22

крадци

преди 13 години

долу крадливата дпс.........

21

bbb

преди 13 години

тая банда партия ли беше >???????????????,,,,,,маи и тя ште иде в дерето на ,,цанков камак ХА ХА ХА

20

Чукундур

преди 13 години

Каквото е взел Дал, взел го е! Няма повече халяс за него!

19

ДОАН

преди 13 години

АЗ СЪМ ИНСТРУМЕНТА .......,АЗ НАЛИВАМ РАКИЯТА

18

СЕВАН

преди 13 години

Подкрепили са го само депутатът Корман Исмаилов и трима членове на Централния съвет от Турция. Може ли някой да ми обясни какви са тези членове на Централния им съвет от ТУРЦИЯ? Може ли някой да ми обясни защо тази турска партия не е премахната от *** на действителността ни? Срамувам се, че съм българин, но нищо българско няма в живота ми.

17

Настрадин ходжа

преди 13 години

Касим Дал е единственият достоен човек от върхушката на ДПС. Единствен той се осмели да каже, че царят е гол. ДПС ще се разцепи, процесът е необратим.

16

Анонимен

преди 13 години

Истината за ДПС е тази, че ДПС се е превърнала в един затворен кръг висша турска номенклатура, която репродуцира ЕДНИ И СЪщИ лица във всички парламенти, но сега възниква един особен проблем за ДПС, а именно че вече никoй няма да иска да се коалира с тях... с всички негативни последици от това. Обръчите от фирми ще изтъняват и ще се късат.

15

прасчо

преди 13 години

Всичко случило се в последната седмица показва едно...Постигнато е споразумение на високо ниво,как да се подели малкото останало от България,сега очаквам Меди Доганов отново да излезе на преден план,да спрат атаките в медиите,Алексей Петров има 2 варианта да бъде даден курбан или да бъде оневинен....Отново предадоха народа си в името на парите....

14

Анонимен

преди 13 години

ДПС крадат десетки пъти по-малко от управляващата клика на ГЕРБ и Атака

13

обективен

преди 13 години

най-накрая има шанс тази крадлива партия, която изцеди българската икономика и 99% процента от собствения си беден и обезверен електорат.когато им спряха паричките, когато спря мощното захранване на касичките, всички се пръснаха:Касимовци, Алита, Мехмеди и други *** просто вече не крадат както преди и лидера не е толкова златен.по прозрачна партия няма от тия.сега е единствения шанс, край с властта им и измитането им от политическия живот и от България.

12

Анонимен

преди 13 години

обикновените турци не искат войнстващ ислям! вън Касим Дал! подлогата на Ердоган!

11

Анонимен

преди 13 години

по-добре ДПС да е контролирано от БСП, отколкото българските турци да попаднат по влиянието на радиклалния ислям и турсския национализъм, чийто представител в България е именно Касим Дал

10

Idiot

преди 13 години

*** съвсем целенасочено правят *** си сеири на 19 февруари!!!А журналятя ги рекламират!Днес е обесен Васил Левски!СРАМОТА!!!

9

Настрадин ходжа

преди 13 години

България е пълна с български турци, но Касим Дал е единственият турски българин.

8

Анонимен

преди 13 години

За някои беше "успешен" проект ДПС - те много добре знаеха,че турците са обидени на някогашната БКП заради това, че им смени имената и ги принуди на "голямата екскурзия" без да са подготвени за това и без да са проверили дали могат да се устроят добре в Турция.През 1990 г. турчин едва ли би гласувал за БКП.Затова скалъпиха ДПС с лидер,на който БКП - преименувана на БСП,ще може да разчита.А обикновените турци едва ли са предполагали това.Те търсеха сигурност и закрила, когато се записваха в ДПС.

7

.

преди 13 години

Няма нищо почитащо ВАСИЛ ЛЕВСКИ днес в този сайт, вместо това пък са сложили някаква турска *** на първа страница!

6

Анонимен

преди 13 години

Е, Доган е спец по полит театрото!

5

Васко

преди 13 години

Пак шах!

4

Гошо Тъпото

преди 13 години

Горкият...Дал,таман искаше да му повишат...заплатата за вярна служба и ...босса го изгони.Няма правда и в това ДПС;права...има,ама правда...няма.

3

.

преди 13 години

Не са българи, пък "български" политици - анадолци!