478

Анонимен

преди 13 години

В тази тази връзка бойко и правителството без много шум ще кихнат на химериканците над 2 милярда долара за остарели самолети ,защото сащ така я закъсаха ,че бедни на страни като нашата им се извиват ртцете да наливат пари в изтърбушената икономика на чичо сам,а имаче пред руснаците можем да се правим на ербап ,за да се харесаме на шефовете от тел авив и вашингтон.

477

6250 лева

преди 13 години

Пожарникарят: Като плащам по 6250 лева за всяко сересе, как ще повиша доходите?

476

Do T.n.Strandja

преди 13 години

Abe Strandja, glupako, vzemi si lekarstva, zabravil si *** sa izbirateli na GERB.Kolko puti da ti go kazvat.Te sa v osnovata na plasiraneto na nelegalnite cigari - kontrabaqnda ot koiato se pecheli DVA MILIARDA.GERB gi dava na golemite *** familii te na drebnite prodavachi.,Kak da glasuvat za komunistite be chovek?Ot teh ne moje da vzemat i za edna fafla. Ama naistina si ***>Haide chao!!!

475

Анонимен

преди 13 години

Престанете да го плюете тоя ***,той си мисли че роса го роси.Милост за циркаджиията и неговата трупа.

474

Анонимен

преди 13 години

ДОЛУУ...хубаво 1во ,какво ще стане с нас ,като падне ББ ( може в твойте очи да не става ама предпочитам него защото съм 100% ,че не е като другите завършили във франция ли и така ще ограбят че не само ще им кажеш благодаря ама ще искаш още...)2ро -ти чете ли изобщо статията или просто видя нещо със снимка на ББ и реши да излееш цялата си мъдрост в 1 изречение ,което сигорно го повтаряш всеки ден по всяко време от мн време3то- то тия форуми вместо се пише нещо градивно само изцепки и псувни ...

473

Случаен

преди 13 години

От своя джоб ли плащаш. То бива АЗ АЗ АЗ, ама всяко нещо има граница. Една стотинка не плащаш ти бе ***. Плащаме ние, народа. И първо ще питаш кое е по-важно за нас, хората, после ще си отваряш плювалника.

472

Анонимен

преди 13 години

ВЪН ТИКВАТА ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО СТИГА СА НИ ПРАВИЛИ НА МАЙМУНИ НЕ МУ ИСКАМЕ ГОЛИТЕ ОБЕЩАНИЯ НА КОИТО САМИЯТ ТОЙ НЕ СИ ВЯРВА

471

Анонимен

преди 13 години

Тиква ли е ,*** ли е ,да си ходи тоя ***!!!

470

МУТРИТЕ са ПОЛУДЕЛИ

преди 13 години

Леле ГРОБ станаха за смех и Слафко Трътканов ще си изгуби зрителите. Веке нема кекво да праи Славито Трифаноф у талавизиите. Купонът тече без рекламно време, започнал в миналото, набиращ скорост в настоящето и ще ни разсмива чааак до бунището, докато другите народи минаха преходът без си имат нито Ф Дифотроф, нито Хаймана Котсефъ, нито Жан Филджан, нито зар Дервояд, нито Сергуладзе Стоишев, нито Доганецът, нито егенето Борисофъ апа за Цецко, страхливецът да не говориме.И вижте, Борисов каза че A. Петров е доблестен, Борисоф каза че Петров е Октоподостен, борисофчетата рекоха че Яне е ***, даже *** не го нарекоха, макар това да се счита за най-грубата обида за мъж от мъжки пол. и друго рекога че Госе се казвал Първанов, а Козелът се казвал пръч. Абе до кога тези *** ще си играят на комунисти от първата огнева линия. Ко ми се праат на Митко Палаузов-мир на прахa му, изгубил животът си за иделът на който сега се носят Цецо Лъжецо и Боцо Мутрецо.Абе ора бе бе абе сепнете се бе. Оставете ги тези кауни да се изтрепат и да налягат в луксозните им абаносови кофчези. е го, колко чинат едни црни очила, ще си купиме по едно черно стъкло и ще ги изпращаме като слънчево затъмнение на 22 Юни в 12:00. *** такъв живот са си избрали-такъв го живеят бе. на какво прилича това: Министър Председателят е докарал МутроТруп да лае по Гоце, ама това е РАДИКУЛъС-щеше да каже Уотсън на ШерокътХолмс. И го правят защото немогат да вържат Държавният бюджет. Затова ще изкарат Първанов че утрепал не един а всичките пръчове и че му требала таксиметрова фирма да му ги докара за по ефтинко на Бузлyджа. Аи Синк со , ще ритърне Шерлокът и ще отври кутията с подаръци за деня или ноща на вси светийте.Как е тръгнало нема начин Бойко да не докара Митко Окото пред съдът да каже че е ЧУЛ как Гоце зарежда брекенто като се отвори Портата на Министерският съвет. или пък да домъкне Гого Ухото да кае пред съдът че е ВИДЯЛ как Гоце се цели по цел ден в една тиква и се усмихва като я тресне в средата. ама нали е джепане де среда де периферия .. и съдът баси ще поверва на тоя с Oкото че е чул, а на този с Ухото че е видял.До доказване на обратното Цветанов е Цецо Лъжецо а Гоце е Първанов Георги, ПЕРИОД-би казал Шерлокът на Уотсън доливайки по още един гълток от Ракията на Авакум Захов и отрязвайки опашцита на сельодката подарена им от Щирлиц 007.МУТРИТЕ са ПОЛУДЕЛИ

469

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Защо БСП не иска Шенген... - защото техните избиратели *** ще се запилеят по Европата...

468

Анонимен

преди 13 години

ДОЛУ ТИКВАТА,ВРЕМЕ Е ДА СИ ХОДИ.

467

gtf

преди 13 години

а м-у другото доколкото си спомням от уроците - атомната енергия е най-евтина

466

Анонимен

преди 13 години

Нуте притисняска, наесен Бойко пак ще ги напляскапо голите червени и гладко избръснати дуп_та. Да му мислят Станишев и компания,а за АЛФ няма оправдания,той човек е на Президентаи ще дигне му процента,но въпреки товаБойко ще им прави Чаламба.

465

gtf

преди 13 години

като развъждаш *** - няма и да има как да повишиш доходите ..Бъ Бъ

464

Анонимен

преди 13 години

колко е очакваната възвращаемост на проекта, и каква ще е чистата печалба за страната, ако се реализира? ------------ николко. само загуби.

463

Антимутрафон

преди 13 години

Братя българи! Не ви ли омръзна вече от банкянската откровена мутра?

462

Шоп

преди 13 години

Някой ви е излъгал, че като построите АЕЦ ще продавате ток на Турция. За да се закара тока до вътрешността на Турция, трябва преносна система. На Турците им е по-лесно да си построят собствен АЕЦ близо до консуматорите, отколкото да купуват ток и да си строят и 1500 км далекопроводи. България и сега има излишни мощности, които седят без работа, няма толкова голямо търсене на ток.

461

АЕЦ няма да има......докато не ми платят руснаците на мен "Взятката".Може да ги дадат и на Цецко, Пашата или ***......ние сме едно!

460

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Подслушано СРС.- Таварисшч Путин, задача въйполнена, наший трактар "Балгар" справился атлична.- Я очень благадарен тебе Гоцка, а вие там побързайте, че тия ръждясалите железа от Белене вече и Уго не ги иска, за камисионна уже дагаварились...

459

Анонимен

преди 13 години

Нищо не разбирам! ББ пак се пеняви за плащане при това за инвестиционен проект! В последна сметка, колко е очакваната възвращаемост на проекта, и каква ще е чистата печалба за страната, ако се реализира? А ако не се реализира каква ще е сумата от пропуснатата полза?