448

Анонимен

преди 13 години

Магистралите се строят със спрените ЕВРОФОНДОВЕ!За червените крадливци Европа показа среден пръст,за ГЕРБ фондовете бяха разблокирани!

447

Анонимен

преди 13 години

Трай народе, ще построим магистрали с вашите данъци, а после като бонус ще получите привилегията и правото да заплащате удоволствието да се придвижвате по тях.

446

Ф.С.В

преди 13 години

Виц--Решихме да ви намалин заплатите (Управляващите)---ами добре щом сме в криза(народа)---От утре вдигаме цените. и тока става двойно --ами добре щом трябва ---Решихме -вече ще работите без пари ---ами след като се налага какво да правим ----Решихме от утре да ви бесим ---Ами щом трябва ,може ли само един въпрос --Да кажете----Бесилките безплатни ли ще са или ще трябва да ги купуваме

445

Анонимен

преди 13 години

"Ние ще строим магистрали Тракия, Люлин, Марица, Струма, Хемус, Русе, Шумен, Черноморието и Бургас, за да покажем тези уникални обекти, отсече Борисов."Батката смята да е на власт още поне 10тина годинки.И до тогава доходите ще са замръзени и ние ще чакаме светлото бъдеще.А колкото до туризма той е хубаво нещо но не можем да му увеличим капацитета толкова,че всички да работим там.Освен това възможностите за увеличаване на туристите са много малко и не става само с магистрали.

444

Анонимен

преди 13 години

Кой ще познае,къде е ПОДКУПА за ТИКВАТА?В дясната ръка,или картината?Аз казвам в банката на ОНАЯ!

443

Анонимен

преди 13 години

На България не и трябват магистрали, а работни места. Трябва и работеща икономика. Магистралите обслужват чужди интереси на германци, австрийци и др. Лошите пътища са проблем за тировете и за това ни подкрепят за магистралите. Магистралите се строят от чужди фирми и малкото наши работници получават в пъти по-малко от турските. Туризъм е имало и преди да има магистрали и то в пъти по-успешен от днешния. Народа ако има пари и по калдаръм ще отиде до морето...

442

Венелин

преди 13 години

Резултата ще е магистрална култура!

441

До 423

преди 13 години

Излиза,че 2 000 000 БЪЛГАРИ са ОВЦЕ,щом се оставят толкова време, да ги доят и стрижат,без да им дават даже да ядат!Помогни си сам,и Господ ще ти помогне!

440

DN.

преди 13 години

TOVA NE E NORMALNO POVEDENIE ---- DA GOVORI VSE EDNO I SAWTO KATO ROBOT. INACHE PROBLEMITE V STRANATA NE GO VALNUVAT.

439

До 435

преди 13 години

ТИКВО,ТИКВО неувряла!Народът ти бавно УМИРА,а ти магистрали строиш!Колко *** от тях!Не те ли е страх, от хорските КЛЕТВИ?Бог ЗАБАВЯ,ала не ЗАБРАВЯ!

438

Анонимен

преди 13 години

Бийко се оказа "кадърно" момче, по кадърно дори и от Виденов.

437

Ф.С.В

преди 13 години

За какви пътища говорим --в БГ няма даже български картофи ---каква икономика с 80% *** и пенсионери ..КОЙ ще подържа тези магистрали -и колко ще е ТАКСАТА за преминаване --коя Боковска фирма ще е ..КОЙ иска да разсипе ЖП --коя ще е австрийската фирма която ще го приватизира ---За колко ще се продаде Кремиковци -като парцели за строеж --Защо ще се купуват стари самолети Ф16 2 милиарда излишни ли са като няма пари за детски -преди време БГ даде 2 милиарда и за стари фрегати -за какво са ни -

436

Анонимен

преди 13 години

433,"днес"не единствения сайт,който умееш да отваряш нали?!Отвори сайта Министерството за регионалното развитие...там че получиш много отговори.

435

Анонимен

преди 13 години

Бойко, бъди милостив...ходи си!

434

Анонимен

преди 13 години

Към момента магистралите се строят на нашите пари, от данъци!Европа е обещала, че един ден ще ни плати масрафа за магистралите, ама обещаното не е като даденото.

433

borokaro

преди 13 години

ЯСНО Е ЧЕ НЯМА ДА ПОЛУЧА ОТГОВОР НА ВЪПРОСА ЗА ФИНАНСИРАНЕТО НА МАГИСТРАЛИТЕ ...

432

akud

преди 13 години

ето тава е правилния път , ето от тук трябва да започнете г-н Борисов. ТУРИЗЪМ това е най-бързия начин да влезнат, бързи пари в БЪЛГАРИЯ. И не забравяте експерта по имидж който бяхте повикали какво ви каза. няма кои да дойде заради една реклама. аз ще добавя и два камъка един върху друг и едни неприветливи плажове. но България може и има какво да направи така, че хем да обединиш Българите, хем да чуе света за нас и да искат да видят БЪЛГАРИЯ

431

kapo

преди 13 години

Боце, за какво са ни магистрали, като бензиня гони 3 лв/л и няма да спре до там, бе, пич?

430

Анонимен

преди 13 години

Като чета,колко много безработни и нискограмотни пишещи има тук,в мен се затвърдява увереността,че си заслужава да излезеш един път на четири години и да гласуваш.Тоя път съм гласувал с точната бюлетина,щом ББ остави ония мутри с черните очила,помпещи мускули от крадените си коли,цепещи въздуха чалгарщината си,но с пари от рекет,грабежи,изнудвания...Та сега чета форума и като ги видя момчетата,колко са много,как реват на умряло,как искат да ръфат магистрали,та значи пуснал съм точната бюлетина.

429

Олигарси

преди 13 години

МухоБойко е поредния коз от карето на олигарсите, които пък очевидно са мекерета и мародери. Просто сега разсипват всичко и пробутаха за посредник тоя *** и калинките му. 2012 може и да не е края на света, но ще е края на илюзиите, че България ще остане.