212

Българин!

преди 13 години

Егати простотията ,егати идиотщината,е сега съм вече бетон за Боико,сигурен съм че нарушава нечии интереси,незнам в негово добро ли или в наше но има промяна,ще я видим каква е.Дано да е за нас доброто.

211

Анонимен

преди 13 години

За кюфтетата,не е лоша идеята .Само да не са от онези жилавите от кирков

210

КГБ не прощава

преди 13 години

Циркът е пълен и преставлението се изнася заради еврокомисарите, които са в БГ в момента. Хорицата се молят да излетят час по-скоро и нищо да не им се случи. На кукловодите им се е получило много добре мероприятието. Бойко ще кандиса да строи Белене и без комисионна, май :)

209

Гьобелс

преди 13 години

Какво говори Волен Сидеров и какви ги върши?Отговорът:youtube/watch?v=OG4PFDy14EI

208

Говедарин

преди 13 години

Версия: Ами ако Сидеров бил сърдит на Галерия!*****************************************Апа ако баба ми беше мъжка - щеше има дръжка...

207

ячко

преди 13 години

патрашковци, дачковци, чневци и сие. клоуни така се оплетоха в лъжите си, та чак се ***. Е от тук нататък наистина никой не ви вярва. както каза някой - голям автогол със задна ножица за Гоце.

206

С

преди 13 години

Обява ! Давам по 200 лева на ден на всеки полу или пълен ***, който дойде пред сградата на в."Галерия". Целата е да направм ЖИВ ЩИТ, като ще пазим дупето на Патрашкова, което е силно застрашено. П.П.Поемам транспортните разходи за хората от провинцията + по 2 кебапчета и една бира на всеки 8 часа. Приемаме и ***(стига да са способни да прочетат обявата в интернет). хахаххаххахахахахха

205

Анонимен

преди 13 години

Браво на Перник и Благоевград!Май те не плямпат тук,а са на действията!Хайде,къде сте??Започна се!!Нали за това апелирахте досега!!

204

Чукундур

преди 13 години

В. Сидеров:Цяла група сега прави опит за държавен преврат. Групата включва Алексей Петров, Велизар Енчев, Валери Симеонов и телевизия СКАТ, за която има данни, че е на Алексей Петров. Задкулисно президентът Георги Първанов има полза и задкулисно стимулира подобни действия срещу правителството.

203

Анонимен

преди 13 години

Е поне вече със сигурност знам че по гламаво племе от българското няма

202

Анонимен

преди 13 години

Ох, ,ох ох, доказателството, че атентата е срещу вестник Галерия е потрошения офис на редакцията.

201

Анонимен

преди 13 години

Ей ако раздават кюфтета и язека ще се наредим

200

ууууууууууу

преди 13 години

ПОМИАРСКИ ВЕСТНИК С ПОМИАРСКИ ИСТОРИЙ,ЧАК ПЪК ЖИВА ВЕРИГА И ТО ОТ ПЕРНИК ГРАДА НА ГОЦЕ,АЙ СИКТИР БЕ МУШМУРОЦИ ***....

199

До jasemi

преди 13 години

А ти прочети биографиите на Боко, Цвъки, Лъчо Мозъка, Фидоска, Мони Евреийна и всички знайни и незнайни МУТРО-МИЛИЦИОНЕРИ от ГЕРБ и тогава коментирай журналистите !!!Едно е да си журналист друго е да ПОЛИТИКАНСТВАШ !!!!!

198

:)

преди 13 години

Болния може да се скара на някоя стюардеса в Луфтханза и то след употреба на "бело", ама чак бомба да сложи... не му стиска !

197

Анонимен

преди 13 години

Не можаха да скарат Бойко с Цветанов,защо да не пробват да го скарат с Сидеров. Ама много сте елементарни бе другари.Вземете си заврете по една шашка отзад и палнете фитила.Без Яне и Серго щото това не е за удоволствие.

196

DO MVR

преди 13 години

TI SI VELIK!!!!!!

195

Говедарин

преди 13 години

Тая заран две каруци народ от с. Горно *** тръгнаха към София, да подкрепят свойте братя от Перник, пред редакцията на в-к "Галерия"...СМеееееех... :D :D :D

194

ох

преди 13 години

Тия хора нямат ли си работа . По колко са им платили да защитават това нечистоплътно същество Патрашкова. А какви доказателства има , че взривът е насочен точно срещу Галерия?

193

морфолог

преди 13 години

Златоград е град защото завършва на град. Е, какво е тогава Козлодуй?