63

хаха

преди 13 години

до 51"баси урунгела "Кой?Министъра ли,хаха!

62

POINT OF VIEW

преди 13 години

НЯМА ГРЕШКА ТОВА СРАМЛИВО МОМЕ. ЩЕ СЕ ДИВИТЕ - КАТО ИЗЛЕЗЕ, ЧЕ ДИПЛОМАТА Й Е ИСТИНСКА - СИГНАЛИТЕ ДОСТОВЕРНИ - А ДЕТЕНЦЕТО С БАЩА ЗАСЛУЖАВАЩ ВСЕНАРОДНО УВАЖЕНИЕ.

61

гйкк

преди 13 години

ХА-ХА-ХА КРАДЪТ УРГУЛИШКАТА.КЪДЕ ВИКАШЕ ВЕЛИКИЯТ "БАШМАЙСТОР"ЛЕКА МУ ПРЪСТ.

60

Анонимен

преди 13 години

Политическата класа у нас не осъзнава един факт ... Всички съществуващи партии са се свили до твърдите си ядра (разбирай приближени службаши и чичови и лелини).Общо тези твърди ядра представляват около 20 процента от народа. Ами останалите 80 процента ? Отаналите 80 процента мразят всичко и всички в политиката и само малка искра е необходима да се повторят събитията от 97-*** година, само че по-лоши.

59

:(

преди 13 години

eех, подарихме им живота на ***, а те съсипаха нашия

58

КауБойко

преди 13 години

Тази не е ли в затвора вече, какво ни занимават.

57

Бай Овчар

преди 13 години

И този път не случихме на правителство, и следващия път няма да случим и още по-следващия... В гена на българина е закодиран да бъде безропотна овца, без право на еволюция.

56

balthazar

преди 13 години

айде бъди добро коте и бягай да пиеш мляко , или нямаш парички за мляко ако нямаш ти дам

55

Анонимен

преди 13 години

На ви ГЕРБ В Шумен лекарка от Спешна помощ беше пребита, след като посети пациент, съобщи Би Ти Ви. Лекарският екип бил извикан, за да помогне на 75-годишен астматик. Близки на болния обаче - момче и две жени нападнали д-р Валя Узунова. Те твърдят, че екипът закъснял, звъняли два пъти в Спешна помощ и едва тогава лекарката пристигнала на адреса. Тя отказала да прегледа пациента и посегнала първа, твърди снахата на болния, *** Андреева.Тя е страшна, тя има ей такива орелски нокти. А защо е отказала да посети болния? Когато е видяла, че сме *** - на *** не преглеждала. Не иска с *** работа да има", обясни *** Андреева.Тя се обади до полицията, да влезе с полиция да прегледа болния, нищо лошо няма. И те после скочиха отгоре й - защо ще викаме полиция, това ги подразни много и затова", разказа шофьорът Валентин Любенов. Намесата на полицията предотвратила по-тежки последствия. Лекарката е с травма от удар, главоболие и световъртеж. Ще остане под наблюдение, преди да напусне Спешното.

54

misho_birata.

преди 13 години

до 58аре бегай да бачкаш за 500 кинта... и да пиеш от дедовия си....***, ***.....

53

balthazar

преди 13 години

Мац айде да бягаш да си пиеш млекцето

52

misho_birata.

преди 13 години

значи пак казвам...бегай легай всички...и утре на работа...абе какво е това не дисциплинирано племе бе ??????...как ще постигнем принадена стойост при тия ...не знам ???

51

Анонимен

преди 13 години

Припомниха ни отново за Калинчето. Малко да ни хвърлят прах в очите, да не се притесняваме, че ще остане забравена. Така от време на време ще четем статии, да ни се хранят душите и да си мислим, че има и по-зле. Мизерна Държава е това, не се занимават с хората, които едва оцеляват, а с дребните си интриги, които завоалират големите каши на всички управляващи от как е дошла Демокрацията преди 20 години....

50

MEH

преди 13 години

Only in Bulgaria ...

49

изтръпнал

преди 13 години

Най добре ще е да не плащам нищо.Нещо се зашити полжението.

48

Куронага Стана

преди 13 години

Знаете ли защо се качват цените на хранителните стоки, защото тарифите за рушвет на това правителство са много по- високи.

47

:)

преди 13 години

Не знам дали има по бавна система в света по 100 години се точат делата. Стана ясно, че дипломата и е фалшива всичко го казват, а още няма заведено дело, до кога ще се чака и какво още търсят като доказателство?Да я пращат в женския затвор за дипломата, а после по - дълги присъди за гаврата с трдуда на хората/отхвърлените проекти/.Сега тези хора като осъдят държавата от къде ще дойдат парите за обещения от народа, а Б.Б. се хвалише какво му отпуснали, обаче сега няма да плаща ЕС, а народа!!!

46

уфф

преди 13 години

баси урунгела

45

misho_birata.

преди 13 години

ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ ЗАКОН.... КОЙТО ИЗКАРВА ПО-МАЛКО ОТ 10 000 НА МЕСЕЦ ...ДА НЕ МОЖЕ ДА ПИШЕ ПО ФОРУМИТЕ....АМАН ОТ ПРОВАЛЕНИ ДРАСКАЧИ !!!ТРЯБВАТ НИ ЛИЧНОСТИ !!!!

44

Психологът

преди 13 години

Взрете се в мутрата на Найденов внимателно! От фибрите на всяка порат лъха корупция и зле прикрита лакомия.