25

Пестелив

преди 13 години

Немо, ти струваш по-скъпо на бюджета, защо да трепят кучетата?Мога да ти помогна със *** за да не те прежили въжето ,което сам трябва да си купиш и да си го сложиш.И много поздрави там Горе.

24

чип на пудела

преди 13 години

А Пат Пойко ще сложи ли чип на пудела си?

23

Популист

преди 13 години

Ако сега защитим кученцата от слагането на чипове това ще е една малка голяма победа за всички !

22

NEMO

преди 13 години

Настанаха времена в които децата немогат да излязат на улицата от страх да не ги разкъсат кучета.Времена в които нашите родители са нападани от кучета.Трябва някаде да кажем,стига какво става в тази държава.

21

Анонимен

преди 13 години

А 5000 лв за бездомно куче на всеки кмет не влезе ли в сила?

20

NEMO

преди 13 години

Реалноста в България е такава.Проблема се решава частично за да може следващата година пак, и пак,и пак да се усвояват пари за проучване,за намиране на решения,което си е чисто източване.Щото има безработни лапачи от закрила на животните който си нямат друга работа освен да точат от държавата.Къде е закрила на хората питам.

19

Бройко

преди 13 години

Еее ти кога ги преброи бе ? Не са ли 8999 ?

18

Анонимен

преди 13 години

PATRASKA ZAKLESTI SERZ NA POLIANATA

17

ани

преди 13 години

до масонНа теб явно са ти го сложили вече чипа,а и като гледам факсове получаваш честичко от кораба майка!!!Пийте си лекарствата редовно хора!!!:))))))))))))))))

16

не така

преди 13 години

Пак е виновен Цветанов .Да си подава оставката ,така не може да продължава с този полицейски произвол.

15

Малоумния

преди 13 години

Първо ше им сложат чипове на песовете за да тестват софтуера и като видат че работи ше го пуснат и на хората ... цивилизация !

14

yes

преди 13 години

mnogo trudna rabota za BG, za6toto horata ne uvazavat zivotnite i horata okolo sebe si. malko otgovornost e nuzna. kak na zapad mogat da go pravjat? da ne sa po-umni ot nas? na balkandziata, koito vse o6te si izhvarlja bokluka ot prozoreca na ulizata mu trjabva vremeeeeeeeeeeeeeeeee.

13

NEMO

преди 13 години

До масон. И за теб ще има чип не се притесняваи.

12

масон

преди 13 години

при новия световен ред е така чипове първо за кучетата а после и за вас !!!

11

NEMO

преди 13 години

Наскоро гледах че има заделен 1 милион лева за проучване и даване на решение на проблема.Ето как се източва държавата.Да купят партони на и да ги изтебят.Ето решение.Аз съм хапан и нападан от глутница.Както и много други хора

10

Софиянец не от село

преди 13 години

ОБИЧАМ ЖИВОТИНКИТЕ, НО ИМЕННО ПО ТАЯ ПРИЧИНА НЯМАМ КУЧЕ В АПАРТАМЕНТ. НЕ ЖЕЛАЯ ОТ ДАНЪЦИТЕ СИ ДА ПЛАЩАМ И ЗА РАЗХОДИТЕ ПО ПРЕВЪЗПИТАВАНЕТО НА БЕЗОТГОВОРНИТЕ ***, ИЗСИРАЩИ РАНО СУТРИН ГОРКИТЕ СИ ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ ПОД БАЛКОНА МИ. ЗА МЕН ТОВА СА ПАРИТЕ ЗА ПОНЕ ЕДИН ЧИФТ ОБУВКИ ГОДИШНО. НАПРАВЕТЕ ОТ ДАНЪЦИТЕ МИ БЕЗПЛАТНИ ЗА РОДИТЕЛИТЕ ПАМПЕРСИТЕ В ЯСЛИТЕ!

9

Звезди

преди 13 години

Скоро и по хората ...

8

Анонимен

преди 13 години

И какво става, ако някой откаже да си даде документите?Кого ще глобят.Трябва да има дружинки, които да застрелват всяко куче без чип.Ще кажете, че е нехуманно.А хуманно ли е ловците да избиват никому непречещи горски животинки?С какво един плъх е по-вреден от уличен ***? И двете живитни разнасят болести. Но за кучетата се строят луксозни приюти, а за плъховете се измислят все по-ефективни отрови.

7

Некезки

преди 13 години

Пишете,пишете тигри,докато не са дошли ония помиярообичащи дебели лезбийки да ни обяснят колко са добри *** и как наще деца са виновни за нападенията им

6

anti

преди 13 години

И наморник и наморник , а дори и памперс.Жалки илузии.