253

Анонимен

преди 13 години

На летището в София кацна и вторият самолет, с който трябваше да се евакуират български граждани от Либия.С него в страната ни обаче пристигнаха 83-*** души, от които една българка, 70 хървати, 2 южнокорейци и 10 китайци. Драги гости добре дошли в страната на тиквите страна на абсурдите

252

?

преди 13 години

"Дедовия: е мноого , мнооото ***. Този ***, не си е направил труда, да прочете, националноста на пътниците в първия самолет, обаче коментира простотий и на математик се прави.

251

KALT

преди 13 години

На отрепките, пожелавам да изпаднат в такава ситуация, и после да пишат коментари, ако има интернет.

250

Анонимен

преди 13 години

много лошо племе сме. какво като е един нали сме го прибрали, а и другите пътници не са ли хора. повръща ми се от вас. в чили за 10 минйора сумати пари похарчиха и са си горди с нацията.

249

хахаха

преди 13 години

Боко не ни баламосвай кой кацнал ами кажи до кога ще се тресе от скандали държавата че от Брюксел им писна от селски тарикатлъци

248

Анонимен

преди 13 години

250 - Добре де! Разбрахме, че си компетентен по темата, съобразно личният ти опит като страдащ от такова заболяване:) Стига си парадирал със собствените си здравословни неудачи:)

247

до 244

преди 13 години

Всеки един народ ще оплюва такава една постъпка. Само ние сме направили този гаф-УНИКАЛЕН. Да пратиш самолет и да прибереш само един свой гражданин и другото чужденци. Няма го никъде това по света. Не само за тази ситуация.Прочухме се с PR-a ли е ,тъпотията ли е на Боко и външно министерство.

246

Дедовия

преди 13 години

Най нормалното нещо самолетът на БойкоЕър да не каца в София , ами в Загреб.:)))Като предварително прелети над Пекин да разхвърля китайчетата.Аз се чудя защо искат да спират маршрутките в София , а то защото Бойко започвал нов бизнес с превозите.Това в кръга на шегата , но погледнато реално си е гаф и ако има журналистика в Бг , е нормално да се провери дали тази българка , не е била на летището още когато е излетял първия самолет и са е задържали нарочно, все пак да има поне един българин.

245

Анонимен

преди 13 години

До 248Отоговор: Доган, Доган, базикна СерГей по ***@! :D

244

до 239

преди 13 години

аха, ясно, гафа е на Външно, щото нямало желаещи от 400-те осведомени.....От всичко това се разбира, че Външно чете мисли. И трябва много добре знае кога има над 100 българина на летището в Либия, за да знае кога да пусне втория полет.

243

bg

преди 13 години

ZASTO NASCHITE IZPRASTAT SAMOLETI KATO S TJAH BALGARI NE PATUVAT TA DORI KONDUKTOR OT MINISTERSTVOTO ISPRATILI STRANO

242

244

преди 13 години

Е точно там е разликата, ама ти не можеш да я осмеслиш поради липса на подобни функции :)) Другите също взимат И чужденци. Е в това И е голямата разлика, а не пращат самолети САМО за чужденци :) Даже и тая леля каза, че си е била уредила вече транспорта, ама наште много я навивали та се съгласила да се качи :) Никой не ще помощ от главата на Октопода, че знае ли - утре ще му цъфнат дебеловратите приятелчета на Тиквата и ще искат да прави дарение за ГРОБ.

241

хахаха

преди 13 години

Боко, като слезнаха показа ли им новия IPad? Боко покажи им новия IPad дето аз ти го купих Бокоооо

240

Анонимен

преди 13 години

До 242Последна фаза на шизофренията е постоянно хилене, лошо платени червенотивениии, ЛОШО!

239

До 244

преди 13 години

244, Никой не "кудкудяка", че са взели чужденци, а че не са взели българи !!! На втория самолет му викам - строшена народна пара !!!

238

Анонимен

преди 13 години

кой базикна СерГей по ***@ :D

237

vazmutena

преди 13 години

Naglostta preminava granizi...tazi edinstvena balgarka kaza po BTV che tam ne zabeljazala da e opasno i che mogela da se varne obratno !!!!

236

Анонимен

преди 13 години

кой базикна Тиквата по пъпа :D

235

до 240

преди 13 години

Четох материала..пък да беше питал Цветанов как се "даряват" пари на деца..от НАП знаят,но нещо нескопосано са го посъветвали..Тошко се е изложил със съвета си...

234

Анонимен

преди 13 години

Големи простаци сме. Всички други самолети прибират и чужденци, само ние кудкудякаме по форумите, че се харчат наши пари!