74

до МАФИЯТА

преди 13 години

МАФИЯЯЯЯЯЯ,народа може да е беден, но е по-силен от вас,и пак ще изберем ГЕРБ.

73

тъпото си е тъпо

преди 13 години

Аргументите на герберите : ДСБ ;СДС;РЗС; ДПС и всички останали партии са създадени от БСП . Само Герб е чиста и свята .В ГЕРБ няма нито един, който да е бил член на БКП, партиен секретар , служител на ДС , член на комсомола, син на активист на БКП.

72

малиййййй

преди 13 години

Моята оставка от доста време се иска както от организираната престъпност, така и от политически опоненти, заяви вътрешният министър в отговор на искането на Синята коалиция Бойко Борисов да го извади от кабинета. --------------------------------------------------------------------------Цитат от агенция "Фокус"...Неам думи, ква организирана предстъпност ти иска отставката бе? Па тя е у вашата партия....

71

Дан

преди 13 години

А Цв.Цв. какъв е?Той е повече от комунист, защото се прави на демократ, а краде повече от комунист - за 2 години само 6 апартамента! Не трябва ли и на него да му запари? Ако продължи да работи така утре ще дойде и твоят ред - все ще се намери за какво? Тогава каква ще я пееш?

70

Анонимен

преди 13 години

Когато двама мислят еднакво, значи мисли само единия....

69

ВЧЕРА ЦЕЦКУ МИ КАЗА ЕДИН ВИЦ. МНОГУ СЕ СМЕХ... ДОКАТО ГО БИХ С БУХАЛКАТА:Попитали Радио "Ереван":- Кой е най-краткия Виц на света?Радио "Ереван" мислило ден, мислило два, а на третия простенало:- Най-краткия виц на света е само един:"БОЙКО БОРИСОВ: МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ"

68

дзвер

преди 13 години

64 То и АТАКА и ГЕРБ са партии създадени от медиите.Та и двете са само по рекламите, ревюта и интервюта.

67

КНК

преди 13 години

Много им се ще на червените ДА ПРИЛИЧАТ НА ДЕМОКРАТИ!!!Сетиха се 3 месеца след Костов да кажат истината за нещата в държавата.Сега защото чуват само себе си,а не са искали да чуят Костов тогава,обявяват че имат единомислие със Синята коалиция.ДА,БЕ!!!ДА БЯХА ИМАЛИ И ЕДИНОДЕЙСТВИЕ!!!ДА БЯХА ВЪРНАЛИ МИЛИАРДИТЕ ОТ МАСОВАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ ИЛИ ТЪРГОВИЯТА С ОРЪЖИЕ И НАРКОТИЦИ.ДА БЯХА РАЗГОНИЛИ ЧЕНГЕТАТА,КОИТО СЛУЖАТ ВЯРНО НА КГБ(фсо),ЧЕ ДА ИМ ПОВЯРВАМЕ.ТЕ ТАКА СИ ПРАВЯТ,ВИНАГИ СЕ ЗАЛЕПВАТ ДО ПО-УМНИЯ.

66

КОЙ СЪЗДАДЕ ГЕРБ

преди 13 години

На въпрос за Симеон Сакскобургготски Борисов бе по-дипломатичен: Царят не бих го споменал, защото той си има личен интерес, който си го гледа. И ако някой е предаден, то съм аз и такива като вас. Защото, когато ме даде на Румен Петков да съм му главен секретар, аз отидох при царя и му казах: Аз не мога с тея да работя. Всъщност истинският създател на ГЕРБ е Румен Петков.

65

Анонимен

преди 13 години

Като е ясно на всички, защо никой нищо не прави по въпроса?

64

Анонимен

преди 13 години

Всички скачат срещу Герб.Защо ли...?Ами Герб пари на комуни не дава....но мафията плаща,за да падне Герб.

63

Анонимен

преди 13 години

...Направи впечатление силната прилика на конкретни изречения от изявленията на сини и червени...Нормално!Когато събираш 2 и 2 винаги получаваш еднакви отговори.Е, освен ако не си повтарял няколко пъти първи клас като неистово подкрепящите Цвъцко. При тях е колкото каже Вожда по талавизуръ ... :)

62

Nerealen

преди 13 години

62, Цецко на никого не пречи! Ама на никого, освен на нормалните хора! За да пречи на някого трябва да върши разни неща, а той освен ПР акции и нахлувания по апартаменти друго май не е направил...

61

Стан

преди 13 години

На тъпите комунисти им запари по дупетата и се чудят как да махнат човека, който има опасност да им го сложи. Същата история се повтаря и със сините, които освен, че добра работа свършиха на времето, се постараха и бая да поокрадат от държавата. И на тях не им е изгоден Цветанов. Изобщо на всички крадливи *** г-н Цветанов не е удобен.Надявам се този човек продължва да работи, защото има реалана опасност България лека полека да стане нормална държава.

60

skatelte

преди 13 години

до 39 .. тебе не те грози и подслушване, но дискутираш ...

59

Анонимен

преди 13 години

Единствената оправия, че е ако президента е от сините.--------------------С това намаляване на нацията ни, като нищо може Костов да стане президент след 20 години или ако не той поне някой негов събрат.

58

Един Българин

преди 13 години

На всички е ясно, че СДС е изкуствено създадената опозиция от държавна сигурност в началото на прехода. СДС и БСП са едно и също.

57

Nerealen

преди 13 години

И искам, моля, пишещите ми минуси да ми кажат с какво не са съгласни? Какво е свършил Цецко? Аргументирайте се!!!

56

до нереален

преди 13 години

Леле, ама наистина си нереален. В случая важното е точно обратното - кой му иска оставката и на кого пречи!!!

55

до 49

преди 13 години

Прав си, ГЕРБ са единствените наситено червени ...