608

Анонимен

преди 13 години

за умрели политически трупове - никъв коментар.

607

Бау, бау

преди 13 години

Бясното куче се укроти, напълнили са му купичката с кокалчета и то ги глозга с неприкирито удоволствие. Ръмжи от време на време за да оправдае липсата на топки и да покаже, че все още е от мъжки пол. Бау, бау...

606

космос

преди 13 години

ами има такава държава само дето е мало по-голяма от нашата -матушка россия

605

Бивш атакист

преди 13 години

Поддръжниците на Сидеров сега са не повече от 10 000 човека. До изборите през есента те ще станат не повече от 3 000, а когато дойде времето на следващите парламентарни избори, за Сидеров ще гласуват само жена му Капка, синът му Митко и Павел Шопов.

604

Луфтханзата

преди 13 години

За 200 000 евро на месец(колко ми шари Тиквата) ще легна и на Доган и ДПС....

603

фил

преди 13 години

Няма такава държава - щом един баш луд (шизофреник) успя да се докопа до властта ......

602

Сидер Воленов

преди 13 години

Един истински националист никога няма да подкрепи едно правителство на мутроченгета, на корупцията, на шуробаджанащината и на тоталната лъжа и безхаберие. Един националист никога не би правил фелацио на ренегати, на *** и на откровени предатели.

601

Анонимен

преди 13 години

youtube/watch?v=W-f2eUlQdiQ

600

до 623

преди 13 години

Ако огризки за теб са няколко милиона, ти трябва да си милиардер значи. Сидеров си е оправил роднините до 9-то коляно вече. Него не го мислете дали ще влезе пак в парламента. Гледайте себе си и си налягайте парцалите.

599

Ме

преди 13 години

На мегдана се развихриха болни мозъци, мафиоти - бивш бодигард на Тато, ***

598

А таканкаааа...а

преди 13 години

Атака никога повече няма да влезе в парламента. Със слугинското си раболепно, сервилно, угодническо подчинение на Сидеров към Боко резултатите на следващите избори за Атака ще са катастрофални. Сидеров е безпринципен псевдопатриот, който се храни с огризките от трапезата на ГЕРБ... Много жалко.

597

ДА

преди 13 години

БРАВО ЗА ОСТРОУМИЕТО. ФЕСОВЕ С ПЕТОЛЪЧКИ.АМА В ШЕНГЕН ВКАРАЛИ Н И БОИКО , ТЕ ПАК ЩЕ СТАНАТ ПО ЕВРОПЕИЦИ И ОТ ГЕРМАНЦИТЕ.

596

Джони

преди 13 години

Сидеров подкрепя правителство, което : иска Турция в Европейския съюзне сваля новините на турски езикоставя цеганите да безчинстват както никога досегазанимава се с контрабанда - в големите градове почти всеки *** продава контрабандни цигари Е няма по голяма политическа *** от Болен Лидеров

595

А НИЩО

преди 13 години

А НИЩО ПО ВЪПРОСА СИДЕРОВ ЛИ РАЗГРАБИ БЪЛГАРИЯ.

594

Гошо Тъпото

преди 13 години

610Велизарчо Енчефф е с продадена...душа;още от първите дни на правителствотона Бойко,започна ...плювните.Затова го и държат в СКАТ.Това е...червенакабеларка,защото е правена с раздадените...куфарчета.Правят се на...неутралниза камуфлаж.Още не могат да...преглътнат,че не успяха да подчинят АТАКА.Валерчето,като е много...ербап,що не направи партийка;щото е куха лейка.Тев Бургас не гласуваха за...него,камо ли да прави структори в национален мащаб.

593

НЕ ДРАГИ

преди 13 години

СИДЕРОВ ПОМОГНА Д П С ДА Е ТАМ ,КАДЕТО МУ Е МЯСТОТО,ЩОМ НЕМОЖЕ ДПС ДА СЕ ГРИЖИ ДОРИ ЗА СОБ СТВЕННИЯ СИ ЕЛЕКТОРАТ,А КРАДАТ И РАЗПРОДАВАТ БЪЛГАРИЯ С НАШИТЕ КИРИЯК СТЕФЧОВЦИ.

592

ГЕРБер-ПОЕТ

преди 13 години

Израснал и възпитан в недрата на народа,сред прелестната българска природа.Със борбен дух, във трудности изпитан!В теб, Генерал Борисов, е вроденочувство за справедливост, строгост.Достоен си да бъдеш премиер.Народът те избра и те обича,естествен и без царствен маниер,наш Генерал Борисов те нарича!Разчитаме и вярваме на тебе, Генерале,със твоя нов и дръзновен екипот управлението с хирургична точностда отстраните всеки корумпиран тип=О, достолепни Генерале, поведи ни!Ний вярваме във твоя свят обет!От враговете Де *** Се /ДПС/ пази ниПроправяй бъдния ни път напред!

591

АЛО

преди 13 години

СИДЕРОВ В МОМЕНТА ПОДКРЕПЯ ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО,КОЕТО С ВСИЧКИ СИЛИ СЕ СТРЕМИ ДА ВКАРА БЪЛГАРИЯ В ШЕНГЕН И ДА ОБЛЕКЧИ 20 ГОДИШНИТЕ СТРАДАНИЯ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

590

Венелин

преди 13 години

Е-е, Сидеров не е в изпълнителната власт (и слава Богу), но цялото му семейство се е устроило добре...Може да не е откраднал нищо (не е имал възможност до сега), ама и работа за 2 от. не е свършил!

589

НЕ ДУРГАР

преди 13 години

НЕ ДРУГАРЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮюю, СИДЕРОВ СЕ ОКАЗА ЕДИН ОТ НАИ СТОИНОСТНИТЕ ПОЛИТИЦИ НА БЪЛГАРИЯ.Я МИ ОДГОВОРИ; СИДЕРОВ КОРУМПИРАН ЛИ Е, ИМАЛИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ АТАКА В ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ .НЯМА,НЯМАА,НЯМАААААААААААААААА.КОИ РАЗГРАБИ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 20 ГОДИШНИЯ ПРЕХОД,ПАК ЛИ СИДЕРОВ,НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,НННННЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,,НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.