26

Animal farm

преди 13 години

Само ЧАЛГА и СИЛИКОН до пълно затъпяване и одебиляване!

25

дф

преди 13 години

Спомнете си когато в София станаха земетресения 2,9-3,1 , каква трагедия бе , какво чудо...За всички "журналисти" кариеристи освен София , друго няма... А забравих , те обичат да облизват зад*иците на ущите , богаташите и т.н..

24

Анонимен

преди 13 години

Какво за Япония? Земетресение? Това не е новина.

23

Анонимен

преди 13 години

Слави, Опосумите, Гала, Биг брадъри и другите шитни по медиите вредят на народа, на подрастващите. Цинизъм, простотия.

22

Говедоубиец

преди 13 години

И като не са ни показали кадри от другия край на планетата какво от това? На мен пък не ми е интересно да гледам как японци се давят...

21

123

преди 13 години

Браво на авторката Ралица Ковачева! По същия начин мисля и аз

20

Фейсбуков

преди 13 години

аве долния, и аз съжалявам такива кат теб дето уж все плюят фейсбука, а сутрин още преди да се изпикаят го отварят да видят кой какво казал/постнал...

19

до 18

преди 13 години

Ние НЕ сме прости! Прости станахме, когато Слави започна да говори, че сме мързеливи и невежи! А това не е така! На Слави и на всичките медии им е поставена задача да ни изкарват ***, а една лъжа повторена 100 пъти става истина! Помислете добре- ако в България има 3 телевизии и 2 от тях излъчват само чалга и секс, а 1 от тях култура, то тогава всички ще гледат чалгата и секса. Но, ако 2 телевизии излъчват култура, а едната секс, то тогава хората ще гледат предимно културните телевизии!

18

TV = brainwashing

преди 13 години

Ето резюме на десетките редове на авторката "Не ми хареса, че по българските телевизии пуснаха само кратки репортажи за нещастието в Япония".А аз лично телевизия не гледам от 5 години и се чувствам много по-добре.. :)

17

Глас Народен

преди 13 години

Работил съм дълго време като автор и редактор в най-голямата автомобилна медия в света. Базирайки се на личният си опит искам съвсем откровено и с ръка на сърце да ви кажа, че в България специално, медиите са нищо повече от една пералня на пари. Визирам и печатни и телевизионни. Свободата на словото е силно ограничена от желанията на големите рекламодатели. В България работещите в печатните медии не се хранят от тиражи, а само и единствено от реклами. А шефовете въртят еврата по другия начин...

16

Анонимен

преди 13 години

отговорът е ***: ние сме прости и медиите са простовати, като нас.

15

Глас Народен

преди 13 години

Аз българска телевизия гледам само като има мачове от Шампионската лига или някой мондиал. Също така и Формула 1. Да ви кажа честно много ми е добре, като изключим коментаторите.

14

Анонимен

преди 13 години

Какво да си кажем, като селяните дошли в София и се оплакват от задръстванията, но като не са излизали извън БГ и не знаят, че примерно в центъра на Лондон средната скорост е 5км в час. Но за сметка на това колкото и каквото им кажат, че поскъпва си траят, а това явно вече и в арабския свят го няма!!!

13

8-ия ден

преди 13 години

Телевизиите са придатъци на партиите - те им плащат и се предава това, което те нареждат...ВСИЧКИТЕА ние сме глупаците, които прехвърлят каналите от поредния бой на *** в н-тото село и глупавият разговор с някой обикалящ студията парламентарист или министър - може и бивш...За да агитират, да плюят и да събират електорат...от затъпели и неадекватни българи.Но има и СНН и ББС и други - чужди канали.Така разбрах за Япония.А иначе - блоковете /новинарските/ са от 7 без 15 чак до 9 - 10 ....

12

Ани

преди 13 години

Страхотна статия !

11

Росица

преди 13 години

И аз съм от гледащите чужди телевизии по простата причина, че нашите са неактуални и скучни, заливат ме с реклами и простотии на живо, а за сапунките няма какво да говоря. Смятам за лична обида това, че на моето поколение му се приписва сапунен манталитет, страх от новите технологии и неумение да се ориентира в света, което въобще не е вярно, но се насажда като мнение от разни карбовчовци, за които пенсионер е най-обидната дума. Аз съм на 55.

10

Тричав

преди 13 години

Целта на БГ телевизиите е да да се държат скотовете в неведение....Затова и ви "тричат " така яко.....

9

Гад

преди 13 години

Съгласен съм с #1 !!! :)

8

Анонимен

преди 13 години

За какво пък трябва да ни пълнят главите с "апокалипсистични" картини?

7

ник

преди 13 години

Канал 3 и Сашо Диков реагираха към 9 часа и показаха кадри на живо и коментар,но за тях е нормално.Спомнете си Охрид и т.н.