38

Анонимен

преди 13 години

Нищо няма да му направят на този доносник, важното е цирка да продължава.

37

силвър гьорге

преди 13 години

С тъмни очила и боядисана коса не е лошо за аграрник!Нищо чудно да е от "нежното" братство!

36

А-95 до ротфронт

преди 13 години

Ако правилно съм те разбрал "like" на поста ти. Доста спорно си го написал/а.

35

Анонимен

преди 13 години

Ако питате Първанов това е клевета И този е помогнал на страната за ЕС

34

ротфронт

преди 13 години

Алоуу, стига с тия гнусни ченгеджийски номера на ЦЦ - да престанат да подслушват ДПС, ДС, ЦК на БКПр БСП и другите истински защитници на прогреса, демокрацията, правата на хората, гугутките и розовите щрауси. Нека истинските демократи като Патрашка, Яне, агент Гоце, СерГей и сие веднага да извадят по десетина флашки, да гръмнат по някоя бомба пред редакция, кафене и прочие демократични институции. Позор! Герб веднага да спре да преследва демократите!

33

Аз

преди 13 години

И сем. Бокови крадат коли. Абе *** си е в кръвта на комуниста.

32

Стоян

преди 13 години

*** МРЪС

31

Анонимен

преди 13 години

Всички канали в тази държава дървесина, тютюн, селскостопански стоки, китайски стоки, проституция, просия на деца, незаконно осиновяване, както се случи със Съвестин това се организира само от партийни ченгесарски величия. В България няма мафия, а има нещо много по-страшно, което се нарича държавен бандитизъм. Този партиен бандитизъм не допуска да има конкуренция в лицето на класическа мафия. Хората, които би трябвало да те защитават, те смачкват или излизат публично и казват: Аз съм войник, каквото ми каже началникът... Главният секретар е генерал, какъв войник? Схемата за държавния бандитизъм е още от времето на ЦК на БКП.

30

НФБ

преди 13 години

говорим за червената фамилия бокови! А лелята на този е в ЮНЕСКО и представлява България! Всичките ни бандите са здраво свързани с политиците и пълнят не само партийните им каси....Има ли някой да си каже дали е бил силово застрахован от ИПОН?

29

Станишев

преди 13 години

Другари,не бъркайте консултантските дейности с посредничеството,др.Чаушев е изпълнявал консултански услуги и не е търсил подкупи.Това правителство ако не му са ясни тези неща ами да пита др. Дуган той е вещ по тези въпроси !

28

Анонимен

преди 13 години

Цялото им дпс е една престъпна и вредна партия за България.Извода е че големите бандити се прикриват и управляват от политиците , тъжно но факт.

27

Анонимен

преди 13 години

Хайде на бас, че и дипломата която е имал е фалшива, познавам доста турци, които си купиха дипломи за средно образувание, без и 1 ден да са били в училище!

26

абв

преди 13 години

всички политици се познават и са свързани с всички бандити и делят с тях плячката независимо от какво е кражби рекет наркотици ддс и т. н.

25

go6yy

преди 13 години

Политическа атака,кво толкоз е виновен човечеца, искал е да помогне тцтцтцтцтцт. Съдебната система требва ДА СЕ ЛИКВИДИРА,

24

Анонимен

преди 13 години

Вижте го на снимката - ЧИСТ И НЕОПЕТНЕН КАТО СЪЛЗИЦА.... АФЕРИМ!!!!

23

Idiot

преди 13 години

Тия (политиците) са завладяли всичкият престъпен бизнес...А ние чакаме светло бъдеще...Ще има да почакаме...

22

Анонимен

преди 13 години

Който и да пипнат от бившите и настоящи управляващи на всяко ниво, си е за затвора. Този е лош, а тия дето го пипнаха какви са? Театър на гърба на нещастния народ.

21

А-95

преди 13 години

Нещо общо с горивата има ли? Или... дайте ми Х6 и бензина не го мисли!

20

Баба Пена

преди 13 години

Добре, че сте го арестували, ама пуснете го по-бърза. Не му искайте чак 500 лева гаранция. 50 стигат и той е бедничък и ергенче. Нека се видят с бившия си колега от отбраната., с приятелката си Муергина, с братятя от Дупница, че да походи на гости в Пампорово там го чакат Маргините. Хайде по- бързичко оформете му докуметите и дим да го няма. Докато не го налапа някоя съдия за по-голям рушвет...

19

Гошо Тъпото

преди 13 години

Докато Гоце е на...власт,Феимчо няма да го...осъдят.След това ще се ууууслушват,колкото могат,червените...правораздаватели.