84

Mery

преди 13 години

До # 74: Поинтересувайте се от хода на ирано-иркаската война,след това можем да обсъждаме. "Помощта" чрез Кинтекс започна по-късно, от началото на 80-те години; в средата и най-вече в края на тези години тя беше в голям обем. По това време в И. имаше голям брой руски съвтници, особено във ВВС и ПВС. Сетне се отказахме заради демокрацията и там ни замести Китай. Сега в Ирак са американците,което не пречи на хора от правителството, вкл. на премиера, да наричат американците "окупатори", което си е истина

83

жив е

преди 13 години

който пише че е всезнайко обикновенно увисваа наглостта граници нямаедно обаче ми харесвакойто нож вади от нож умирано да се мъчи а диктаторите обикновенно ги обезглавяват

82

Misratah

преди 13 години

"Либийската държавна телевизия съобщи, че правителствените сили са установили пълен контрол над градовете Зауия, Мисурата, Тобрук и Рас Лануф, съобщи Ройтерс."Мисурата, оттам се прибрах миналата седмица,... :-)

81

всезнайко

преди 13 години

Правителството на Борисов трябва да изкара целият си мандат...Стига сте мрънкали като вдовици за....х...

80

kuzo

преди 13 години

Не смятате ли че всички тези събития се дирижират от някъде, за да може някой да напълни гушка.

79

бай Ганьо

преди 13 години

до68 Не само южна Европа е застрашена от емигрантска вълна, това няма да свърши утре.Както писах, евтиния добив е на привършване най-много десетина години още при тези темпове,а после? Там живеят 6.3% от населението на земята/северна Африка и близкия изток/ а възобновяемите сладководни източници са около 4%!!! Средната им възраст е под 15г Нали се сещате какво ще стане с малоумно толерантна застаряваща Европа ако не се вземат адекватни мерки.

78

всезнайко

преди 13 години

САЩ да помогнат на бунтовниците в Либия да свалят от власт гадния диктатор.

77

Анонимен

преди 13 години

Тиквата Боко получи зелена карта да емигрира в тиквеното гето САЩ,Дянков и Цецо се бият за постна пица.Уорлик ще става кмет на Анадола.

76

Румен

преди 13 години

CNN написаха : "Throngs of pro-Gadhafi demonstrators celebrated in the streets of Tripoli, as the Libyan government proclaimed triumph in several citiesл"

75

ХВАЛА

преди 13 години

Противници на диктатора Муамар Кадафи са пленили осем бойци от британския спецназ SAS, съобщи The Sunday Times. Те били заловени в момент, когато съпровождали британски дипломат, отиващ на среща с лидери на либийската опозиция.

74

Инкогнито

преди 13 години

[продължение от 74], не с американски, защото ние раздавахме оръжие на кредит откъде мислиш, че са дълговете на Ирак и Иран към България?), а американците искат да се плаща кеш. ;)

73

Инкогнито

преди 13 години

Четох до момента с "с техно оръжие тази държава спечели срещу Иран" и се отказах. Мила Мери, Ирак не е печелил никаква война срещу Иран. Двете държави подписаха споразумение за прекратяване на огъня през 1988 г. с помощта на ООН.Колкото до това с чие оръжие са се водили сраженията - основната експортна дестинация на Кинтекс (да, нашият Кинтекс) за целия период между 1980 и 1988 г. е Ирак - директно - и Иран чрез реекспорт през трети страни. Та арабеските и персите се трепеха с български пищови

72

всезнайко

преди 13 години

до 69,70Ей....фалшив....защо ми копираш ника бе?

71

леля мери

преди 13 години

тинчето и майка й:присмял се хърбел на щърбелщо ли напредва Кадафи, май му спряха кранчето бунтовниците и сега Либия ме обича!

70

Анонимен

преди 13 години

ще им вземат петрола,но малко по-късно,сега трябва да продават иракския скъпо:)

69

всезнайко

преди 13 години

Май има и *** да подкрепят сащ и израел,жалко....и защо ви е?

68

всезнайко

преди 13 години

Кадафи трябва да свали сащ и израел....стига диктатори...

67

Mery

преди 13 години

Разбирам американците - само да замирише някъде на петрол и към този район се втурват самолетоносачи и крайцери да раздават демокрация.Същото направиха и в Ирак няколко години преди войната, с която завзеха Ирак, те бяха приятели с президента и дори въоръжаваха армията му; с техно оръжие тази държава спечели срещу Иран. Сетне стъпвайки на лъжата,че Ирак разполага с атомно оръжие, само за няколко дни ги окупираха. Сега накараха арабите да се вдигнат с/у Кадафи ,ще навлезат в Либия, защитавайки опозицията и ще им вземат петролните кладенци. Защо ЕС също иска да нахлуе в Либия та американците превъзходно ще свършат сами тази работа! Да му мислят Италия, Франция, Испания арабеските като емигранти ще навлезат в тези страни и верни на *** си характер, ще ги опоскат до гола земя. А в САЩ продават 1 галон за 3,50 $, т.е. 1л за 1,35 лв!

66

всезнайко

преди 13 години

Май има и *** да подкрепях Кадафи,жалко....и защо ви е?

65

Анонимен

преди 13 години

И като го свалят после какво ? Кой ще контролира тези хора ? Братята американци ли ? Също както в освободиха Ирак