153

Анонимен

преди 13 години

"Лъчо Мозъка пробва да спре репортаж на Нова телевизия заради приятели юристка и митничар"Ми този що не е в затвора за покриване на лошите:))))))

152

Анонимен

преди 13 години

Електората на БСП - или на катун, или на игла. Само такива останаха...

151

анонимен

преди 13 години

Не съм фен на правителтвото, но едва ли Тотю Младенов е виновен за повишението на цените!Кои станаха крупни търговци и бизнесмени през 90-те години?-БКП функционерите!Именно те са виновниците за високите цени и целта им е сваляне на правителството.Така, че Нинова и Манолова да не манипулират обществото!

150

Анонимен

преди 13 години

БСП, ще направите ли предсрочни парламентарни избори или само ще приказвате?

149

Анонимен

преди 13 години

"Местна ръководителка на ГЕРБ в родопската община Борино се опитвала да прикрие митническо нарушение, ..."Въй и туй ли верно:)))))))))))))))))))))))))))))))))

148

lanski

преди 13 години

Лошото момчета и момичета е ,че ГЕРБ ги плюеш,а те изкарват,че вали дъжд!

147

do 154

преди 13 години

Как ще е в зандана, нали той назначаваше съдиите, дето сега трябва да го тикнат вътре. Кажи му комунист, и не го обиждай повече :)

146

Анонимен

преди 13 години

156 - научи се да четеш простако ***! Има думичка например:)))))))))))))))) Ама нали си ***:)))))))))))))))))))))))

145

мунчо

преди 13 години

ясно - за вечеря пак се ре се та и магистрали

144

Анонимен

преди 13 години

"Депутатът и общински лидер на ГЕРБ в Горна Оряховица Мирослав Петков крадял ток от уличното осветление в града"*** туй верно ли е?!:)))))))))))))))))))))))))))

143

Марк до 143

преди 13 години

Айде стига с това олио бе ! Аз ползвам зехтин щото съм от БСП и на нас другарите така ни се полага!Останалия *** да ... таковата супата де....И стига сте се оплаквали ...Ей на цял прав. самолет за един българин ... е това ако не е стандарт...

142

Анонимен

преди 13 години

Как приемат в ГЕРБ:Казваш кой е откри Сомалийският залив и си вътре:))))))))))))))))))

141

Анонимен

преди 13 години

148 - Кой Красьо Черния бре! Що не е в зандана още! нали сте на власт некадърници прости:))))

140

никола

преди 13 години

Те давали време до петък на социалния министър да представи план ........ и тн. Кои те,тези които след всяко тяхно управление държавата е по зле,за да не съм голословен като комунист ще дам примери. 1990г. Луканов, на по младите може и да им е смешно,но тогава имаше купони за хляб,за бензин,за нафта,за захар и повечето необходими продукти,пак Луканов 1991г,и народа беше с тенджери и казани по улиците,за Жан знаете ,1 долар беще 3200лв. заплатата беще 10 долара,аиде сиктир бе червени ***.

139

до 140

преди 13 години

***, точно корумпираната комунистическа съдийска върхушка назначена от Гоце, оправда Доган за Цанков камък. Баси олигофренясалите хора тук.

138

BOSS

преди 13 години

Днес картофите на пазара директно от производител гонят 1,20 лв. за кг! Така! Българския производител сега си трае и потрива самодоволно ръце. Политици платени журналисти и всякаква друга *** си траятили оправдават ситуацията както винаги с "международното положение". То и аслъ като възпитаници на Татовото АОНСУ ( Академия за обществени науки и стопанско управление) няма какво друго да кажат. Когато обаче т.н. производители от село ревнат , че цената на домата, краставицата, зелето, картофа... и пр.... още които те произвеждат от 1-2 декара и което гръмко се именува" Родното производство" падне, то веднага се появяват специалисти които обвинявят гръцки, турски, македонски и пр. производители че са виновни за ниските цени. Нека правилно да бъда разбран. Не съм за това нашето производство да не се харчи. Но както всеки с бизнес в една истинска пазарна икономика иска да има относителна предвидимост на продажбите и от тук планиране на бъдещата дейност, така и Държавата коята мисли за родната икономика трябва да изгради адекватна система за реакция която да поема тези флуктоации и създаде нормалноа конкурентна среда както за производителя така и за търговеца- вносител, които в крайна сметка се явяваме крайни потребители и данъкоплатци в тая държава.

137

Анонимен

преди 13 години

Как приемат в ГЕРБ:Наричаи бъдещото си дете "тумор" и ставаш началник:)))))

136

MURDOC

преди 13 години

до Даола На управниците просто така им изнася . Монополистите също са избиратели.......

135

до 140

преди 13 години

Прочети внимателно, защото се излагаш. Да, това е проблема, че Доган не го е съдил спецсъд, съдиха го на Красьо Черничкия назначенията. Ама сте прости, наистина се оказва, че Румен е заменил кадърните платени коментатори с хероинови наркомани за по-евтино...

134

Анонимен

преди 13 години

Гербер власт няма да пусне:) То да си предстаяв как от клошари ги направиха експерти по разни ведомства:))))))))))))))