97

възмутен

преди 13 години

До 87: А ти имаш ли доверие в системата? Аз не! Като гледам как се действа на принципа проба-грешка! Като гледах какви режисирани акцийки се даваха по медиите и как една по една отпаднатаха без грам доказателства, като гледах как влизат по погрешка в жилища на невинни и после с едно извинявай приключваха, като гледам как управляващите безнаказано престъпват законите и още и още. Какво доверие може да имаш в МВР, като самите те се държат като групировка?

96

Анонимен

преди 13 години

Участниците са били двама,2, а физическият убиец е бил един и същ.

95

айде бе

преди 13 години

Това е гнусната ни полицейска и съдебна система! Тоя пере пешкира. Изкупителна жертва. Тоя ли според вас самоуби проф. Стойчо Раданов, който даде заключение за сестрите Белнейски, че са блъснати от кола и после е инсценирано убийство. Тоест полицията прикрива нещо с досегашните си заключения.И този над 70-годишен медик се самообеси на детска катерушка!!??Ех защо не се случи и това убийство във Франция?

94

Анонимен

преди 13 години

Подкрепям напълно номер 80

93

Анонимен

преди 13 години

Не ме разбирайте погрешно - не защитавам обвиняемия. Но той вес пак е невинен до доказване на противното. А доказателствата срещу него до момента са абсурдни - думите на съкилийника и няква *** кой знае откъде взета. Та нали няколко години нямаше никаква улика (камо ли ДНК) и изведнъж (и то след повторна струва ми се ексхумация) - баммм ***, слюнка, косми. Би било ужасно ако вкарат невинен

92

:)

преди 13 години

Бе да вземат да го осъждат вече Колев, все някога нещо е сгафил през живота си и е виновен за нещо - било то кражба на телефон или друго. Омръзнаха ми вече. Много ясно, че е скалъпено обвинение, скалъпени доказателства и т.н. Да взимат да го осъждат вече, че тези които искат осъден заподозрян на всяка цена да се кротнат и да спят спокойно. А следващия път, когато истинския убиец се изяви отново, пак ще си намерим някого да осъдим. Ако може да е още по-голям балък и от този - още по-добре.

91

Анонимен

преди 13 години

Ама каква ***, какво ДНК бе хора. Повече от пет години "днк" се влачи из цял свят и никой нищо не свърза - и сега изведнъж - ***. Айде стига. Тоя процес трябва да се води от независим чуждестранен съд

90

Дядо 130

преди 13 години

Цирка излиза извън рамките на нормалното, всичко е фалш и лъжа. Господ гледа отгоре и не забравя

89

Анонимен

преди 13 години

Вуйчото не може да бъде ключов свидетел ! ().......... ..... .....

88

преди 13 години

Нека да дойде време за експертизата ДНК. И да не каже после някой, че неговата *** е сменена за да го топят ?! Той е единственият заподозрян и подсъдим.

87

Анонимен

преди 13 години

Не се разказва "твърде много за вуйчото тенденциозно", защото той също е ключов свидетел. Даже се разказва твърде малко

86

MURDOC

преди 13 години

Владимир Савов с прякор Иширковеца, съкилийник т.е престъпник дава свидетелски показания срещу намаляване или по лека присъда . Такива "свидетели" с лопата да ги ринеш само им обещай и те ще ти се закълнат в майка си и баща си че знаят кой е организирал дори атентата срещу Йоан Павел II-ри примерно ..... Какви гаври ,какви извращения сме длъжни да виждаме ,егати цинизма..... тва ако държава...........

85

той е •

преди 13 години

Иширковеца за разлика от Лазар Колев има дете, а жена му умира от пневмония. В статията тенденциозно се разказва твърде много за вуйчото Паун Лазаров.

84

Анонимен

преди 13 години

Барабойко се опитва да се закрЕпи с това дело. Доколкото знам - по този много странен случай доказателства вече няма - говори се, че са били унищожени от следователите, отделно доста хора, свързани с него умират по странен начин, повишиха странно онзи галвния следовател от Пз, въпреки че не направи нищо... Обърнете внимание, че обвинението се крепи единствено и само на свидетели, няма улики, няма нищо. Главният свидетел пък е съкилийник, който твърди, че обвиняемият е признал пред него???

83

Съшито с бели конци

преди 13 години

Много "надежден" свидетел е тоя съкилийник на Лазар Колев.Ние сме прости и изобщо не се досещаме поне 10 причини, поради които той може да топи Колев.Може просто да са врагове в затвора и затова да го топи. Не ми се мисли и за други варианти, при които вече губим доверие в системата ... Обещали са му да го изкарат предсрочно, да потулят и прекратят някое негово дело или просто да има повече привилегии от другите в затвора като го назначат за библиотекарче примерно.Много елементарна сглобка !

82

петко

преди 13 години

Номер 80, кой ти е казал че Лазар Колев се явявал на полиграф и го е издържал? Аз пък знам че се е явявал и детектора е показал че лъже...

81

до 78

преди 13 години

Много правилно разсъждаваш.Защо така не разсъждават от следствието? някои може ли да напише?

80

Анонимен

преди 13 години

Е да обаче в тази статия се упоменава малко за Иширковеца и се набляга на вуйчото. Иширковеца има дете, създал е дете, жена му умира от тежка плевмония. Докато Лазар Колев има профил, но нека да чуем за ДНК първо и неговия профил и тогава ! Иширковеца е чул негови признания.

79

Откъде-накъде

преди 13 години

Петърнейчев, Румен Петков, Георги Стоицев... чи как тъй... а този старец защо ударил така лошо джипа на Петърнейчев... Стоицев направил подробен протокол... джипът е много пострадал...старецът е малко умрял... в района няма шадраван... Румен Петков - министър... Петърнейчев - зам.министър...невинен...карал много бавно...Лазар Колев ... пере пешкир... някой трябва... виновен... всичко уредено... случайно самоубил се патолог... печени свидетели...к`вото им кажем...те го казват... чиста работа...

78

Мравка

преди 13 години

В момент на депресия Лазар се е изповядал на съкилйника си.Кои ще повярва на това?всичкото обвинение е съшито с бели конци.Тия от така наречената прокуратура не четът ли този форум.Всички мнения са негативни.Неможете да излъжете цяла БГ.Петков,Стоицов,Петърнейчев,тези дето измиха момичетата те са хората имащи връзка с това убйство.