПЕК!

110

Анонимен

преди 13 години

не ми харесва един литър мляко да е струва по-малко от един литър нафта

109

Анонимен

преди 13 години

2.49 А95 дизел 2.57 зимен дизел 2.78

108

7777777

преди 13 години

Bolklucite ot LUKOIL kvo lajat kato ***. Kogato petrola be6e 150$ za barel cenata be6e 2.50 za litar. sled towa petrola padna do 80$ za barel a cenata stigna do 2,2 za latar. Togava da gi pitam za6to ne namaliha cenata sas sa6tiq procent s kojto padna na pazara i za smetka na uveli4enie na pe4albata li go napraviha??????????? sega mi se opravdavat 4e petrola se e ka4il ot 80 na 100(s 20%) pak te vidi6 li im e malko ot 2.3 na 2.5 uveli4enie.

107

ВЛАСТ!

преди 13 години

ДО Аркан 108От влсат не се пада, а само се влиза и излиза. Обикновено хората, излизат от властта заможни и влиятелни и са се осигурили за поколения напред. Колегата с Х 6-цата никъде не е споменал, че кара на газ. Просто раята много завиждате и ви се иска да е така, но не е така. Аз познавам повечето хора с такива автомобили в България и мога да ти кажа, че 80% от тях са дизел, така че дори да искаме, не можем да караме на газ. Газта е за раята.

106

Аркан

преди 13 години

до онбашиятаКонсуматорите като намалят потреблението, защото доходите им са ограничени и нямат друг изход, и като паднат данъците и печалбите, тогава ще видим кой ще вие и кой ще ***.

105

Анонимен

преди 13 години

не дизела не е 2.52 а е 2.57 поне до вчера

104

Анонимен

преди 13 години

Цветелина Б о р и с л а воваЧар о в н а т а приятелка на премиера е сред личностите, които влияят най-силно върху него. Познавачи на двойката определят банкерката като опасния гений до Борисов. Твърди се, че тя се опитва максимално да налага позиц и и по всяка важна тема за държавата и бизнеса, да контролира решения на властта. На нейното желание да се бърка се приписват и много от фаловете в политиката на правителството и кадрови решения, коментират засегнатите министри. За Бориславова обаче е сигурно, че е там, където мирише на много и лесни пари. Няма проблеми да бъде с Ковачки, Людмил Стойков, Валентин Златев, медийния бос Гергов, Славчо Христов и Иво Прокопиев, та дори и с Първанов.В а л е н тин Златев Шефът на Л у ко й л е сред най-богатите и влиятелни хора в държавата. Твърди се, че е тайната трансмисия между Първанов и Борисов, ловува с тях, те пък му гостуват. Босът е там, където има руски капитали. Името на Лукойл попадна в разкритията на Уикилийкс, че представляват руските служби и мафията в България. Заканата, че проблеми очакват приятелите на Първанов, засега изглежда най-малко засягат Златев. Борисов е казвал: Вальо Златев ще е премиер на България в моя кабинет. Петролният бос направи Цветелина Бориславова милионерка,отстъпвайки й поста си в СиБанк. Златев може да се окаже застрашен само ако това поискат Русия, САЩ и ЕС.Котараците Така в Перник н а р и ч а т б и з н е с м е н и т е б р а т о в чеди Иван Асенов и Богомил Гьоров. Интересите им са в строителството, контролират над седем фирми с името Ибера,работят главно в София и по морето, печелят обществени поръчки, въртят милиони. Борисов е кум на Иван, а техен човек е роднина с депутата от ГЕРБ Ирена Соколова. Станишев пръв разбули кръга на Котараците, но хора от Перник твърдят, че те са преди всичко хора на Първанов, а впоследствие прилепени от Борисов, запознал ги Сашо Сталийски. Котараците са сред учредителите на съюза За Перник, издигнал Първанов за втори мандат, спонсорират президента и кампанията Българската Коледа.

103

Анонимен

преди 13 години

Не е ли ВМРО - НИЕ?!

102

Анонимен

преди 13 години

Събрали се инкасатора, разносвача и каруцаря да делят сламата на две магарета, но върху сламата седяло златно куче и не давало на тримата "Г." да се докопат до сламата. Те седнали и започнали да мислят. След малко разбрали, че само седят. И така седели до следващата задача от правителството.

101

Анонимен

преди 13 години

Не претендирам че разбирам, но от ЛукОйл искам да ми обеснят преди време как при 150$ за барел дизела беше 2.56лв, а сега при 110$ за барел е 2.53лв. Това значи ли че ако горивото стигне отново 150$ за барел, то дизела ще се вдигне само с 3 стотинки? Ще бъда много признателен на ЛукОйл и на правителството да ми отговорят само на този въпрос.

100

онбашията

преди 13 години

безсилното възмутено квичене на консуматорската *** ми носи истински кеф на душата, признавам си. само за това си струва, пък ко ще и цените да скочат двойно :)

99

Анонимен

преди 13 години

ВМРО организира протест в неделя срещу спекулативното повишаване на цените

98

НИЩО ЧУДНО

преди 13 години

Цената на дизела в Люксембург е 2,21 лева. Там работниците по цялата верига за дистрибуция и продажбата на горивата получават не по-малко от 1500 Е, защото това е минималната заплата. Е, как става това? Нашите работници се разписват срещу 6-7 пъти по - ниски заплати, респективно по-ниски разходи при калкулиране цената на горивата. Но дизела е 2,57 лв. В Андора литъра е 2,01 лева. Правителството тепърва щяло да проучва, анализира възможности и варианти ... Ако не знаят какво да направят да ме питат. Веднага ще им кажа.

97

България

преди 13 години

Не казвам,че Бойко е винове за продажбата на Лукойл,но народа още не е видял при какви условия е продаден Нефтохим.Къде му е откритоста на това правителство,нали уж така се рекламираха най-откритото управление.

96

Аркан

преди 13 години

до ВЛАСТ!Така говориш, докато не паднеш от власт, после друга песен запяваш.И тоя духльо с Х 6 - тицата, дето я кара на газ ...Те такива сте се събрали само във фенклуба на "Банкенски орел".Па и претенции да давате акъл на хората.

95

-

преди 13 години

Не претендирам че разбирам, но от ЛукОйл искам да ми обеснят как при 150$ за барел преди време дизела беше 2.56лв, а сега при 110$ за барел е 2.53лв. Това значи ли че ако горивото стигне отново 150$ за барел, то дизела ще се вдигне само с 3 стотинки? Ще бъда много принзателен на ЛукОйл и на правителството да ми отговорят само на този тъпрос

94

Анонимен

преди 13 години

радвайте се хора, колкото е по-висока цената на горивата, толкова по-чист въздух и по-малко жертви по пътищата

93

83

преди 13 години

Никой не може да каже как ще се продава един продукт.Продавача определя търсенето.Какво ще рече това.Ако дадения продукт се търси от купувача значи всичко е добре.Ако искат и за 10лв литър ще го правят щом се купува значи може,ако не се продава значи трябва цената да се намали.Бизнес!

92

ivo

преди 13 години

бензина ни е един от най-скъпите в европа за сметка на това имаме най-малките заплати :) NICE a ?