288

гладен

преди 13 години

и аз искам като вас с цветелина да хапвам сьомга и хайвер и да ги преглъщам с френско шампанско обаче откакто ти си премиер няма пари и за сланина,а инфаркт ще получа от стреса около оцеляването ми и най вече от простотията на правителството ти

287

Анонимен

преди 13 години

Евалла на Вучката

286

КНК

преди 13 години

Не съм гледал интервюто,но от прочетеното до тук си направих извода защо сме на това дередже.Значи лекарите били интелигентни,журналистите били също такива,както артисти,писатели,музиканти и т.н. все интелигентни.Ние дето изкарваме парите,не сме интелигентни.Тези първите са се наредили на опашка да чакат ние да изкараме парите,а те да вземат дебелите пачки. ЕКСТРА!!!Та инженерите,агронамите,икономистите дето движат икономиката са будали.Затова стават по-малко и държавата се срива.

285

Елица

преди 13 години

Професор Вучков много ми хареса,едва ли някой би могъл да бъде толкова директен.Дано има да вземе малко поуки от него Бойко и да си пожелаем повече водещи като Професора.

284

Анонимен

преди 13 години

Какъвто водещия интервюто - такъв и интервяирания. Пародия и ***.

283

lewskar

преди 13 години

Напоследък ми прави впечатление ,че вече мненията в подкрепа на Бойко и ГЕРБ,все повече палци сочещи надолу имат превес над тези сочещи нагоре.Явно българина почна да го сърби джоба ,някак си му е празен,и почва май да се усеща,че може би пак е сбъркал."Добрият политик е този ,който пълни хладилника,плаща кредитите,изучава децата и осигурява ресурса за това."Р.Никсън.Незнам явно в Бг такъв няма за 90%от хората.

282

331

преди 13 години

и с теб един ставате трима,таман за Блато :)

281

Хм

преди 13 години

"...пие ментета, пуши лоши цигари..."ми свали акцизите, бе *** с ***!!! Ракията е на себестойност 4-5 лв - останалото до 10 е акциз, цигарите са 1 - 1.20лв, останалото до 4.20-4.50 лв акцизай сиктир!

280

Анонимен

преди 13 години

Прав е Премиера-трябва да пием качествени питиета .Желателно е с хайвер и сьомга-много са полезни за сърцето.И не трябва да пушим цигари ментета защто са отровни-трябва да пушим пури като него -по 100лв бройката. Една кралица беше казала "като нямат хляб да ядат пасти"-после тия дето нямаха хляб и резнаха главата.Така ,че ако нямате хляб ,сланина и вино менте-яжте пасти ,хайвер и пиите поне 12 год уиски.А нямате пари-това си е ваш проблем-аз имам предостатъчно

279

Анонимен

преди 13 години

Блестящо интервю, безпрецедентно,страхотно,тоя професор е голям мозък

278

реалист

преди 13 години

двама празнодумци се събрали и си приказват врели-некипели. така може накратко да се определи ТВ предаването с Вучков и Борисов

277

До Охранител

преди 13 години

Гледах това подобие на интервю. Юлиян Вучков произнесе *** "Ода за Бойко", а Бойко си беше ***, както обикновено. Шменти-капели.

276

:D

преди 13 години

И как така Боко определя интелекта по професията...? Иначе да трябва да го е срам! Неговия интелект му е заврян на тъмно място...А това за фабричния брак ми хареса. Той определено е такъв ,ама още не сме го бракували ,а го търпим дефектен да ни управлява.

275

325

преди 13 години

Що не отидеш да си охраняваш а мисленето го остави на нас!!!!!!

274

БАКО

преди 13 години

ЩОМ ТОЯ ДЯДКА ВИ ХАРЕСВА МНОГО ХУБАВО НО ВИЕ ВСИЧКИ ОТ герб СТЕ ТАКИВА

273

$$$

преди 13 години

Чудя се кой водещ ще каже- смени си министъра бе господин Премиер,той не става,не е кадърен:)))))), ако някой това му го каже и няма да е на работа утре сигурно:)))))), браво Юлиане

272

Охранител

преди 13 години

До всички пишещти тук: Вие въобще гледахте ли интервюто? Чухте ли поне един наистина интересен, умен и засягащ процесите в страната вапрос? Пълна излъгация от страна ва канал 3 с това интервю! На какво да отговаря ББ, като въобще не му беше дадена възможност за това, а можеше за много съществени неща да бъде попитан. Това не беше интервю, беше монолог на смахнатия професор. И ББ остана доволен, че не беше настъпан на нито едно слабо място.

271

номер 319

преди 13 години

ти какво искаш бе, да му задават навсякъде удобни въпроси ли ,ето най-после един ,който не го е страх да бръкне в раната като вучката

270

до 319

преди 13 години

Вучков е титан бе главчо!

269

Маяковски

преди 13 години

"Кажеш ли Партията, разбираш - Ленин, кажеш ли Ленин, разбираш - Партията."........................................................."Кажеш ли Тиквата, разбираш - Боко, кажеш ли Боко, разбираш - Тиквата."