177

ангел

преди 13 години

166, ти това за УМЕН ХОД ли го смяташ- заради мръсния *** да задължават и моето дете да тръгва от 5 г. на училище? мястото на 5 г. дете е до родителите му. ако черните миризливи скотове не могат и не искат да се грижат за децата си - да им забранят да имат деца. или поне да спрат да им плащат помощи. защо трябва нашите деца да стават заложник на *** неволи? ЗА 172: никой нищо не ви е отказвал, циганино грозен. имахте и имате всички възможности,но просто не можете да надскочите себе си

176

Образован

преди 13 години

Питаш, кой ни е отказал образование... А знаеш ли какво е да сме трима роми в клас с още 22 българи и как бяхме третирани, особенно в в среден курс. Имаш ли си идия какво става с детскта психика при постоянен тормоз, който има за цел да ти докаже че си низше същество? Да образованието е безплатоно и общодостъпно... по документи..

175

ДО 165

преди 13 години

ВЕДНАГА ЩЕ ТИ КАЖА АГЕН ГОЦЕ ДАДЕ НА ГОЛЯМАТА КРАТУНА ГЕНЕРАЛСКИ ПАГОНИ И ТОЙ ГО НАПРАВИ ГЕНЕРАЛ,А СЕГА ДВАМАТА ВИ ИГРАЯТ ТЕАТЪР.

174

Анонимен

преди 13 години

ми май всички мислим по един начин обаче ми се иска някои висшестоящ да хване да попрочете из форумите хорското мнение и да пристъпи към действие хах

173

ГЕН. БОИКО

преди 13 години

СЕГА СЪМ НА ТРЕНИРОВКИ В ФИТНЕСА,А ПОСЛЕ ЩЕ ИГРАЯ МА4.4АКАМ ЦУЦКО ДА МИ ДОКЛАДВА ПО СЛУ4АЯ.ПОЗДРАВЯВАМ БЪЛГАРСКОТО СТАДО ЗА РАЗБИРАТЕЛСТВОТО.

172

re

преди 13 години

Стига с тоя бай Тошо, който биел ***. Не благодарете на него за това. Времената са били такива. Ако сега беше бай ви Тошо на власт USA и европедерастите щяха да му вържат ръчичките и щеше да е същата *** анархия.

171

Elena

преди 13 години

До 172Да, така е. Проблема е, че лесно се деградира. При вас това е правило, при нас - все още изключение. Ако не се вземат мерки ( по-надолу има посочени много адекватни мерки) и при нас ще стане правило. Ще си извадим автоматите и който оцелее. Ще доказваме на практиктика кое е по-добре - количеството за сметка на качеството или качеството за сметка на количеството. И кой точно е отказал образование - то все още е безплатно..не че вас много неща не са такива, но ви мързи да работите, нали?!

170

do 173

преди 13 години

АБРЕАВИТУРАТА НЕ МИ ХАРЕСВА НА ВМРО.ВОЕННА МАКЕДОНСКА РЕВОЛИЦИОННА ОРГАНИЗАЦИЯ.ПОСТАВЕТЕ Б=ВБРООПРАВЕТЕ Я БЕ СТИГА ГЛУПОСТИ ИНАЧЕ ИМАТЕ ХУБАВИ ИДЕИ,НО МЕ ДРАЗНИ МАНГАЛО-МАКЕДОСКИЯ ПРИВКУС А УЖ СТЕ БЪЛГАРИ.

169

коляч

преди 13 години

БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ И ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ЗАЩОТО И ДА СИ ПИШЕМЕ ФАЙДА НЯМА СТАНИ СТАНИ ЮНАК БАЛКАНСКИ И БЪЛГАРИТЕ ПОВЕДИ БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ

168

Въпрос

преди 13 години

Плюете - ама единия е *** . А другия???? Българин?? А сега де!

167

Amenhotep

преди 13 години

166 дрънКога при предишните управления е било допускано банда от 100-тина разбеснели се *** да УБИЯТ по особено жесток начин едно момче, при това на 3-4 километра от входа на парламенвта и ПРЕД ОЧИТЕ НА ТРИМА ПОЛИЦАИ, след което министъра да каже, че тези полицаи са си свършили добре работата, а убийците на момчето да бъдат държани САМО 24 часа в районното? ГЕРЦ - Гангстери за Експериментално Размножаване на ***!

166

ВМРО

преди 13 години

Единствената партия с програма за решаване на *** проблем.

165

Образован

преди 13 години

Това българите сте странно племе. Отказвахте ни образование. тъпчехте ни и ни обиждахте, не ни давахте достъп до нормални професии. Опитахте да за триете цял етнос, а сега ни плюте, че ни докархте дотам да не можем да си купим един хляб. В статията се споменава един РОМ и еидн БЪЛГАРИН. Защо всички нападат рома, който е участвал в това престъпление. И само да кажа, че ние роите не душим. ние озползваме ножово. това с удушената жена е дело на българина.

164

шопо

преди 13 години

Е па, един човек по-надолу го каза: държавата ни е *** - като почнете от *** лъжи на управниците и стигнете до *** по ниските нива. Све краде и лъже! Така им е добре явно, ако бяхме нормален народ, до сега отдавна да сме станали като Египет!

163

НИКУЛДЕН

преди 13 години

Къде са ония от ЕС дето защитават *** мръсни и животните , а? Вашта м+*** !

162

Анонимен

преди 13 години

167Да за да не се изложим пред Европа.Да не си мислиш.че полицията неиска да набие ***?Иска и още как,ама не дават...не трябвало така и т.н.

161

.

преди 13 години

Дори най-вероятно никога няма да видим такава тълпа , защото станаха не едно и две брутални убийства със замесени *** и нищо не се прави , нито от хора , нито от полиция , нито съд , нито държава като цяло.

160

.

преди 13 години

159 аз не казвам , че ей сега ще се събере тълпа , ясно ми е отдавна , че трудно ще стане такова нещо , но би било правилно. Най-голямата сигурна изненада ще бъде , че родната милиция ще бие българи защитавайки *** , понеже полицията не защитава народа а интересите на *** охажори в парламента , те са им като лична охрана.

159

дрън

преди 13 години

И тук ли намесихте Бойко Борисов, бе мрънкалници ? Все едно при предишшните правителства нямаше подобни *** прояви. Ако не друго, то поне това правителство за първи път прави някакви опити да приобщи това племе, тази предучилищна за 5-годишни не я направиха заради кефа на Сергей Игнатов. Факт е, че колкото повече се увеличава това племе, толкова повече ще стават издевателствата, а заедно с тях търпението на българите ще свършва, като в един момент всичко ще избухне.

158

Анонимен

преди 13 години

КАК ПОЖАРНИКАРЯ БОКО СТАНА ГЕНЕРАЛ...КАКВИ СА МУ ЗАСЛУГИТЕ ЗА ТОВА ПОВИШЕНИЕ..КОИ ЩЕ МИ ОБЯСНИ.КАК ПОЖАРНИКАРЯ СТАНА ПРЕМИЕР...