61

rumen221

преди 13 години

Хлапе,- Ти правиш ли разлика между:1. Обир на чейнжбюро...и2. Да измамят аптал или "хлапе" в чейнжбюро...???

60

Анонимен

преди 13 години

Гоце само пита , не дава никога отговори

59

марианка пивичка

преди 13 години

давай гоше мачкай както аз ти мачках червеният *** пък и дете ми направи с тоя трипер

58

Анонимен

преди 13 години

Евала Гоше! Поне не откриваш Сомалийския залив и не пренасяш Грузия и Египет в Близкия изток:) Питай Боко как се изпоти от тази тежка работа:)

57

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

"СРС-та на поразия"...********************************************************************ДС агенти на поразия... - дори и в президентството...

56

До 34

преди 13 години

Тя ТИКВАТА,света вода ненапита!Ай ,сиктир оттук!Затова сме на тоя хал,на наши и ваши!Кой повече КЕЛЕПИР ще има от управляващите!

55

антигоце

преди 13 години

Ааааа, този не е ли Гоце, доносника от Сирищник? Господи как е настръхнал, всеки момент ще снася информация, тоес ще прави донос!!!

54

"Държавният глава попита защо се е допуснало изоставане на България от Румъния по отношение на членството ни в Шенген"МИ ШТОТУ ЦЕЦКУ КИЛЕПИРА Е ЗАЕТ ДА СИ КУПУВА АПАРТАМЕНТИ, ЗАТУЙ...

53

Анонимен

преди 13 години

Бой по милиционерските каски Първанов! Народа е с теб!

52

Анонимен

преди 13 години

туй гоце от сирищник ли е бря -- хахахха

51

равносметка

преди 13 години

БКП за последно спечелиха избори по времето на Жан Виденов. От тогава управляват чрез "коалиционни партьори". 14 години другарите не могат да спечелят дори кметско място в голям град, да не говорим за парламентарни избори. Народа даде оценката си на БСП - Слаб (2), няколко поправителни изпита минаха, следва изключване.

50

Анонимен

преди 13 години

гоце: друго си е да пишеш доноси

49

Хлапето

преди 13 години

до румен221,Наивник! Преди 2 месеца си бях в БГ и точно в центъра на Пловдив до халите ме излъгаха в едно чейнджбюро! Завлякоха ме с 40 лева. Правителсвото е спряло измамите с на баба ти футболните ***!

48

Анонимен

преди 13 години

Браво Първанка! Щом вият на умряло значи си засегнал интересите на милиционерската хунта:)

47

Анонимен

преди 13 години

Доносник

46

Анонимен

преди 13 години

А!!!!!!!!Тоя, не е ли Гоце-агента на ДС.....?

45

rumen221

преди 13 години

Приятели,Брей, че лоша власт дойде... Натискат независимата преса, дори без капка срам и свян посегнаха, както на Символите на червено-синята Демутрокрация... - Борчетата..., така и на Светая светих на комунистите Октопода на Държавна сигурност!!!- Сега пък искат и да ги съдят в специализиран съд Не власт, а терористи...! Вярно, че специализирания съд е форма на Специално уважение, но пак си е съдИзгониха работарчетата на ДС, от "работните" им места - магистралите и отвличанията...Посегнаха на бентлитата им..., запорираха им къщите-прогимназии..., разбиват им "честната" търговия с наркотици и контрабандни цигари..., развалят заменките, разбиват схемите по ДДС, дори на бинзиностанциите им (без касови апарати) посегнаха... Сега пък Специализиран съд Къде е тук човечността..., правата на човека... Протегнали са с грубите си лапи", дори към Личните им съдии и прокурори..., че и към имотите на "бедните" им дечица по морето и покрай язовирите... Явно на тези "кръвопиици" не им стига, че изгониха "личните" им полицаи и митничарчета, посегнаха на дипломатчетата им, а напоследък налитат и на ЛИЧНИТЕ ИМ ДАНЪЧНИ ИНСПЕКТОРИ...Какво доживяхме, боже-е-е, какво доживяхме... Да опозоряват така символите на прехода...!!! - А момчетата аха, аха, да преминат в "бялата икономика"... и какви данъци само щяха да си плащат... По 20% от "магистралните" заработки..., по 30% от отвлечен душманин..., па като от новата власт не искат част от парите, както прибираха досегашните управничета, можеха да ги внасят в хазната...- Дори от ДС, аха, аха партия да си направят с просветителското име АБВ, вместо да бият с чукове и да гърмят с бомби, ама йок, е, по някоя и друга бомбичка пред някой вестник, колкото зо тренировка можеДобре, че още не са посегнали на хилядите фалшиви казина... Все пак трябва да уважаваме чуждестранните и нашите "честни бизнесмени"..., а не може да оставим нашите съвсем без доходи... Дечица хранят...!!!

44

Анонимен

преди 13 години

44 - Бе ни мои се коси бе! Ке бидеш победител:)

43

Червена мисъл

преди 13 години

Много хора изпитват твоите чувства към Гоце по отношение към теб:) Не май се коси:) =====================================================Евала мисъл...стихове бил писал.... Питай хората на улицата кой е Гоце и кво мислят за него.... Сами се лъжете, лъжете се. Но октомври месец пак ще има червени сълзи и еднопосчни билети към родните места. Добре, че е тоя сайт, да си помпате коментарчета и самочувствието.... Умирам от нетърпение да видя уличните протести на Станишко :)

42

rumen221

преди 13 години

Приятели,Като ще казваме истината, да я казваме цялата...1. Истина е че: - "...Той цитира данни на Върховния касационен съд, според които подслушването се е увеличило трикратно през последните години."2. Но ИСТИНА е и че: - Според незавсими изследвания - "Корупцията сред чиновниците е намаляля ДВА пъти, ДДС измамите ЧЕТИРИ пъти и ИЗОБЩО няма поръчкови убийства и грабежи по матистралите и чейнджбюрата...Та като говарите ефенди Първанав, казвайте не просто истината - казвайте яЦЯЛАТА!