14

ЕЙ БЪЛГАРИ,

преди 13 години

Само СК ще ни спаси от този УЖАС мутренски,който е сковал България и нас българите! Бог да пази България! АМИН!

13

ха-ха-ха

преди 13 години

Ама този от Марс ли пада? Ми просто фракцията на БКП ГРОБ е закъсала за кадри и прилива от другата фракция. Така, както вървят нещата аз очаквам скоро, като бият шута на клоуна Цветанов и да го натирят да се занимава с партийна работа, на неговото място ще седне Запалката. Това е гробищарската партия.

12

Анонимен

преди 13 години

Мартин Димитров: Кой назначи Петко Сертов? -----------------------------------------------------------------------Как кой бе, Мартине, ми НОВИЯ МОРАЛ.

11

Анонимен

преди 13 години

Когато се прави такъв орган той винаги се прави на паритетен принцип. Сертов е човек на червените, Николова на сините. Ако Борисов го направи само от Герб всички ще го обвиняват, че са негови хора и си мълчат за хората от Герб. Правилен ход е.

10

МУТРИТЕ на прехода

преди 13 години

Бойко за сега си пази мутренското минало,но ако се кандидатира за ПРЕЗИДЕНТ-МУТРА,агент Алексей Петров - МУТРА ще каже всичко за него...МУТРА СРЕЩУ МУТРА! А шараните седат с отворени усти и шепнат"браво Бойкоооо"

9

онзи

преди 13 години

Много лъже този Боко. не помни какво е правил и говорил. Но чичко Гугъл помни всичко. Защо не прие оставката на божо димитров, желева,,,фандъкова, шефката на статистика????? С такъв премиер лъжец и манипулатор държавата ни няма да има развитие.

8

Анонимен

преди 13 години

Алексей притисна страхливия Бойко в ъгала,заплаши го,че ще каже истината за него,като му нареди да върне СЕРТОВ и Бойко клекна... Не го гледайте,че е едър и курназ - това лъже...Има заешко сърце и приятелите му МУТРИ знаят това много добре и го ИЗПОЛЗВАТ!

7

ликтор

преди 13 години

Браво Мартине !Поставете го тоя въпрос и пред ЕК !Петко Сертов -ДС комунист ,вместо да е в миманса ,Бойко пак го съживява !!!Давайте в тоя дух и хората ще гласуват за вас !!!

6

kortez

преди 13 години

1.ЕЛЕОНОРЧЕТО НИКОЛОВА БЕШЕ НАЗНАЧЕНА ОТ РЗС И ЯНЕ ЗА СЪВЕТНИК НА КОМИСИЯТА ПО КОРУПЦИЯ, ТЯ МУ Е БИЛА И СЪВЕТНИК ПО СИГУРНОСТТА В ПАРТИЯ РЗС.2. ПЕТКО СЕРТОВ НАЗНАЧИ И ПОКРОВИТЕЛСТВА АЛ ПАТРОВ В ДАНС БОЙКО БОРИСОВ КЛЕКНА НА АЛЕКСЕЙ И НА ЯНЕ ЗА ДА ГИ УМИЛОСТИВИ И ДА СПРАТ ДА ИЗНАСЯТ ДОКУМЕНТИ И ФАКТИ ОТНОСНО ИСТИНАТА МИНАЛОТО И НАСТОЯЩЕТО МУКЪСНО Е БОР-*** ЩЕ СТАНЕ ЛАП-К*Р ЗА ББ И ЦЦ

5

112

преди 13 години

Сертов явно притежава много информация, няма как, назначиха го ...

4

МУТРА

преди 13 години

Сертов е човек на ГОЦЕ и АЛ.ПЕТРОВ!Бойко взе да си показва ЧЕРВЕНИТЕ РОГА!

3

9999

преди 13 години

Та ГЕРБ са комунисти,защо тоя се учудва

2

Анонимен

преди 13 години

ВМРО - с лидер АГЕНТ Николай...Аман от ченгета ...Не ви ли дойде акъла в главата?!Единствената партия - изчистила се от ченгета е демократичната партия СК!

1

Джони

преди 13 години

СДС и ВМРО